Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Noooo wiesz.... U nas wszystko ze sklepu (z wyjątkiem chleba i czasem prawdziwie wiejskiej szynki, kiełbasy i kaszanki). Nie wiem, czy dogodzimy wyrafinowanym podniebieniom gości...

Kolację zjedli, śniadaniem też nie wzgardzili. Teraz pojechali do Krakowa maszyny zawieźć do naprawy. Ciekawe, czy przyjadą na obiad, czy na wszelki wypadek do "Chłopskiego Jadła" nie pójdą. :roll:

Mniam, spaghetti było boskie, posprzątaliśmy je z talerzy czym prędzej. :D

A w piątek były pyszne frytki na kolację. 8)

Ona chce mnie na marka nocnego wychować! :o

O 23.30 mówi, że nie mam iść spać, bo dopiero wieczór się zaczął! :o :lol:

Co jak co, ale sowy to ze mnie nie będzie...

Jutro przede mną dzień wielkiej próby - seans filmowy w Imaxie kończy się coś koło 1 w nocy!!! :o

Matko i córko, jak ja to przetrzymam... :lol:

A ja bez kawy!

Depsia kawy nie pije, natomiast herbatę w dowolnych ilościach. Na szczęście przewidująco kupiłam dwie paczki przed ich przyjazdem. Dzisiaj rano Andrzej wyskoczył po kolejne dwie...

Zobaczymy, czy na Avatarze zaśnie i Sołtys będzie Ją wynosił, czy dotrwa do końca. Nie omieszkam opowiedzieć, zwłaszcza, jeżeli nastąpi ta pierwsza ewentualność. Zastanawiam się, czy aparatu nie zabrać.

No masz, jeszcze mi zdjęcia będzie robić, jeśli zasnę! :o

Nieeee ma tak dobrze, mam chytry plan położyć się trochę jutro po południu i wyspać na zapas. :lol:

Póki co, to ja Agduś zrobiłam fotki, z króliczymi uszami, które się ruszały i na drugim końcu miały Andrzeja! 8) :lol: