braza 15.02.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Przyszłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Wróciliśmy i nie zasnęłam! I Agduś pierwsza spać poszła, aha! A teraz to mi się spać chce... No budze się o ustalonej godzinie rano, niezależnie od tego, ile mam godzin snu za sobą. No to idę do niej, już kręci się po kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.02.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Brawo Depsia! ...a teraz penie już śpisz? Napisz chociaż, czy się podobało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.02.2010 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Dzielna Depsia odsypia pewnie wczorajsze szaleństwa albo Sołtysa dobitego odśnieżaniem leczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 O żesz, Ty wredoto jedna, dobitego???!!! Sołtys doskonale się miewa i powiada, że odśnieżanie zakrętu wigoru z rana mu dodało! Chyba spać zaraz pójde naprawdę, zaczyna mnie brać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.02.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 dobry wieczór rozumiem że Sołtys bo wigoru nabrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.02.2010 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 O żesz, Ty wredoto jedna, dobitego???!!! Sołtys doskonale się miewa i powiada, że odśnieżanie zakrętu wigoru z rana mu dodało! Chyba spać zaraz pójde naprawdę, zaczyna mnie brać... No, Sołtys musi wigoru nabrał rzeczywiście, skoro Cię zaczyna brać! Ale spać, to Ty tak szybko nie pójdziesz... Zgodnie z przewidywaniami, moja rodzinka w całości oburzona Waszym wymknięciem się bez pożegnania! Wpadnijcie jutro to naprawić. A tak w ogóle i na serio, to fajnie gościć Depsię wraz z Sołtysem! Człek sobie poplotkuje (komu się czkało?), porechocze, rano wróci z odprowadzania dzieci i zobaczy gary pomyte - no świetnie jest - mówię Wam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Ooo, zaraz tam gary pomyte. Jakieś dwa kubki po sobie. A u Was jest fajnie gościem być, bo się zaraz dostanie coś smacznego , poplotkuje (no własnie, komu się czkało? ) i jeszcze potem zabiorą do kina, pokażą takie cudeńka... I tak te pogaduchy to najlepsze z wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.02.2010 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Noo, a najlepsze to były te pogaduchy na forumie, kiedy siedziałyśmy na dwóch końcach tej samej sofy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Ale za to jak ciepło było. I nie trzeba było biegać i do kominka podkładać. I telewizor fajny był... Wnioskuję, że wczoraj udało Ci się dojechać do 2 miejscowości i plan dnia się zrealizował bez przeszkód? Sołtys mówi, że on bardzo chciał sobie poodśnieżać, bo w ten sposób przeprowadził chlubną akcję "Wieś - miastu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.02.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 dzień dobry no znaczy wszyscy zadowoleni Agdusia gary ma pomyste Sołtys się zrealizował przy odśnieżaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.02.2010 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Pewnie, że dojechałam! Pewnie, gdyby nie chlubna akcja, nie dokonałabym tego wyczynu. Z drugiej jednak strony, gdybyście utknęli na zakręcie, to zostalibyście u nas do wiosny... Właściwie to nie wiem, czy powinnam giąć się w dziękczynnych pokłonach, czy jednak żałować.Za to panowie z MPO nie dojechali i właśnie obserwuję, jak biegną ciągnąc pojemnik na śmieci do zakrętu! Szczęście mają, że w tym miesiącu jakoś nie śmieciliśmy dużo, więc pojemnik nawet do połowy nie jest zapełniony. W tym śniegu kiepsko by się im ciągnęło taki doładowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 dzień dobry Agduś a tak poważnie to doczekamy jeszcze jakiejś części Uroczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.02.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Podłączam się do pytania Wusi ... nieśmiało...Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.02.2010 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Mam pewien podstępny plan z tym związany. Baaardzo podstępny! Dowiecie się niebawem, jeżeli coś mi z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.02.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 To ja już wstrzymuję oddech i zamieram z ciekawości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Mam pewien podstępny plan z tym związany. Baaardzo podstępny! Dowiecie się niebawem, jeżeli coś mi z tego wyjdzie. No i czemu mnie to jakoś w ogóle nie dziwi... Zaczęłam się już zastanawiać, jakby Was latem zatrzymać - może jakoś udałoby się, może drogi by się jakoś popsuły, albo auto (co prawda tego to nie życzę)... Chyba też muszę zacząć podstępny plan opracowywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 DPS-ia najskuteczniejsza jest szmata w rurze wydechowej ale jakby co to ja nic nie mówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Rozważymy, rozważymy, ale jakby co, to ja nic nie mówiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts