Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wróciliśmy i nie zasnęłam! 8)

I Agduś pierwsza spać poszła, aha! :p

A teraz to mi się spać chce... :-?

No budze się o ustalonej godzinie rano, niezależnie od tego, ile mam godzin snu za sobą. :x

No to idę do niej, już kręci się po kuchni. :lol:

O żesz, Ty wredoto jedna, dobitego???!!! :evil:

Sołtys doskonale się miewa i powiada, że odśnieżanie zakrętu wigoru z rana mu dodało! :p :D

Chyba spać zaraz pójde naprawdę, zaczyna mnie brać... :lol:

O żesz, Ty wredoto jedna, dobitego???!!! :evil:

Sołtys doskonale się miewa i powiada, że odśnieżanie zakrętu wigoru z rana mu dodało! :p :D

Chyba spać zaraz pójde naprawdę, zaczyna mnie brać... :lol:

No, Sołtys musi wigoru nabrał rzeczywiście, skoro Cię zaczyna brać! Ale spać, to Ty tak szybko nie pójdziesz...

Zgodnie z przewidywaniami, moja rodzinka w całości oburzona Waszym wymknięciem się bez pożegnania! Wpadnijcie jutro to naprawić.

A tak w ogóle i na serio, to fajnie gościć Depsię wraz z Sołtysem! Człek sobie poplotkuje (komu się czkało?), porechocze, rano wróci z odprowadzania dzieci i zobaczy gary pomyte - no świetnie jest - mówię Wam!

Ooo, zaraz tam gary pomyte. :lol:

Jakieś dwa kubki po sobie. :oops: :wink:

A u Was jest fajnie gościem być, bo się zaraz dostanie coś smacznego :oops: , poplotkuje (no własnie, komu się czkało? ) i jeszcze potem zabiorą do kina, pokażą takie cudeńka... 8) :D

I tak te pogaduchy to najlepsze z wszystkiego. 8)

Ale za to jak ciepło było. :D

I nie trzeba było biegać i do kominka podkładać. :lol:

I telewizor fajny był... :oops: :lol:

Wnioskuję, że wczoraj udało Ci się dojechać do 2 miejscowości i plan dnia się zrealizował bez przeszkód? :wink:

Sołtys mówi, że on bardzo chciał sobie poodśnieżać, bo w ten sposób przeprowadził chlubną akcję "Wieś - miastu". :lol:

Pewnie, że dojechałam! Pewnie, gdyby nie chlubna akcja, nie dokonałabym tego wyczynu. Z drugiej jednak strony, gdybyście utknęli na zakręcie, to zostalibyście u nas do wiosny... Właściwie to nie wiem, czy powinnam giąć się w dziękczynnych pokłonach, czy jednak żałować.

Za to panowie z MPO nie dojechali i właśnie obserwuję, jak biegną ciągnąc pojemnik na śmieci do zakrętu! Szczęście mają, że w tym miesiącu jakoś nie śmieciliśmy dużo, więc pojemnik nawet do połowy nie jest zapełniony. W tym śniegu kiepsko by się im ciągnęło taki doładowany.

Mam pewien podstępny plan z tym związany. Baaardzo podstępny! Dowiecie się niebawem, jeżeli coś mi z tego wyjdzie.

No i czemu mnie to jakoś w ogóle nie dziwi... :lol:

Zaczęłam się już zastanawiać, jakby Was latem zatrzymać - może jakoś udałoby się, może drogi by się jakoś popsuły, albo auto (co prawda tego to nie życzę)... :roll:

Chyba też muszę zacząć podstępny plan opracowywać. :lol: