wu 01.03.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 no to koniecznie idź do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.03.2010 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Już sprawdziłam - ortopeda jest u nas i przyjmuje... dwa razy w tygodniu. Chyba nie jestem nawet ciekawa, jakie są terminy w rejestracji... Chyba że stosują powszechną w średniowieczu i we współczesnych Niepołomkach metodę - kto pierwszy, ten lepszy, która faworyzuje cierpiących na bezsenność i bezdzietnych. Może nawiedzę lekarkę pierwszego kontaktu. Ucieszy się, że w mojej czystej karcie pojawi się wreszcie pierwszy wpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.03.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 idź idź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.03.2010 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Pójdę. Wyczytałam, że mogą mnie naświetlać na kolorowo albo podłączać do prądu. To mogę zaakceptować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.03.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 dokładnie i polem magnetycznym potraktować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.03.2010 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 A zielone czułki mi od tego nie wyrosną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.03.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 a skąd to fajne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.03.2010 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 No to jutro się zarejestruję! Jakby co, to powołam się na Ciebie i zażądam pola magnetycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.03.2010 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Grzeczna jestem - po dłuuuugich staraniach dodzwoniłam się i zarejestrowałam na czwartek. Pierwszy krok (kulawy) uczyniony. Może mi przejdzie do czwartku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.03.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 dzielna dziewczynka agduś , trzymam kciuki i pluję , żeby prądami cię potraktowali albo jakimi lekarstwami najważniejsze ,że lekarz powie co ci dolega i .....będziesz mogła już bez problemu wyczytać czym toto można potraktować w Bytomiu tak jak u wusi robią wszystko na poczekaniu ....może to taka śląska tradycja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.03.2010 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Chyba wszędzie robią zdjęcia na poczekaniu. U nas cały dinx w tym, że RTG w innym budynku jest i to wcale nie blisko. Jeżeli się wchodzi do lekarza pod koniec jego pracy, to się nie zdąży obrócić.Może jednak maja już w przychodni RTG? A może załatwię wszystko u lekarki pierwszego kontaktu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 02.03.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Pracowałam kiedyś w TAK-u. Oczywiście byliśmy lepsi od Naszej Szkoły PS Czy ktoś wie, jak szybko i skutecznie naprawić stopę? Mam dosyć!!! To już prawie dwa tygodnie! Aha - gips ani oszczędzanie nie wchodzi w rachubę. Mi jakoś bardziej Nasza podpasowała, ale w sumie to trudno konkretnie powiedzieć dlaczego. Chociaż teraz logistycznie jest dużo bliżej, tyle że jak wybieraliśmy szkołę to nie było jeszcze działki. Dobrze że się zapisałaś do lekarza, takie przechodzenie problemu sprawy by nie załatwiło, co najwyżej nogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Agdus - zapraszam z uporem maniaka (i nadzieja, ze sie nie napraszam zanadto) na imprezke - franiowke do mnie 13.03. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Dzień doberek! Agduś - ja wiedziałam, że w pewnych sprawach brakuje Ci zdrowego rozsądku, ale żeby aż tak? To naprawdę wstyd, żeby świadomie się tak narażać i jeszcze opowiadasz głupoty, że Ty musisz, bo auto, bo to, bo tamto. No wiesz! Wiesz doskonale, że jak się załatwisz gorzej, to w sumie dopiero wtedy dzieciaki i małżonek odczują! Wstydź się, słowo daję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.03.2010 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Aniu, ja już ładnych kilka lat tam nie pracuję, nawet nie wiem, co słychać w szkole. Na białe szkoły też zawsze jeździli tak pod koniec sezonu i często były obawy, czy śnieg będzie. Ja się nigdy nie załapałam - nie byłam odpowiednio "ustosunkowana" , żeby pojechać sobie na narty. O Naszej wiem jeszcze mniej niż o TAK-u. Małgoś, ja nie wylicytowałam "macania betonu", więc mi nie wypada . Nie napraszasz się wcale zanadto. Jeżeli w ten weekend pojedziemy, gdzie musimy, to następny będę miała wolny. Jeno powiedz, gdzie Ty mieszkasz. Coś mi się wydaje, że daleeeko od busów. Musiałabym jakoś pokombinować z powrotem. Depsiu, nie bij! Taż się zarejestrowałam! Tylko się nie przyznam, że już dwa tygodnie z tym chodzę, bo mnie znów obtańcuje. A rozsądku się nie czepiaj - mam specyficzny. I naprawdę chodzenie z zapaleniem ścięgna (zapewne) to pikuś w porównaniu z wcześniejszymi wyczynami, więc nie mów, że się nie spodziewałaś. Żaden wstyd - ja naprawdę muszę odbyć te codzienne spacery i raz w tygodniu jechać autkiem, bo kto to za mnie zrobi??? A tak w ogóle, to co to za obyczaje??? Tyle czasu Cię nie było, ledwie wróciłaś i zaczynasz od awantur!!! Wstyd!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.03.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 dobry wieczór Agduś ja Ci jeno powiem że jak moja mamuśka sobie fundnęła zapalenie ścięgna Achillesa to ja na 6 tygodni wrypali w gips po samą doopę ale Ty pójdziesz i się grzecznie przyznasz że to dwa tygodnie nie przechodzi żeby poważniej do tego podeszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.03.2010 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Achilles duży jest i ważny, mi dokuczają jakieś pomniejsze. W gips się nie dam zapakować, bo kto by... (nie będę się powtarzała). Zresztą do czwartku mi przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Małgoś, ja nie wylicytowałam "macania betonu", więc mi nie wypada . Nie napraszasz się wcale zanadto. Jeżeli w ten weekend pojedziemy, gdzie musimy, to następny będę miała wolny. Jeno powiedz, gdzie Ty mieszkasz. Coś mi się wydaje, że daleeeko od busów. Musiałabym jakoś pokombinować z powrotem. Kochana, zapraszam Cie "na kredyt". Albo jako bonus do innych gadzetow, ktore wylicytowalas. Czy daleko od busow? Niekoniecznie, juz Ci mowie na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.03.2010 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 OK. Czekam na prive. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Ty się tutaj nie wykręcaj moim awanturnictwem, tylko masz porządnie doktorowi opowiedzieć wszystko. I powinnas wiedzieć, że nie ma ludzi niezastąpionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts