wu 22.03.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Agduś no musiałaś z tym chlebkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.03.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Jeżeli zapowiesz swoją wizytę, upiekę specjalnie dla Ciebie! Jakie dodatki lubisz? Dynię, słonecznik, orzechy włoskie, siemię lniane, sezam, kminek, zioła, miód, cebulę podsmażoną, mak? A może coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.03.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 w sumie to poza kminkiem no ewentualnie w minimalnych ilościach to wszystko moze być z listy dzięki Agduś jak sie wybierać będe to na pewno się z łakomstwa zamelduje wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.03.2010 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Szukam wierszyka dla dzieci o Unii Europejskiej. I niczego nie mogę wygoglować! No takie bzdury mi wyrzuca, że szok! Wygrywa w cuglach jakiś wiersz wygłoszony przez poetycko uzdolnioną słuchaczkę radia, które ma ryja zamiast buzi. Poza tym są zażarte dyskusje różnych oburzonych faktem indoktrynowania ich dzieci przez wierszyk zamieszczony w podręczniku.No koszmar jakiś! A ja potrzebuję wierszyka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.03.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Agduś ten jest dobry Teraz wam opowiem kochani rodacy jak to przystąpili do Unii Polacy. Mieli nam wyłożyć pieniądze na tacy myśmy uwierzyli - wiadomo - Polacy. Dwa dni referendum, jakaś konferencja, pokombinowali - i była frekwencja. Jak uruchomiono programy z SAPARDEM to, żeśmy dostali - lecz kijem po garbie. Byly obietnice z sejmowej mównicy, że najwięcej dopłat dostaną rolnicy. Gospodarstwom numer, zwierzętom paszporty- bo tak nakazują unijne raporty. Gwiazdka Unii symbol - zapamiętaj sobie - jedną złotą gwiazdkę Unia odda tobie. Powstaly agencje, miedzygminne związki, biurokracja kwitnie, wsiąkają pieniążki. Wniosek o dopłaty stron ma chyba tysiąc, pięćset załączników tłumacza nie licząc. Ja po kilku latach mam takie pytanie: kiedy jakiś grosik kultura dostanie? Krążą wśród artystów takie opowiastki: jak ci wyrżną w pałę! - wtedy ujrzysz gwiazdki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.03.2010 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 No właśnie taki tylko udaje mi się znaleźć. Ja wiem, ze to nie temat na poezję wyższych lotów, bo wyjda produkcyjniaki jak za najlepszych czasów socrealizmu w sztuce, ale coś dla dzieci pewnie ktoś spłodził! Jeden nawet wisi w przedszkolu na gazetce, ale straszny gniot! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.03.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Agduś jedyne co wyłazi to ten radiowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.03.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 No właśnie Eeee tam, spadam na dół, bo mnie małż znów zwyzywa od nałogowców. No i chlebek muszę zdegustować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.03.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.03.2010 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Chlebek pyyyszniaaasty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.03.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 dzień dobry @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.03.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Dzień dobry, odżyłam trochę po tym mieście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.03.2010 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 No zauważyłam!! Nawet do moich komentów zajrzałaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.03.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 A Ty do moich wcale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.03.2010 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Też jestem - lepiej późno niż wcale, prawda? To Andrzej jeszcze nie wie, jaki jest popularny Trzeba nadrobić to niedopatrzenie i to natychmiast!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.03.2010 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 A Ty do moich wcale! Zajrzałam! Zawsze zaglądam! Nie zawsze piszę, bo czasem nic mądrego nie mam do powiedzenia. "Błogosławieni, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Czy Ty przypadkiem nie naruszasz powyższą wypowiedzią praw autorskich Wioli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 dzień dobry to ja nic nie mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.03.2010 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Prawa autorskie na pewno należą do kogoś znacznie starszego niż Wiola. O ile dobrze pamiętam, napisał to Tuwim, ale nie jestem pewna i nie wiem, czy to już u niego nie był cytat.Wusia Ty się nie wygłupiaj, na pewno "coś" masz do powiedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 coś a powaznie trafia mnie że taka pogoda a ja w robocie siedzieć musze i ze na budowie nic się nie dzieje jedyne co mnie pociesza to że Młody zdrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts