Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wusia, ja Ci kazań prawić nie będę, bo sama jestem tak pop..a jak Ty. Mam tylko nadzieję, że wiesz, że jesteś pop...a.

Braza, witam Cie również jak i innych, którzy być może mnie nawiedzą tego pięknego wiosennego dnia.

List doszedł. Madzia szczęśliwa!

A co z paczką??? Dotarła???

Dobry wieczór, u nas dzisiaj piękny dzionek był!

Agduś - we właściwym momencie kiedyś Ci przypomne Twoje własne słowa, że jesteś pop...a. :lol:

Wychodzi, że ja też, skoro Cię lubię i koleguję się z Tobą. :o :lol:

dobry wieczór

Agduś wiem że jestem popier...na aczkolwiek jakbyś nie doczytała to na 12 kwietnia mam umówione zabiegi dzisiaj dostałam skierowanko do lekarza rehabilitanta a jutro lecę do wyżej wymienionego po skierowanie na zabiegi szybka jestem co :wink:

Depsiu, ja przecież tego faktu nigdy się nie wypierałam! Czasem może starałam się ukryć przed niektórymi ludźmi, ale Ty do nich nie należysz.

Wusia, rzeczywiście szybka jesteś... jak na połamańca! :wink:

Ale mi ostatnio czas ucieka! Jakieś takie pokiełbaszone dni mam, że mijają nie wiem na czym. Kolejny uciekł bezpowrotnie. A w perspektywie I Komunia Madzi, próby i inne takie i organizowanie przyjęcia na marne 24 osoby (to program maksimum, może będzie mniej). Po drodze też inne załatwiania, biegania...

To chyba własnie wspólnota dusz... :lol:

A u Ciebie zawsze jest program napięty jak gwardzista królowej angielskiej na warcie!

Gdybyś napisała, że u Was spokój pełen i miałas czas porobić wszystko, co chciałas - byłabym w lekkim szoku co najmniej. :wink:

Gdybyś napisała, że u Was spokój pełen i miałas czas porobić wszystko, co chciałas - byłabym w lekkim szoku co najmniej. :wink:

A ja zaczęłabym się martwić o Nich....

Paczka dotarła... stop! Ja nawet karton już kupiłam - stop! Tylko kiedy go złożę???-stop! Psia krew - może jutro się zmobilizuję - stop!!!! Całusy dla Madzi - stop!!

(Na poczcie byłam po list polecony i tak mnie naszło)

Załapałm się jeszcze na brązowy medal, trzecia! :lol:

U nas pięknie, tylko zaraz do miasteczka musimy jechać.

Obie baterie umywalkowe w domku szlag trafił przez mrozy! :x

Niby woda spuszczona była, a obie pękły! :evil:

Kupić trzeba nowe i załozyć, cholera... :-?

To ja wylądowałam poza pudłem.

Zawiodę Was - czasem zdarzają się okresy świętego spokoju, kiedy wszystko idzie ustalonym rytmem (odprowadzanie, przyprowadzanie, zajęcia dodatkowe i zajęcia domowe) i można się zrelaksować. A potem nadchodzi dzień, kiedy coś dodatkowego trzeba załatwić. Najczęściej natychmiast pojawia się druga pilna sprawa... i trzecia..., a kiedy już uda się wszystko poukładać (znaczy kto, co i kiedy załatwi) wpada czwarta i burzy porządek całkowicie. Właśnie teraz się spiętrzyły takie różne sprawy do załatwienia i w efekcie nie mam czasu na normalne domowe zajęcia, że już o ogródku nie wspomnę. No ale taras się robi! Okazało się, że konstrukcja drewniana, którą planowaliśmy, nie wchodzi w rachubę ze względu na kolektor (długo by pisać). Będzie stalowa. Właśnie przed chwilą dzwonił wykonawca, że zaraz przyjadą działać. Dostali zaliczkę na materiały i może już coś zaczną składać. Chociaż najpierw muszą słupki wylać. No nie! Po beton pojadą sami. Ja jadę z Dużą do lekarza. Primo po skierowanie, secundo z powodu pszczoły. Pszczoła wleciała do butelki z soczkiem i udziabała Dużą w wargę. Dobrze, że jej nie połknęła! Warga poczekała uprzejmie do następnego ranka i wczoraj spuchła. Do dzisiaj nie zeszło, a że mam już od kilku dni zarezerwowany termin na dzisiaj, to się przy okazji załatwi sprawę pszczoły. Właśnie mam wolną chwilę, bo dopiero co wróciłam ze stacji diagnostycznej, a zaraz trzeba jechać, to i się nie opłaca zabierać za ogródek. A potem pakowanie, bo jadziem do Opola na weekend. Z Aniąhubi się spotkamy! Takoż proszę mnie tu nie wołać, bo pojawię się w niedzielę wieczorem albo w poniedziałek rano dopiero.

Melduję, że pogoda u nas też piękna i upał dziki.

Załapałm się jeszcze na brązowy medal, trzecia! :lol:

U nas pięknie, tylko zaraz do miasteczka musimy jechać.

Obie baterie umywalkowe w domku szlag trafił przez mrozy! :x

bo je trzeba zostawić otwarte

psze Pani :roll:

Niby woda spuszczona była, a obie pękły! :evil:

Kupić trzeba nowe i załozyć, cholera... :-?

http://lh5.ggpht.com/_ML9XpBKYPzI/R-UMRAN_XTI/AAAAAAAAFjc/BBZi9s6jaVY/mediumjxzpi65547e158de9538401852%5B1%5D.jpg

Wesołych świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, wesołego dyngusa i samych słonecznych dni!!!