Agduś 24.03.2010 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 No widzisz - zawszeć coś optymistycznego się znajdzie. A na problemy z pogodą radę dałam w komentach Depsi chyba (kurde, czasem sama ie wiem, u kogo piszę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 a ja Ci u DPS-i napisałam że nie da rady w robocie musze być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Się witam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.03.2010 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Wusia, ja Ci kazań prawić nie będę, bo sama jestem tak pop..a jak Ty. Mam tylko nadzieję, że wiesz, że jesteś pop...a. Braza, witam Cie również jak i innych, którzy być może mnie nawiedzą tego pięknego wiosennego dnia.List doszedł. Madzia szczęśliwa!A co z paczką??? Dotarła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 25.03.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Witam słonecznie, niestety u nas strasznie wieje...ale mimo to jest bardzo wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Dobry wieczór, u nas dzisiaj piękny dzionek był! Agduś - we właściwym momencie kiedyś Ci przypomne Twoje własne słowa, że jesteś pop...a. Wychodzi, że ja też, skoro Cię lubię i koleguję się z Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.03.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 dobry wieczór Agduś wiem że jestem popier...na aczkolwiek jakbyś nie doczytała to na 12 kwietnia mam umówione zabiegi dzisiaj dostałam skierowanko do lekarza rehabilitanta a jutro lecę do wyżej wymienionego po skierowanie na zabiegi szybka jestem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.03.2010 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Depsiu, ja przecież tego faktu nigdy się nie wypierałam! Czasem może starałam się ukryć przed niektórymi ludźmi, ale Ty do nich nie należysz. Wusia, rzeczywiście szybka jesteś... jak na połamańca! Ale mi ostatnio czas ucieka! Jakieś takie pokiełbaszone dni mam, że mijają nie wiem na czym. Kolejny uciekł bezpowrotnie. A w perspektywie I Komunia Madzi, próby i inne takie i organizowanie przyjęcia na marne 24 osoby (to program maksimum, może będzie mniej). Po drodze też inne załatwiania, biegania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.03.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 no wiesz Agduś to po prostu dlatego że mój masażysta odmawiać mi nie potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 To chyba własnie wspólnota dusz... A u Ciebie zawsze jest program napięty jak gwardzista królowej angielskiej na warcie! Gdybyś napisała, że u Was spokój pełen i miałas czas porobić wszystko, co chciałas - byłabym w lekkim szoku co najmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Gdybyś napisała, że u Was spokój pełen i miałas czas porobić wszystko, co chciałas - byłabym w lekkim szoku co najmniej. A ja zaczęłabym się martwić o Nich.... Paczka dotarła... stop! Ja nawet karton już kupiłam - stop! Tylko kiedy go złożę???-stop! Psia krew - może jutro się zmobilizuję - stop!!!! Całusy dla Madzi - stop!! (Na poczcie byłam po list polecony i tak mnie naszło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Pierwsza!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.03.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 dzień dobry druga matko jaki upał u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.03.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Załapałm się jeszcze na brązowy medal, trzecia! U nas pięknie, tylko zaraz do miasteczka musimy jechać. Obie baterie umywalkowe w domku szlag trafił przez mrozy! Niby woda spuszczona była, a obie pękły! Kupić trzeba nowe i załozyć, cholera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.03.2010 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 To ja wylądowałam poza pudłem. Zawiodę Was - czasem zdarzają się okresy świętego spokoju, kiedy wszystko idzie ustalonym rytmem (odprowadzanie, przyprowadzanie, zajęcia dodatkowe i zajęcia domowe) i można się zrelaksować. A potem nadchodzi dzień, kiedy coś dodatkowego trzeba załatwić. Najczęściej natychmiast pojawia się druga pilna sprawa... i trzecia..., a kiedy już uda się wszystko poukładać (znaczy kto, co i kiedy załatwi) wpada czwarta i burzy porządek całkowicie. Właśnie teraz się spiętrzyły takie różne sprawy do załatwienia i w efekcie nie mam czasu na normalne domowe zajęcia, że już o ogródku nie wspomnę. No ale taras się robi! Okazało się, że konstrukcja drewniana, którą planowaliśmy, nie wchodzi w rachubę ze względu na kolektor (długo by pisać). Będzie stalowa. Właśnie przed chwilą dzwonił wykonawca, że zaraz przyjadą działać. Dostali zaliczkę na materiały i może już coś zaczną składać. Chociaż najpierw muszą słupki wylać. No nie! Po beton pojadą sami. Ja jadę z Dużą do lekarza. Primo po skierowanie, secundo z powodu pszczoły. Pszczoła wleciała do butelki z soczkiem i udziabała Dużą w wargę. Dobrze, że jej nie połknęła! Warga poczekała uprzejmie do następnego ranka i wczoraj spuchła. Do dzisiaj nie zeszło, a że mam już od kilku dni zarezerwowany termin na dzisiaj, to się przy okazji załatwi sprawę pszczoły. Właśnie mam wolną chwilę, bo dopiero co wróciłam ze stacji diagnostycznej, a zaraz trzeba jechać, to i się nie opłaca zabierać za ogródek. A potem pakowanie, bo jadziem do Opola na weekend. Z Aniąhubi się spotkamy! Takoż proszę mnie tu nie wołać, bo pojawię się w niedzielę wieczorem albo w poniedziałek rano dopiero.Melduję, że pogoda u nas też piękna i upał dziki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.03.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 no ręcę opadywują ale nic to Agduś szerokiej drogi i szczęśliwego powrotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.03.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Szkoda, że nie drewniany, ale lepszy stalowy niż żaden! No to bawcie sie dobrze i wracajcie bezpiecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Pozdrów Anię i bawcie się dobrze! Dużą uściskaj, niech się trzyma ... ma w końcu namiętne wargi, no nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 26.03.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Załapałm się jeszcze na brązowy medal, trzecia! U nas pięknie, tylko zaraz do miasteczka musimy jechać. Obie baterie umywalkowe w domku szlag trafił przez mrozy! bo je trzeba zostawić otwarte psze Pani Niby woda spuszczona była, a obie pękły! Kupić trzeba nowe i załozyć, cholera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 http://lh5.ggpht.com/_ML9XpBKYPzI/R-UMRAN_XTI/AAAAAAAAFjc/BBZi9s6jaVY/mediumjxzpi65547e158de9538401852%5B1%5D.jpgWesołych świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, wesołego dyngusa i samych słonecznych dni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts