Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dobry wieczór

Ludzieeeeeeeeeeeee czy Wy nie wiecie do czego wyszukiwarka zaawansowana służy;)

Nie wrzeszcz :( ... wszystko rodzi się w bólach nieeeeeee ?

Jak się uczyłaś chodzić też dooopę otłukłaś nie ?

...dobra .... możesz nie pamiętać ... ;)

Edytowane przez AgaJeżyk

Wyszukiwarka zaawansowana mi osobiście pokazuje na ten przykład tylko mój dziennik, chociaż zaznaczyłam opcję "pokaż tematy założone przez..." czy jakoś tak to się nazywa. A ja zakładałam sama jedno i drugie - jednym słowem nowa wyszukiwarka jest tak samo do d.... jak i stara ...

Witam poświątecznie.

W ciężkim szoku jestem! Dobrze, że mnie Braza uprzedziła telefonicznie o rewolucji na forumie, bo bym chyba uciekła sądząc, że wlazłam w obce strony. Właśnie wypróbowuję "szybką odpowiedź". To akurat wygodna sprawa. Zobaczymy tylko, jak działa. I co to znaczy "zaawansowana edycja". Czy ja jestem wystarczająco "zaawansowana", żeby sobie z tym poradzić???

Na razie nowego foruma nie oceniam - szok rzecz nabyta i minie. Może nie jest źle? Pewnie najgorsze mnie ominęło i już jakoś się pozbierali do kupy po rewolucji.

Dziękuję za życzenia świąteczne!

Wiem, świnia jestem, że nie wpadłam przed świętami, coby i Wam życzenia złożyć. Teraz to tylko wesołego powszedniego dnia mogę życzyć. Nawet taka piosenka była - podobała mi się.

Czasu nie miałam za grosz po prostu. Nic szczególnego się nie działo, ot poskładało się różnych drobiazgów i do wczoraj włącznie biegałam. A święta spędziłam poza zasięgiem. Dzisiaj zresztą za chwilę też lecę do przedszkola się udzielać.

PS Braza, kiedyś znalazłam nazwę tych wysokich żółtych, ale zapomniałam. One rosły wokół studni i na skalniaczku przed świerkiem (pod namiastką trzepaka, o ile pamiętam). Wyrzucasz je stamtąd? Kurczę, będzie problem z zabraniem w tym roku, bo planujemy od Ciebie jechać dalej, a nie do domu. Cholibka, żebym ja w zeszłym roku wiedziała, że to wszystko wyrzucisz, to bym bez wyrzutów sumienia wykopała. A teraz to już za późno na wykopanie kłączy i wysłanie paczką, bo na pewno liście wypuściły. Zastanawiam się nad jakimś transportem.

Weszłam w "zaawansowaną edycję" - ale beznadziejne emotki!!! Ciekawa jestem, jak się załącza zdjęcia, ale nie na tyle ciekawa, żeby szukać. Pewnie "zarządzaj załącznikami" trza kliknąć.

Witaj w nowej rzeczywistości :) Ja już coraz łatwiej się tu poruszam, więc na pewno dasz sobie radę. Udało Ci się przeczekać najgorsze dni, teraz to już z górki.

Agnieszko, razem z kwiatkami które mi dałaś wyrastają biało-zielone listki - jakaś trawa ozdobna albo coś.... Kojarzysz co to może być?

A mnie się emotki podobają, przynajmniej je widzę... Ty ciesz się, że nie widziałaś tych, które były jeszcze do wczoraj - nie szło odróżnić, która co wyraża!

Szok Ci minie i przywykniesz, mnie zaczyna się podobać! :D

Aniu, to może być trawa ozdobna. Rośnie mi w kilku miejscach, widocznie zaplątała się już między michałki. Taka najzwyklejsza w paski biało-zielone.

Depsiu, ja tam ciekawych emotek nie widzę, jakieś takie nudne są, no ale nie to najważniejsze. Ludzie są ci sami i to się liczy!

Ustawiłam zaawansowany edytor, ale i tak najpierw otwiera się okno szybkiej odpowiedzi i dopiero po kliknięciu, że chcę być zaawansowana, pojawia się takie bardziej skomplikowane. Tak ma być? No dobra ostatecznie to jestem w stanie przeżyć. I buziek jakby więcej do wyboru. Aż sobie powklejam kilka: :lol2: , chyba sie pokaże! A ta? :rotfl: Sprawdzę po wysłaniu.

;) - strasznie krzywy ten uśmieszek.

Ja tam od razu klikam w zaawansowaną, trochę mnie wkurza ta konieczność wyboru ... ale co tam!

Te żółte wyrastają od korzenia, teraz właśnie widać to wyraźne, więc problemu nie będzie. Wykopiemy i damy dużo ziemi i wilgoci, powinny przeżyć. Te ze skalniaka na pewno znikną, jak będę równać teren, na razie jednak są.

Czy ktoś mi może łopatologiczne wyjaśnić, czemu mają służyć te "ikony wiadomości"???