wu 01.07.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 dobry wieczórkolejny piękny słoneczny dzień i oby tak dalej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Ani kropli deszczu ... głęboki rów już wydeptałam na trasie łązienka - ogródek z 10-litrową, wypełnioną po brzegi, konewką w łapie:bash: Trochę deszczu by się przydało jednak ... noż nie przypuszczałam, że to kiedyś powiem:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.07.2010 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Ha, jak widać, punkt widzenia jednak naprawdę zalezy od punktu siedzenia. Deszczu czekam, jak ta kania dżdżu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.07.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 dobry wieczóra ja się pławię w ciepełku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.07.2010 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 U nas upał, że się z domu nie chce ruszać. W domu też się nie chce...Wczoraj z gośćmi ganiałyśmy (znaczy ja i dziewczynki) po Krakowie od rana do wieczora. Fajnie było, ale ten upał wykańcza.Ziemia z wierzchu zeskorupiała, ale pod spodem jeszcze wilgotna. Jeżeli dalej tak pójdzie, trzeba będzie podlewać.Komary odżyły po opryskach i żreją jak nawiedzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Jeszcze geranium bardzo nie lubią, można się nacierać, ponoć od zapachu geranium komarom robi się niedobrze! W każdym razie warto spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.07.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 dobry wieczórno i łykać witaminkę B Complex:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.07.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 dobry wieczór no i łykać witaminkę B Complex:) pod warunkiem, że się nie pali u palaczy zwiększa ryzyko raka pluc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.07.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 eeee no ja za głupia byłam żeby się nauczyć palić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.07.2010 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 (edytowane) ... a ja zbyt uparta. Słyszałam, że olejek waniliowy skutecznie odstrasza komary. Na razie nie nabyłam. Mam jakieś śmierdzidła, ale nie lubię ich - duszą mimo wstrzymywania oddechu, lepią się, śmierdzą... Używam w ostateczności. U Brazy susza ponoć, więc mam nadzieję, że komary wyschły. Cały tydzień sprzątania domu i walk z dziećmi, coby pomagały, za mną. Chciałam zostawić "dyżurnym" jakiś porządek, ale efekty są marne. Chyba jednak więcej było bałaganiarzy niż pomocników. Duża o mały włos by nie pojechała, bo tak walczyła, że Średnia właśnie sprząta nadrabiając zaległości z całego tygodnia. Tylko Mała się zmobilizowała i swoje zrobiła w połowie tygodnia, ale dzisiaj też się buntowała, kiedy zażądałam ostatniego szlifu w pokoju. Właściwie to żadna nie powinna jechać, gdybym chciała konsekwentnie rozliczyć z zeszłotygodniowych planów i ustaleń. Edytowane 3 Lipca 2010 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.07.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 dzień dobryAguś no nie bądź okrutna:) cudnego odpoczynku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.07.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 wiem, że wyjechałaś sprawdzić miejsce mojego "koncertu" ... sprawdź akustykę i pozdrów Właścicieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.07.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 dobry wieczórAguś dostałam normalnie ekspres;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.07.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 hej jest tu kto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.07.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Nie ma. Siedzą pod modrzewiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.07.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 przylazłam troszkę Agdusia wyciągnąć za uszka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.07.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Aktualnie to Agdusie pewnie do Rygi jadą. Przyszłam ... a co będę sobie żałować!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.07.2010 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Jestem!Pozdrawiam spod Tallina!Siedzę na polu namiotowym w środku lasu (no dobra, jakaś miejscowość jest kilometr od nas), a internet śmiga mi jak nawiedzony!!! Chciałabym, żeby w domu tak szalał!!! I to bezpłatnie!!!Pole ma dostęp do pomniejszej zatoczki w Zatoce Fińskiej. Woda jest zaskakująco ciepła! I bardzo płytka. Trzeba z pół kilometra przejść, żeby zanurzyć się po pas. W dodatku brzeg przypomina raczej brzeg jeziora.Za kilka dni zaczniemy wreszcie zwiedzanie pierwszej stolicy na naszej trasie - tej, która miała być ostatnia. Najpierw z powodu upałów postanowiliśmy zacząć nie od Wilna a od Mierzei Kurońskiej, potem (wczoraj) koszmarne burze wygoniły nas spod Rygi nie pozwalając rozbić namiotu. Nawet nie mieliśmy jak pogrzebać w internecie szukając innych kwater, bo było już bardzo późno, więc pojechaliśmy od razu tutaj. Burze szalały od Rygi po Tallin!!! Gwoździk, ja się na akustyce nie znam, ale czuję się bardzo zawiedziona, że na koncercie nie będę! Wusia, cieszę się, że dotarło tak szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 28.07.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Oby pogoda Wam sprzyjała w tych wojażach I ten śmigający internet na polu namiotowym...marzenie Bawcie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.07.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Aguś mam nadzieje że to było przez Was zapakowane w opakowanie po kleju do tapet a nie że ktoś podmienił w trakcie dowozu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts