Agduś 28.09.2010 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Znaczy ktoś się lansuje na całego! Tylko czemu z gruzem??? Po południu pogoda się dostosowała i też leje równo. Podobno od pojutrza ma być lepiej. Póki co, rano nie chce mi się wstawać... Musiałam dzisiaj autosa uruchomić, coby przywieźć z targu belkę siana. I wszyscy są zadowoleni - ja, bo kupiłam całą belkę za dychę, kiedy w zoologu worek siana kosztuje 4 zł, sprzedawca, bo opchnął belkę niepotrzebnego siana za dychę, podczas gdy pewnie sąsiadowi sprzedałby ją dla krowy za 2 zł. Świnki też zadowolone, bo mają co jeść przez całą zimę. A najszczęśliwsze są rybki w akwarium obok monitora, bo mają niezależnie od pogody na zewnątrz tak samo ciepłą wodę i tyle sam światła. Dobrze im...Zaczynam nieprzyzwoicie bredzić - znak to, że czas się zmywać do jakiejś sensownej roboty - poprasować albo wreszcie pasztet z cukinii zrobić... O buraczkach nie myślę, bo nie pójdę do ogródka za Chiny ludowe z przyległościami. O tworzeniu kolejnego wpisu na blogu też nie myślę - w ogóle nie myślę - chyba coś mi zaniknęło. Sorki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.09.2010 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Mimo zaniku popełniłam kolejny wpis w blogu. Kto ciekawy, niech czyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.09.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 ja wszystko czytam od razy tylko czasem przez zagapienie nie chwalę ale cudnie cudniasto i fotkujesz i piszesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.09.2010 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 ja wszystko czytam od razy tylko czasem przez zagapienie nie chwalę ale cudnie cudniasto i fotkujesz i piszesz:) Dzięki! Depsia kazała tu anonsować każdy nowy wpis, to i anonsuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 29.09.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 I to bardzo dobrze, że anonsujesz, bo dzięki temu jestem na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.09.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 I bardzo dobrze, że anonsujesz, dzisiaj chyba w końcu uda mi się pójść poczytać, bo mam w końcu zamiar dzisiaj rzetelnie pochorować w łóżku. Wczoraj jeszcze pojechaliśmy do dziecka do Poznania, zawieźć mu na stancję kołdry, pościele, buty i tysiące innych nieodzownych rzeczy oraz obwąchać tę stancję i zostawić setki przykazań i zaleceń dla dziecka. Zważywszy fakt, że jestem ciągle chora (o matko, jaka ja chora jestem, katar mam i kaszleć zaczynam i w ogóle!!!), a od soboty jesteśmy codziennie w podróży , robię się coraz bardziej chora. Dzisiaj w końcu nigdzie nie jedziemy i w końcu okopałam się pod kołdrą. Z laptopem i pilotem. Mam więc spore szanse na to, że wreszcie w spokoju przeczytam 2 ostatnie wpisy na Twoim blogu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.09.2010 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Widzę, że już poczytałaś. Jak na chorą wykazujesz się dużą ciekawością i dociekliwością, więc chyba tak źle z Tobą nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.09.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Nurtuje mnie pytanie. Dlaczego na zdjęciach są dwie córki a masz 3? Aż się cofnęłam we wątku, żeby sprawdzić, bo wydawało mi się, że piszesz o 3 a widzę 2 i ciągle 2 ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.09.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 No bo ja na gardło chora jestem, nie na mózg! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 DPS-ia łooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.09.2010 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Ewa, aż poleciałam sprawdzić, którą to tak po macoszemu potraktowałam! No i przeca są wszystkie! Popatrz dobrze - pod jednym z domków w Nidzie stoją trzy, przy studzience dwie, ale widać plecy trzeciej, pod drzewem przy kramach z pamiątkami są wszystkie, małpki "nie widzę, nie słyszę, nie mówię" też razem odstawiają... Nie sprawdzałam wcześniejszych zdjęć, ale pewnie też się pokazują razem. No i tam, gdzie są we dwie, też w różnych konfiguracjach występują. Depsia, od gardła do mózgu niedaleko - może się przerzucić. No ale skoro wykazujesz zainteresowanie gołymi facetami, to chyba nie jest z Tobą tak źle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.09.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Mówisz, że to znak normy taki jest...? No dooobra, nie będę odstawać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.10.2010 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Coby wszystko było zgodnie z prawdą, to o gołe panie też zapytałaś. No ale przecież nic, co ludzkie, nie jest nam obce, więc i Twoje zainteresowanie gołymi paniami mieści się w normie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.10.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 małpki "nie widzę, nie słyszę, nie mówię" też razem odstawiają... . ????? widzę dwie dziewczynki i jedną osobę dorosłą, młodo wyglądającą ale nie dziecko przecież ???????? a gdzie ty jesteś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 01.10.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Ta młodo wyglądająca to też dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.10.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Ewa, no kiedy ta młoda to najstarsza latorośl Agdusiów, o której twierdzę, że karierę w modelingu by zrobiła! To Wero jest właśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.10.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 ooooooo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.10.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 No właśnie - ooooo... Piękne ciało, niezły charakterek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 chyba lepiej charakterek mieć niż totalną d... być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.10.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Nie wiem, co Agduś o tym sądzi, bo to ona ma z charakterkiem do czynienia na co dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts