Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

Znaczy ktoś się lansuje na całego! Tylko czemu z gruzem???

Po południu pogoda się dostosowała i też leje równo. Podobno od pojutrza ma być lepiej. Póki co, rano nie chce mi się wstawać...

Musiałam dzisiaj autosa uruchomić, coby przywieźć z targu belkę siana. I wszyscy są zadowoleni - ja, bo kupiłam całą belkę za dychę, kiedy w zoologu worek siana kosztuje 4 zł, sprzedawca, bo opchnął belkę niepotrzebnego siana za dychę, podczas gdy pewnie sąsiadowi sprzedałby ją dla krowy za 2 zł. Świnki też zadowolone, bo mają co jeść przez całą zimę. A najszczęśliwsze są rybki w akwarium obok monitora, bo mają niezależnie od pogody na zewnątrz tak samo ciepłą wodę i tyle sam światła. Dobrze im...

Zaczynam nieprzyzwoicie bredzić - znak to, że czas się zmywać do jakiejś sensownej roboty - poprasować albo wreszcie pasztet z cukinii zrobić... O buraczkach nie myślę, bo nie pójdę do ogródka za Chiny ludowe z przyległościami. O tworzeniu kolejnego wpisu na blogu też nie myślę - w ogóle nie myślę - chyba coś mi zaniknęło. Sorki!

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I bardzo dobrze, że anonsujesz, dzisiaj chyba w końcu uda mi się pójść poczytać, bo mam w końcu zamiar dzisiaj rzetelnie pochorować w łóżku.

Wczoraj jeszcze pojechaliśmy do dziecka do Poznania, zawieźć mu na stancję kołdry, pościele, buty i tysiące innych nieodzownych rzeczy oraz obwąchać tę stancję i zostawić setki przykazań i zaleceń dla dziecka.

Zważywszy fakt, że jestem ciągle chora (o matko, jaka ja chora jestem, katar mam i kaszleć zaczynam i w ogóle!!!), a od soboty jesteśmy codziennie w podróży :evil: , robię się coraz bardziej chora. Dzisiaj w końcu nigdzie nie jedziemy i w końcu okopałam się pod kołdrą. Z laptopem i pilotem.

Mam więc spore szanse na to, że wreszcie w spokoju przeczytam 2 ostatnie wpisy na Twoim blogu!

Ewa, aż poleciałam sprawdzić, którą to tak po macoszemu potraktowałam! No i przeca są wszystkie! Popatrz dobrze - pod jednym z domków w Nidzie stoją trzy, przy studzience dwie, ale widać plecy trzeciej, pod drzewem przy kramach z pamiątkami są wszystkie, małpki "nie widzę, nie słyszę, nie mówię" też razem odstawiają... Nie sprawdzałam wcześniejszych zdjęć, ale pewnie też się pokazują razem. No i tam, gdzie są we dwie, też w różnych konfiguracjach występują.

Depsia, od gardła do mózgu niedaleko - może się przerzucić. No ale skoro wykazujesz zainteresowanie gołymi facetami, to chyba nie jest z Tobą tak źle...

małpki "nie widzę, nie słyszę, nie mówię" też razem odstawiają... .

?????

widzę dwie dziewczynki i jedną osobę dorosłą, młodo wyglądającą ale nie dziecko przecież ????????

a gdzie ty jesteś???