DPS 06.10.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Kciuki trzymam zaciśnięte - mam nadzieję, że zachowa się jak prawdziwy facet i pojutrze już nie będzie pamiętał, o co w ogóle cały ten raban. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 07.10.2010 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Kciuki za Małego_rudego proszę jutro trzymać, bo pożegna się rano z męskością, której uroków nie zdążył jeszcze poznać. Trzymam kciuki Mam nadzieję, że wszystko pójdzie szybko i bez komplikacji. Ps. Nam wczoraj zdechl chomik Ciężkie popoludnie przed nami, mieliśmy go rok i miesiąc. Piotrek jest na rajdzie jesiennym od wczoraj, jak dziś wróci muszę mu powiedzieć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.10.2010 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Aguś Ty jak magik;) coraz piękniejsze rzeczy z kapelusza wyciągasz:) Najpiękniej moim zdaniem było w Estonii, chociaż i półwysep Kolka na Łotwie sroce spod ogona nie wypadł. Maniuś-Gieniuś już po zabiegu. Wybudził się szybciutko, na razie trochę oszołomiony łazi i wylizuje rankę. Wet powiedział, że może wylizywać i nic się nie stanie, jednak popatruję z niepokojem. Okazało się, że prawdziwy olbrzym z niego - 3,2 kg już waży. Aniu, współczuję. Chomik malutki jest i krótko żyje, co wiadomo z góry, ale zawsze ciężko pożegnać się ze stworzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.10.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Maniuś na pewno szybko dojdzie do siebie, jestem przekonana! Aniu - pamietam, jak mój starszy synek ciężko przeżył odejście jego pierwszego chomika.Długo płakał, pomogła mu specyficzna wizualizacja.Poprosiłam go, żeby narysował chomicze niebo, w którym teraz jest jego chomiś.Wymyślaliśmy zawartość budki z "hamburgerami" dla chomików w niebie, najlepsze parki zabaw dla ruchliwych chomiczków, domek składający się z wielu pomieszczeń i przeznaczenie każdego z pomieszczeń, ogródek, w którym rosną najbardziej ulubione pokarmy chomisia - pomogło naprawdę bardzo, polecam i Tobie taką technikę w razie potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.10.2010 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Podoba mi się pomysł chomiczego nieba. Mały-Rudy na razie wciąż w lekkim szoku, ale chodzi po domu, nawet na taras wyszedł, je, pije... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 no i super:) dobrze że Małemu Rudemu łatwo poszło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.10.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 No nie wiem, czy on też tak o tym myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 nie spróbował to nie wie co stracił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.10.2010 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Ale patrzy na mnie tak jakoś z wyrzuuuuteeeem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 no może go po prostu boli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.10.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Mały rudy da radę, jutro już będzie duuuużo lepiej, a przynajmniej nie będzie serdecznie nielubianym kocurem, który jest utrapieniem w domu, bo znaczy. Pomysł chomiczego nieba był mojego autorstwa, bardzo potem byłam z siebie zadowolona, bo dziecko w oczach pogodniało, rysując te rozkosze, które sa udziałem ukochanego chomisia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.10.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 No gdyby zaczął znaczyć, to wyjechałby z domu. Andrzej tego już by nie zniósł! Musiałabym wybierać jednego z nich...Idę coś pooglądać. Dzisiaj byli Detektywi z Młodą w tle i mam nagranych. Pomiziam Rudego przy okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 08.10.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Pomysł chomiczego nieba był mojego autorstwa, bardzo potem byłam z siebie zadowolona, bo dziecko w oczach pogodniało, rysując te rozkosze, które sa udziałem ukochanego chomisia. Świetny pomysł, jak będzie jeszcze trzeba to wykorzystam dziś. Wczoraj było popołudnie i wieczór pełne płaczu, ale w końcu zasnęli...Dziś rano było już lepiej (obyło się bez płaczu), w szkole zajmą się kolegami, po południu idą na urodziny do sąsiada. Piotrek najpierw chciał sobie zrobić tygodniową żałobę (!) ale wybiłam mu to z głowy - wolę żeby spotykał się z dziećmi, niż popłakiwał wpatrując się w pusty kąt pokoju. Bo klatka została wyniesiona na jego życzenie... Do niedzieli mamy kupić nowego chomika Imiona już są wymyślone zarówno dla chłopca jak i dla dziewczynki Agduś, Mały-rudy z dnia na dzień będzie coraz lepiej się czul i zapomni o tym co mu zrobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.10.2010 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 (edytowane) Mały-Rudy wygląda już na pogodzonego z losem. Wczorajsze ulanie worka sako wolę złożyć na karb tego, że nie zdążył dotrzeć do kuwety na miękkich jeszcze łapkach niż uznać za zemstę. Donoszę uprzejmie, że blog dotarł na Łotwę i nawet zdążył przygotować się do pierwszego noclegu. PS Aniu, czy nie kursujecie przypadkiem na trasie Wrocław - Opole? Bo trzeba kota przewieźć. Depsia dostarczy go do Wrocławia albo Milicza chyba (do Gagatów), moja rodzinka może zabrać z Opola do nas, ale z odbiorem z Wrocławia gorzej, bo brat pracuje i będzie do nas jechał prosto z pracy - nie da rady wyskoczyć wcześniej do Wrocławia. Cała akcja musi się odbyć najpóźniej do soboty 16 października, bo wtedy rodzinka wybiera się do nas. Edytowane 8 Października 2010 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 08.10.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Hubert prawdopodobnie będzie jechał w przyszłym tygodniu do Oławy, więc mógłby i do Wrocławia podjechać. Albo Gagaty by porzuciły kota do Oławy. Po południu będę dokładnie wiedziała, to dam znać. I musiałam przyrzec, że ten kot u nas nie zostanie na 1000% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.10.2010 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Pytanie nieaktualne, bo Depsia podrzuci kota do Opola (przynajmniej przez telefon tak mówiła). A z Opola to już moja mama z bratem przywiozą do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.10.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Nooo, przez telefon to ja czasem różne rzeczy gadam, różniste! Sołtys jeszcze nie wie, że trzeba będzie podjechać do Opola, ale mam nadzieję, że jakoś go przekonam. No i ten modeling - przemyśl, Agduś, przemyśl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.10.2010 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Mam wrażenie, że Sołtysa nikt nie zapyta, jeno wyda polecenie jazdy do Opola. Kiedy już tam będziecie, koniecznie idźcie na naleśniki francuskie! Moja mama powie Wam, jak dojść - to niedaleczko jest, a autosa zostawicie na podwórku kamienicy. A te naleśniki to są najlepsze w Polsce! Nawet w Krakowie takich nie ma!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.10.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 ale wypasiony kemping:jawdrop: nasi powinni się uczyć musiałaś Agduś z tymi naleśnikami no musiałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.10.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Oooo, naleśniki francuskie, powiadasz... Chyba pójdziemy, skoro niedaleczko, a dobre takie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts