braza 18.10.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 http://i2.pinger.pl/pgr90/fd5931330007f3ec4b104834/arabski.jpg Tego cuda niezmiennie i wciąż na okrągło Ci życzę z okazji urodzin!!!!!!! Oby jak najszybciej!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 jak Agusia urodzinki ma to i ja do życzeń dołączam zdrówka życząc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.10.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 O, wszystkiego dobrego, wielu lat zdrowia i dostatku. Niestety, nie nauczyalm się na tym forum (nowym) wklejać zdjęć, więc bukiet przyniosę innym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2010 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Dziękuję za życzenia!!!Na tę gniadą arabską to mi jeszcze chyba dłuugo przyjdzie poczekać, ale po każdych takich życzeniach czuję się, jakbym była o krok bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2010 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 PS. Jeżeli interesuje Was zamek piratów nad Zatoką Ryską, to zapraszam do czytania i oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.10.2010 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Widzę, że muszę częściej w blogu pisać, bo dzięki zapowiedziom kolejnych odcinków będę wyciągała moje komenty z otchłani zapomnienia. No to zapowiadam, że na blogu pojawiła się dzika plaża. Tym razem bardziej do oglądania niż do czytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Dżungla i krowy - bezcenne!!! Bardzo przypadła mi do gustu ta krowa udająca walizkę ... jak mogłyby ją zakwalifikować linie lotnicze ... hmyyy ... jako bagaż podręczny...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Agduś no widzisz jaki masz talent;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.10.2010 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Braza, Podręczny to chyba nie... Wprawdzie jedyny samolot, jaki pamiętam, to jakaś radziecka maszyna latająca jeszcze za czasów ZSRR ze Lwowa do Tbilisi, ale tam do schowka by nie weszła. Najwyraźniej jednak kawał świata zwiedziła - sądząc po naklejkach. Wusia, jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 jedno Twoje słówko i już się wszyscy zlatują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.10.2010 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Znaczy kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 no czytacze bloga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.10.2010 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Aaaa...! Już myślałam, że chodzi Ci o te tłumy w komentach... Już miałam się poskarżyć, że u mnie leje, a tu za oknem wprawdzie sine chmury, ale i ze dwa promyki słonka się przebiły na moment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 21.10.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 A u nas wieje - potwornie, drzewa się kładą...Lało rano, teraz słońce świeci... Agduś, zapomniałam ci powiedzieć - te wysokie marcinki które mi dałaś i które Hubert przyciął kosą zakwitły. I to pięknie! Bukietami kwiatów! Może to jest metoda? Na wiosnę lekko je przyciąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.10.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Aguś bo jak człowiek poczyta bloga to taki rozmarzony że zapomina się wpisać u nas też słoneczko przebija ale wieje że masakra:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.10.2010 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 No! Mnie też rozmarzają te wspomnienia i widoczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.10.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 no i co się dziwisz ze ludziom mowę odbiera;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.10.2010 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 (edytowane) Ieeee tam... Mało ludzi tu przychodzi, ale i tak poproszę:Wejdźcie na stronę http://www.buliba.pl/konkurs/ , zalogujcie się, i oglądnijcie prace z Przedszkola Samorządowego nr 1 w Niepołomicach (są na 9 stronie w województwie małopolskim, jeżeli nie wybierzecie innej kolejności niż alfabetyczna). Jeżeli te prace Wam się spodobają, to zagłosujcie na wszystkie 3 (na każdą z osobna). Głosować można codziennie do 1 listopada. Przy okazji można też wygrać coś dla siebie. Na razie prowadzą przedszkola z dużych miast (więcej rodziców i ich znajomych ma dostęp do internetu?), mamy marne szanse, ale próbować zawsze można... Aha, logując się, podajecie imię swojego lub jakiegoś znajomego dziecka, bo to jest logowanie do całej strony www, a nie do samego konkursu. Edytowane 22 Października 2010 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 22.10.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.10.2010 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Dzięki!!!I tak codziennie - proszę! Najlepiej z kilku kompów. Niech sobie nie myślą, że takie Niepołomice to nie mają szans, bo małe są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts