wu 22.10.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 damy radę co mamy nie dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.10.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 wracam z Buliba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.10.2010 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Dzięki w imieniu Pszczółek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.10.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.10.2010 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Gdzie zgłosić pomysł, żeby wybory samorządowe były co roku??? Ogłaszam wszem i wobec, że w dniu dzisiejszym dotarła do nas cywilizacja w postaci asfaltu na naszej drodze!!! Tak całkiem znienacka!!! Bez tysięcy pism i próśb! Bez łażenia do burmistrza!!! Tzn. jakieś pismo kiedyś tam podpisywałam. Jedno. I tyle!A tu wczoraj widzę ślady jakby spychacz przejechał po naszym żużlu, lekko zasypał dziury koło cmentarza (koszmarne) i liznął całą drogę. No ale samo to by mnie nie natchnęło myślą o asfalcie. Koło cmentarza wycięto równo krawędź asfaltu leżącego na normalnej drodze przechodzącej wokół niego (z tej drogi skręca się w Poziomkową a z niej w naszą Borówkową). To co najwyżej pozwoliło mi myśleć, że położą przed 1 listopada asfalt na odcinku wzdłuż płotu cmentarnego - tam wszyscy parkują, tam się handluje chryzantemami i tam były największe dziury. Jednak widok panów odkopujących studzienki na dalszym odcinku Poziomkowej zasiał we mnie ziarno nadziei. Po południu spotkałam sąsiadkę, która przesłuchała panów i zapodała, że będzie asfalt. A dzisiaj rano dom zadrżał w posadach - nadjechał walec. Zwalcował drogę, a na Malinowej tymczasem już rzucali asfaltem! Chwila-moment i byli u nas! Andrzej rzucił się do odkopywania zaworu wody, który zaginął kiedyś dawno temu pod ziemią i żużlem. Ledwie go znalazł, a już mieliśmy asfalt - nie do samej furtki, bo tego już miasto nie funduje, chociaż to wciąż ich teren, ale z metr z hakiem od niej. Panowie zapodali, że za flaszkę zrobią do furtki, ale do podjazdu to już nie. Andrzej miotany wyrzutami sumienia i widmem kontroli CBA kopsnął się przez pola na rowerze po flachę. Panowie byli już na końcu ulicy. Rzekli, że trzeba im dać taczkę na asfalt, ale potem jakoś im się chyba zapomniało i pojechali sobie. Zostaliśmy z flaszką i czystymi sumieniami, ale za to bez asfaltu przed furtką. Andrzej z radości, że nie grozi mu kontakt z CBA w rzeczonej taczce wymieszał cement z piaskiem i wybetonował podejście.WRESZCIE BĘDZIEMY DOCIERAĆ DO CYWILIZACJI W CZYSTYCH BUTACH BEZ WZGLĘDU NA POGODĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Noooo WOOOOOWWWWW!!!!! Jestem pod ogromnym wrażeniem ... i tak sobie myślę, jakby to fajnie było mieć asfalt do samej furtki .... A ja właśnie zagłosowałam!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 O żesz w mordę!!! Jestem pod wielkim wrażeniem walki władz niepołomickich o swoich wyborców. Oczywiście gratuluję bardzo i witam w klubie!!! Aha - raz jeszcze (mam nadzieję, że Twoja Mama przekazała?) wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i spełnienia marzeń! http://www.gim4tychy.republika.pl/zycie_sz06_7_data/bukiet.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.10.2010 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Dzięki za życzenia i za głosowanie też. Chyba jesteśmy bez szans, bo najlepsi mają ponad tysiąc głosów, a my ledwie ponad setkę. Depsiu, zaraz lecę do Ciebie sprawdzić, jak w Bieszczadach bylo. Pogoda dopisała, widoczki bez wątpienia zachwycające, a o reszcie poczytam. Asfalt jest piękny! Najpiękniejszy w okolicy! Taki równy i nie kurzy się i nie robi się na nim błoto i samochody tak cicho jeżdżą po nim! A ja i tak nie chcę głosować na obecne władze Lecimy jeszcze dzisiaj na darmowe przedstawienie "Śpiącej Królewny" z Krakowskiej Opery Kameralnej. Niepołomice dbają o odchamienie mieszkańców! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Wracam z Buliby takoż!!! Jak można nie chcieć głosować na takie władze, co to asfalt dajom i darmowe teatry!!!!????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 A co to jest Buliba??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Ehem - czy Wy też macie pod opisem każdego forumowicza napis jak byk : WIRUS DIZAJNU??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 (edytowane) No ja też wirusem trącę, a jakże!!!! Nie mają go Oświecone Góry o Liderzy !!! Edytowane 24 Października 2010 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.10.2010 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Depsia też nie ma wirusa. I mój zniknął. Jeszcze Braza jest zarażona. Buliba to taka strona, na której trzeba się zalogować i codziennie głosować na trzy prace z przedszkola w Niepołomicach. Małgo robiła z innymi tę środkową pracę (sama napisała METALIKO).Braza, można nie chcieć głosować! To wolny kraj! Szkoda tylko, że do następnych wyborów tak daleko, bo by nam się jeszcze oświetlenie przydało... Rozmarzyłam się... Przedstawienie było bardzo ładne. Przyszliśmy prawie godzinę wcześniej, więc siedzieliśmy w drugim rzędzie. Za to później zrobił się kocioł, bo ludzi przyszło duuuużo więcej niż było miejsc (co było do przewidzenia), więc stali pod ścianami i w przejściu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.10.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Aaaa, no widzisz, teraz to ja wiem, co to Buliba... Spróbuje potem się zalogować i zagłosować, w końcu prawdziwa sztuka musi być jakoś wspierana! No - dzisiaj już nie jesteśmy zawirusowani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.10.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 za to Gwoździka uziemili:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.10.2010 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 A za co? I w ogóle o co biega? Bo ja nie w temacie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.10.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Zdaje się, że jakiś ryzykowny tytuł dla kogoś zaproponował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 O rany, Gwoździk???? O co kaman, gdzie można o tym coś podejrzeć???? Agduś, jak nowe (stare) władze przyjdą to na oświetlenie kolejne latka trzeba będzie poczekać - do następnych wyborów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 26.10.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 O rany, Gwoździk???? O co kaman, gdzie można o tym coś podejrzeć???? Chyba nigdzie, ja w każdym razie nie znalazłam - zdaje się, że wątek (tudzież wpisy na ten temat) został usunięty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.10.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 O rany, Gwoździk???? O co kaman, gdzie można o tym coś podejrzeć???? Mnie się zdaje, że Wuśka coś wie. I Małgoś2 chyba też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts