Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bo to chyba u mnie jakiś problem w temacie logowania się zrobił, nie wiem, o co chodzi, ale to nie pierwsza strona, która albo nie chce mnie zarejestrować, albo nie chce zapamietywać mnie i muszę się za każdym razem logować.

Coś czuję, że trzeba szybko archiwizację danych zrobić i coś pomyśleć z czyszczeniem dysku ze śmieci.

Buliba trwa do 1 listopada. Mamy 10 razy mniej głosów niż najlepsi :(

Wuśka, Małgoś i Gwoździk są bardzo tajemniczy. Wygląda na to, że się niczego nie dowiemy. No chyba, że powołamy komisję śledczą.

Wiem, że na oświetlenie trzeba poczekać do kolejnych wyborów samorządowych. Dlatego żałuję, że nie są co roku.

Żeby było śmieszniej, w naszej mieścinie wszyscy kandydaci chyba uważają, że są doskonale znani mieszkańcom osobiście i to wystarczy. Na stronie Niepołomic nie ma żadnej wzmianki o czyimkolwiek programie! Liczą na sąsiadów? Czyżby nie zauważyli, że miasteczko podwoiło liczbę mieszkańców i głosy tzw. "starych niepołomiczan", którzy doskonale ich znają i nie potrzebują żadnych programów mogą nie wystarczyć? A może sądzą, że "nowi" tu tylko nocują i wybory mają głęboko? Zobaczymy...

No bo była jakaś afera z tym Wirusem Dizajnu, Monah chciała dla siebie taki tytuł zamiast dotychczasowego, Redakcja się zgodziła i jak zaczęli zmieniać, to wszyscy prawie zostali wirusem dizajnu. :rotfl:

W toku dalszej dyskusji forumowej o wirusach i kto temu winny, Gwoździk zaproponował dla niej tytuł "Szukam dobrej pałki". :rotfl:

No i zaliczył bana... :rotfl:

No bo była jakaś afera z tym Wirusem Dizajnu, Monah chciała dla siebie taki tytuł zamiast dotychczasowego, Redakcja się zgodziła i jak zaczęli zmieniać, to wszyscy prawie zostali wirusem dizajnu. :rotfl:

W toku dalszej dyskusji forumowej o wirusach i kto temu winny, Gwoździk zaproponował dla niej tytuł "Szukam dobrej pałki". :rotfl:

No i zaliczył bana... :rotfl:

Rany, to tak łatwo zarobić bana:jawdrop: Muszę uważać!!!!

Siemano!!!!!!

Ja też robię, co mogę i mobilizuję, kogo mogę. No nic to - tym razem nie wygramy.

Czytaczy zapraszam na bloga. Tym razem można trochę pooglądać i więcej poczytać oraz dowiedzieć się, że trzeba bardzo uważać wypowiadając życzenia.