EZS 26.10.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 kiedy się ta buliba kończy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.10.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 I chciałam się zalogować na tej Bulibie, a nie pozwala, bo mówi, że błąd 503 - serwis niedostępny bądź przeciążony. Trudno, spróbuję jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Byłam na Bulibii!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.10.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Dzisiaj mam to samo - nie pozwala mi się zarejestrować, bo serwis niedotępny. Trudno, próbowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.10.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 ja tam nie miałem problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.10.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Bo to chyba u mnie jakiś problem w temacie logowania się zrobił, nie wiem, o co chodzi, ale to nie pierwsza strona, która albo nie chce mnie zarejestrować, albo nie chce zapamietywać mnie i muszę się za każdym razem logować. Coś czuję, że trzeba szybko archiwizację danych zrobić i coś pomyśleć z czyszczeniem dysku ze śmieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.10.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 ........ coś pomyśleć z czyszczeniem dysku ze śmieci. http://irma.pl/photos/article/miotla_brzozowa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 DPS-ia a bo czasem trzeba jeszcze raz adres wklepać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.10.2010 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Buliba trwa do 1 listopada. Mamy 10 razy mniej głosów niż najlepsi Wuśka, Małgoś i Gwoździk są bardzo tajemniczy. Wygląda na to, że się niczego nie dowiemy. No chyba, że powołamy komisję śledczą. Wiem, że na oświetlenie trzeba poczekać do kolejnych wyborów samorządowych. Dlatego żałuję, że nie są co roku. Żeby było śmieszniej, w naszej mieścinie wszyscy kandydaci chyba uważają, że są doskonale znani mieszkańcom osobiście i to wystarczy. Na stronie Niepołomic nie ma żadnej wzmianki o czyimkolwiek programie! Liczą na sąsiadów? Czyżby nie zauważyli, że miasteczko podwoiło liczbę mieszkańców i głosy tzw. "starych niepołomiczan", którzy doskonale ich znają i nie potrzebują żadnych programów mogą nie wystarczyć? A może sądzą, że "nowi" tu tylko nocują i wybory mają głęboko? Zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 No bo była jakaś afera z tym Wirusem Dizajnu, Monah chciała dla siebie taki tytuł zamiast dotychczasowego, Redakcja się zgodziła i jak zaczęli zmieniać, to wszyscy prawie zostali wirusem dizajnu. W toku dalszej dyskusji forumowej o wirusach i kto temu winny, Gwoździk zaproponował dla niej tytuł "Szukam dobrej pałki". No i zaliczył bana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.10.2010 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Nooo! Należało mu się! Taka ubliga! Ja bym do sądu poszła i w skarpetkach puściła gada! Co tam ban?! :lol2: Dzięki za oświecenie w tej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.10.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Buliba trwa do 1 listopada. Mamy 10 razy mniej głosów niż najlepsi ... bo chyba pielgrzymki z Jasnej Góry klikają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.10.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 robię co mogę. Ale z jednego konta mogę tylko raz dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.10.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 No bo była jakaś afera z tym Wirusem Dizajnu, Monah chciała dla siebie taki tytuł zamiast dotychczasowego, Redakcja się zgodziła i jak zaczęli zmieniać, to wszyscy prawie zostali wirusem dizajnu. W toku dalszej dyskusji forumowej o wirusach i kto temu winny, Gwoździk zaproponował dla niej tytuł "Szukam dobrej pałki". No i zaliczył bana... Rany, to tak łatwo zarobić bana:jawdrop: Muszę uważać!!!! Siemano!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.10.2010 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Ja też robię, co mogę i mobilizuję, kogo mogę. No nic to - tym razem nie wygramy. Czytaczy zapraszam na bloga. Tym razem można trochę pooglądać i więcej poczytać oraz dowiedzieć się, że trzeba bardzo uważać wypowiadając życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Kurczę, naprawdę chciałam się zalogować tam - nie mogę! Idę na bloga, tam to chociaż mnie loguje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.10.2010 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 A spróbowało by nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 oooooooo ale fajna burza i co dalej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Włażę na Bulibę dzień w dzień!!! Wusia ... jaka burza i gdzie jak rany??? U mnie piękne słoneczko chociaż wieje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.10.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Wusia ... jaka burza i gdzie jak rany??? U mnie piękne słoneczko chociaż wieje!!! na blogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts