wu 01.11.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 nie mam miodku ale mam krówki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.11.2010 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Smacznego!Przypomnij się za rok, to Ci kupię i wyślę miodki. Są w różnych smakach, ale wszystkie z arachidami - mam nadzieję, że nie jesteś uczulona.A tak przy okazji, to przedwczoraj przejeżdżaliśmy blisko. Jakiś idiotyczny objazd Lelowa zrobili przez Żarki i Świętą Annę. Wprawdzie piękne okolice po drodze widzieliśmy, ale nadrobiliśmy z godzinę drogi:mad: Pewnie wiosną się tam wybierzemy na zwiedzanie. Jakaś góra z jaskinią była i jakieś źródła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Aguś i jak wtedy do mnie nie zaglądniecie to serca Wam wyrwę ja to chyba na nic poza robotą uczulenia nie mam;) jak zaglądniecie to Wam pokażę kilka ładnych miejsc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.11.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Możemy umówić się w ładnym miejscu, a potem wpaść razem do Was. Jeżeli pogoda wytrzyma (dzisiaj był prawdziwy upał u nas), to może jeszcze jesienią tam pojedziemy, bo pięknie lasom w tych kolorkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 u nas też było cieplusio ale z tego co widziałam to jeszcze ten tydzień przyzwoity ma być a potem to już zimno:( ale jakby jeszcze ładnie było to ja baaaaardzo chętnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.11.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Chyba na razie nie mamy planów na najbliższy weekend (6-7). Mam nadzieję, że pogoda nie schrzani się gwałtownie, bo 13 listopada wybieramy się do Warszawy na spektakl według sztuki naszego praszczura. Może uda się znaleźć tani nocleg, to wrócimy 14, a jeżeli nie, to trzeba będzie zaraz po przedstawieniu jechać nocą. No i lepiej by było, gdyby pogoda tego nie utrudniała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 ja 14-go to planuje w stronę Cieszyna się pokulać futerka pomiętosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.11.2010 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Liczę na zdjęcia! Duuuużo zdjęć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 oczywiście Aguś taki podły plan mam zabrać aparat i pstrykać i pstrykać mam nadzieję że hodowczyni nie będzie to przeszkadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.11.2010 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Na pewno nie będzie. No chyba, żebyś psukę i dzieci denerwowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 nie no skąd pomiętoszę tylko trochę tylko nie wiem jak bardzo będzie chciało miętosić moje pierworodne:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.11.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Oj, pewnie bardzo! I wcale się nie dziwię, bo sama bym pomiędliła. Dobrze, że to duże piesy są i jest co międlić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 no młode się już doczekać nie może ale ja i tak pewnie bardziej:oops: tyle futra do miętoszenia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.11.2010 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 ... i do zamiatania... Od wiosny do jesieni bez przerwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 skutek uboczny posiadania futra;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.11.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 ... i do zamiatania... Od wiosny do jesieni bez przerwy... .. a ja zawsze myślałem, że od kwietnia do ... zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2010 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Blog zajefajny, miodki tez, ale smierdzace misie bleeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.11.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Leosie boskie są, a już Emi to w ogóle - taaaaaki duży dzieciak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 02.11.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Aguś jak zaglądniecie to Wam pokażę kilka ładnych miejsc;) Możemy umówić się w ładnym miejscu, a potem wpaść razem do Was. Jeżeli pogoda wytrzyma (dzisiaj był prawdziwy upał u nas), to może jeszcze jesienią tam pojedziemy, bo pięknie lasom w tych kolorkach. Podzielcie się dziewczyny tymi ładnymi miejscami, to chyba nie tak daleko ode mnie? Wybrałabym się z dzieciakami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.11.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 No tak, jak cos fajnego to zaraz tak daleko musi być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts