Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Smacznego!

Przypomnij się za rok, to Ci kupię i wyślę miodki. Są w różnych smakach, ale wszystkie z arachidami - mam nadzieję, że nie jesteś uczulona.

A tak przy okazji, to przedwczoraj przejeżdżaliśmy blisko. Jakiś idiotyczny objazd Lelowa zrobili przez Żarki i Świętą Annę. Wprawdzie piękne okolice po drodze widzieliśmy, ale nadrobiliśmy z godzinę drogi:mad: Pewnie wiosną się tam wybierzemy na zwiedzanie. Jakaś góra z jaskinią była i jakieś źródła...

Chyba na razie nie mamy planów na najbliższy weekend (6-7). Mam nadzieję, że pogoda nie schrzani się gwałtownie, bo 13 listopada wybieramy się do Warszawy na spektakl według sztuki naszego praszczura. Może uda się znaleźć tani nocleg, to wrócimy 14, a jeżeli nie, to trzeba będzie zaraz po przedstawieniu jechać nocą. No i lepiej by było, gdyby pogoda tego nie utrudniała!

Aguś jak zaglądniecie to Wam pokażę kilka ładnych miejsc;)

Możemy umówić się w ładnym miejscu, a potem wpaść razem do Was.

Jeżeli pogoda wytrzyma (dzisiaj był prawdziwy upał u nas), to może jeszcze jesienią tam pojedziemy, bo pięknie lasom w tych kolorkach.

Podzielcie się dziewczyny tymi ładnymi miejscami, to chyba nie tak daleko ode mnie? Wybrałabym się z dzieciakami...