Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O, widzę, że imprezka się przedłużyła do dzisiaj! Jakże mi miło!

W takim razie coś dla poszczących w piątki

http://comp.webstockpro.com/foodcollection/908371.jpg

http://comp.webstockpro.com/foodcollection/908373.jpg

I specjalnie dla Ciebie Ewa:

http://www.przepisy-kuchenne.info/wp-content/uploads/2008/04/SAŁATKA%20WIOSENNA.jpg

Pochwalę się, że u nas słoneczko dzisiaj pięknie świeci!!!

Edytowane przez Agduś

sałatkę chętnie

łososia właśnie skończyłam na obiad. całe szczęście, że był prawdziwy, nie wirtualny ;)

Słoneczko udaje, że świeci, ale mnie to nie martwi, bo pracuję dziś do 20.

Ty przestań już, bo to takie dobre, że nie mogę się oprzeć, głodnieję od samego patrzenia.

czy Ty się przypadkiem też nie odchudzasz :rolleyes::cool:;)

a do tego dziś piątek, zostań przy truskawkach :yes:

Złośliwa bestia ślunska, chachar jedyn... :lol2:

Braza, czemu tylko "rozmarzyłaś"? Czyżbyś się odchudzała?

Rano obudziło nas słoneczko, ale zaraz potem zaszło za chmury. I już do zachodu słońca to się pokazywało przez moment, to znów chowało.

Dziecka poszły na imprezę do sąsiadki i zostaliśmy sami.

A w dodatku okazało się, że kabel, który sterczy ze ściany w wiatrołapie (znaczy nie sterczy normalnie, bo jest schowany w puszce i przykryty pięknym pstryczkiem-elektryczkiem) wcale nie jest tym samym kablem, który sterczy przy furtce! A miał ją otwierać!!! I dzwonek miał uruchamiać!!! Pytanie - kto podmienił kable???!!!

Ani chybi któryś kot podmienił, one wszędzie wejdą!

Albo jakiś sąsiad złośliwy do furtki sie dobrał.

Nalezałoby wnikliwe dochodzenie przeprowadzić i ukarać winnych i podejrzanych!

Wusia, też uważam, że rybka - to okrutne, ale żeby sałatka??? Czyżbyś była frutarianką?

Depsiu, ukarać należy winnych, za to, że winni, podejrzanych, za to, że budzą podejrzenia, tych, którzy wiedzą, kto jest winny, za to, że wiedzą i tych, którzy nie wiedzą, za to, że nie wiedzą (tak sądził rosyjski urzędnik w sztuce mojego praszczura). A tak po prawdzie, to pewnie podczas różnych robót ktoś uszkodził kabel. I teraz dupa blada, bo nie bardzo sobie wyobrażam, jak można nowy przeciągnąć. I nie będzie otwierania furtki z domu, ani dzwonka (ostatecznie może być bezprzewodowy, ale już kupiliśmy przewodowy i co teraz?).

Niestety, jeśli bez naruszania chodników, to pozostaje bezprzewodowy.

U nas, niestety, bezprzewodowy zawiódł sromotnie.

W ogóle nie działał, choć niby ma zasięg do 200 m, a sama wiesz, że nie ma tylu od furtki do wejścia.

Kabel jest w peszlu pod moim wrzosowiskiem (częściowo też pod kostką, ale to krótkie odcinki i w razie czego można przez nie nowy przepchnąć w peszlu). Jakoś nie bardzo chce mi się je dewastować, a juz na pewno nie przed zimą. Wiosną to ostatecznie można wrzosy poprzesadzać, ale nie teraz.

Kurde! Zaczynam żałować, że "wojaże" są na tym dziwnym WordPressie, a nie na Onecie na przykład. Co drugi dzień nie mogę się tam zalogować! Normalnie udaje, że nie zauważa wciśnięcia przycisku "zaloguj"!!! I nie wiem, czy ktokolwiek zaglądał do mnie. Nie mówić o tym, że napisać nic nie mogę!

Edytowane przez Agduś