wu 18.11.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 a bo ja miałam chęć wszystkiego spróbować a teraz nawet spróbować nie dam rady;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.11.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 A kto Ci każe samej to wypić i zjeść??? z piwem to mogę pomóc a ta babka pocukrzona też może być ....... na jutro i nagroda Za Wybitne Pisanie http://www.samorzadowe.podkarpacie.media.pl/pns_arch/2006/foto_02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.11.2010 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Dziękuję za nagrodę. Wzruszyłam się... do łez! Jamles, częstuj się - komu jak komu, ale Tobie się należy, bo to Ty zauważyłeś okazję do świętowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.11.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Dobiłaś mnie tą tacą mięs. Jaka jestem głodna !!!! (odchudzam się ) liczby postów gratuluję, szczególnie, że ich jakość jest wysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.11.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 O w mordę, ja łapie takie coś z truskawkami, chyba jeszcze zostało! Gratulacje składam i życzę jeszcze wieeeelu, wieeeeelu postów! Taca mięs - mniammm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.11.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Taca mięs - mniammm... czy Ty się przypadkiem też nie odchudzasz a do tego dziś piątek, zostań przy truskawkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.11.2010 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 (edytowane) O, widzę, że imprezka się przedłużyła do dzisiaj! Jakże mi miło!W takim razie coś dla poszczących w piątkihttp://comp.webstockpro.com/foodcollection/908371.jpghttp://comp.webstockpro.com/foodcollection/908373.jpg I specjalnie dla Ciebie Ewa:http://www.przepisy-kuchenne.info/wp-content/uploads/2008/04/SAŁATKA%20WIOSENNA.jpg Pochwalę się, że u nas słoneczko dzisiaj pięknie świeci!!! Edytowane 19 Listopada 2010 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.11.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 sałatkę chętnie łososia właśnie skończyłam na obiad. całe szczęście, że był prawdziwy, nie wirtualny Słoneczko udaje, że świeci, ale mnie to nie martwi, bo pracuję dziś do 20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.11.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Ty przestań już, bo to takie dobre, że nie mogę się oprzeć, głodnieję od samego patrzenia. czy Ty się przypadkiem też nie odchudzasz a do tego dziś piątek, zostań przy truskawkach Złośliwa bestia ślunska, chachar jedyn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Rany, jakie żarcie ... rozmarzyłam się ... Gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.11.2010 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Braza, czemu tylko "rozmarzyłaś"? Czyżbyś się odchudzała? Rano obudziło nas słoneczko, ale zaraz potem zaszło za chmury. I już do zachodu słońca to się pokazywało przez moment, to znów chowało.Dziecka poszły na imprezę do sąsiadki i zostaliśmy sami.A w dodatku okazało się, że kabel, który sterczy ze ściany w wiatrołapie (znaczy nie sterczy normalnie, bo jest schowany w puszce i przykryty pięknym pstryczkiem-elektryczkiem) wcale nie jest tym samym kablem, który sterczy przy furtce! A miał ją otwierać!!! I dzwonek miał uruchamiać!!! Pytanie - kto podmienił kable???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Gdzie tam odchudzam, ale samej takiego żarełka to w życiu nie przygotuję, z czystego lenistwa choćby!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.11.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Ani chybi któryś kot podmienił, one wszędzie wejdą! Albo jakiś sąsiad złośliwy do furtki sie dobrał. Nalezałoby wnikliwe dochodzenie przeprowadzić i ukarać winnych i podejrzanych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Agduś to okrutne rybka i sałatka:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.11.2010 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Wusia, też uważam, że rybka - to okrutne, ale żeby sałatka??? Czyżbyś była frutarianką? Depsiu, ukarać należy winnych, za to, że winni, podejrzanych, za to, że budzą podejrzenia, tych, którzy wiedzą, kto jest winny, za to, że wiedzą i tych, którzy nie wiedzą, za to, że nie wiedzą (tak sądził rosyjski urzędnik w sztuce mojego praszczura). A tak po prawdzie, to pewnie podczas różnych robót ktoś uszkodził kabel. I teraz dupa blada, bo nie bardzo sobie wyobrażam, jak można nowy przeciągnąć. I nie będzie otwierania furtki z domu, ani dzwonka (ostatecznie może być bezprzewodowy, ale już kupiliśmy przewodowy i co teraz?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Niestety, jeśli bez naruszania chodników, to pozostaje bezprzewodowy. U nas, niestety, bezprzewodowy zawiódł sromotnie. W ogóle nie działał, choć niby ma zasięg do 200 m, a sama wiesz, że nie ma tylu od furtki do wejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.11.2010 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 No właśnie wiem, że te bezprzewodowe są do... Udało mi się wrzucić kolejne zdjęcia na bloga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Agduś okrutne to było bo wieczór późny a tu takie pyszności;) i rybka i sałateczka ooooooooooooooo mniam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.11.2010 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 ..... nie bardzo sobie wyobrażam, jak można nowy przeciągnąć.... . da się poszukać miejsce uszkodzenia kabla i naprawić a kabel był ziemny? bo jak nie to i myszy mogły pogryźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.11.2010 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 (edytowane) Kabel jest w peszlu pod moim wrzosowiskiem (częściowo też pod kostką, ale to krótkie odcinki i w razie czego można przez nie nowy przepchnąć w peszlu). Jakoś nie bardzo chce mi się je dewastować, a juz na pewno nie przed zimą. Wiosną to ostatecznie można wrzosy poprzesadzać, ale nie teraz. Kurde! Zaczynam żałować, że "wojaże" są na tym dziwnym WordPressie, a nie na Onecie na przykład. Co drugi dzień nie mogę się tam zalogować! Normalnie udaje, że nie zauważa wciśnięcia przycisku "zaloguj"!!! I nie wiem, czy ktokolwiek zaglądał do mnie. Nie mówić o tym, że napisać nic nie mogę! Edytowane 22 Listopada 2010 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts