DPS 29.11.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 U Agduś to mało kiedy nie-jędza! Uciekam!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.11.2010 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Uciekaj, uciekaj! I tak Cię dogonię i takie manto miotłą sprawię, że popamiętasz ruski rok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.11.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Agduś na miotle widok bezcenny:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.11.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Uciekaj, uciekaj! I tak Cię dogonię i ...... i będzie cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.11.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Zaraz tam ruski... Nie wystarczy, jak zapamietam miotłę, bez tego manta? Ja ją naprawdę długo i dokładnie będę pamiętać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.11.2010 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Zastanowię się... Ulepiłyśmy pierwszego bałwanka tej zimy! Jest to urocza bałwanica z irokezem na głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.11.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Pal sześć, że bałwanica, ale irokez mnie zaintrygował, domagam sie foty jakowejś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.12.2010 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Postaram się, ale nie wiem, czy mi palce nie odpadną podczas wciskania migawki. Ziiiimno!Odwiozłam dzisiaj samochód z zepsutą dmuchawą do mechanika. Nie dość, że ślisko na drogach, to a jeszcze nic nie widziałam, bo oczywiście szyby zaparowały i natychmiast zamarzły. Wyobrażacie to sobie? Ja - kierowca doskonały, ślizgawka pod kołami i półprzeźroczyste szyby! Najpierw podjechałam do bankomatu. Kiedy wróciłam do auta, usiłowałam wyczyścić szyby, ale zanim odskrobałam przednią, już boczne, wyczyszczone wcześnie, były zamarznięte z powrotem. Ciągnęłam nawet w porywach sześćdziesiątką, ale przeważnie zabójczą prędkością wydawała mi się pięćdziesiątka. Aż się dziwiłam, że tylko jeden mnie wyprzedził. I nawet nikt mi nie siedział nerwowo na zadzie! No, może poza jedną ciężarówką, ale i ta się odczepiła, kiedy przyspieszyłam na prostej do sześćdziesiątki. Czyżby im też ślisko było? Kłopot mam z Gieńkiem. Francuś nudzi się na potęgę. Na pole wyłazi, ale zaraz wraca, bo mu tyłek marznie. W domu napastuje Carmen i Miśkę, zbiera od nich cięgi, co chwilę słychać odgłosy walki, co rusz coś spada... Już wolałam, kiedy spał i jadł w domu, a wyżywał się na polowaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Wywal na stryszek trochę, może złapie jakiego pająka? Albo gdzieś dziada zamknąć trochę, żeby dał kotkom chwilę spokoju. Może i jakiś zew natury trochę mimo wszystko czuje, kto to wie. Możesz jeszcze spróbowac kupić mu w sklepie zoologicznym taką sztuczną myszkę - Nefka nasza, dopóki nie zgubiła w jakimś kącie, zadziwiająco ochoczo się nią bawiła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.12.2010 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Myszkę kupię - najlepsza by była z kocimiętką, bo taka inna może okazać się mniej interesująca od żywych zabawek czyli Miśki i Carmen. Chociaż czarna musiała mu nieźle w łeb dać, bo jej nie męczy. Miśka w dobroci swojej jest zbyt łagodna dla zbója. Wylazł dzisiaj po południu na godzinkę chyba, wrócił i poszedł spać.Ze strychem to o tyle problem, że tam jest wciąż otwarte przejście pomiędzy podłogę strychu a sufit podwieszony. Wolę nie sprawdzać, co Gieniek byłby w stanie z tym zrobić... Bo wyjąć go stamtąd by się nie dało. No chyba, żeby zastukać łyżką w miskę albo puszkę otworzyć. Ten cichy odgłos budzi najgłębiej śpiącego kota.A pająki najpiękniejsze mamy w garażu. Może wyleci tam któregoś dnia, jeżeli się nie uspokoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 moja kota to ani myśli nawet czubka wąsów wysunąć na dwór woli kuwetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 No widzisz, garaż to też dobra możliwość. Myszek kup od razu kilka, one są chyba po 2 zł albo mniej, a łatwo się gubią kotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2010 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Myszki są różne, różniste - większe, mniejsze, tańsze i droższe, z dzwoneczkami, grzechotkami, kocimiętką... A że łatwo się gubią to wiem - całe stada myszek już u nas zniknęły. Na razie największą rozrywką w domu są pająki - wyjdzie taki biedak z kąta i... już staje się zabawką kotów. A całkiem dorodne te pająki mamy! Czy u Was też taka piękna pogoda?! Od popołudnia wczoraj sypało, a dzisiaj słoneczko, leciutki mrozik (rano było -5 tylko) - no cudnie jest! Zdjęcia bałwanicy porobiłam. Rudej bałwanicy też przy okazji. Później może wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2010 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Na blogu ćwierć setki zdjęć do pooglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Pooglądałam, poczytałam. Bajko ty moja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 oooooooooooo jacie nomalnie mowę mi odbiera:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2010 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Depsiu, masz rację - bajka! Fajnie, że w niej mogłam być przez chwilę chociaż.Wuśka, niech Ci nie odbierze tak całkiem! Lubię z Tobą pogadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2010 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Nie ma za co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 za dobre słowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts