Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Agduś, a skąd ja moge wiedzieć, gdzies Ty aparat wepchała???

Wero zapytaj albo Madzię czy Małgo, dzieci zdumiewająco często wiedzą takie rzeczy. :eek:

Nam zawsze Alek szukał, najczęściej szedł jak po sznurku we własciwe miejsce.

Znalazł się. Znaczy aparat. Teraz lecę robić próby przed tworzeniem szkatułki z elfami metodę dekupażu. Muszę wypróbować, zanim zniszczę szkatułkę, która ma być częścią prezentu na klasowe mikołajki dla koleżanki Magdy. Nie znalazłam serwetek z elfami, więc muszę spróbować z wydrukami na papierze przebitkowym. A potem to może nawet wrzucę zdjęcia bałwanicy.

Zastanawiam się tylko, po cholerę Ty psu paragony pokazujesz? Nie wiedziałby, że z Tesco, to by zjadł.

.

A nie, mięso z tesco musi inaczej smakować. Rozpoznaje bezbłędnie. Nawet jak w zupei są pomieszane np wątróbka (którą uwielbia) z tesco i coś z innego sklepu, to wątróbkę wyjmie i zostawi obok miski!

Ale muszę przyznać, z nas domowników mój pies najlepiej linię trzyma. Ta to się umie samoograniczać ;)

Wusia, ciekawe, czy twój mąż przebije mojego. Bo u nas jak jest rano jajecznica, to pies wylizuje talerzyk po swoim panu. Oczywiście z zostawioną "działką" . Dodam, że pies robi mu uprzejmość, bo jajecznicę ze swojej miski nie zje. Z talerza pana- tak.

Żeby nie było wątpliwości - to jest duuuży pies. Mieszniec wilczura z dobermanem.

Kurczę, chyba ciężkie te zdjecia wyszły. Wklejałam, jak radziłaś Depsiu, przez bloga, ale nie opanowałam ich zmniejszania przy wklejaniu. Jeżeli trzeba to robić na piechote najpierw w fotoszopie, to ja wolę hosting na imageshacku - tam same się zmniejszają Edytowane przez Agduś

Zmniejszyłam w imageshacku. Weszły na foruma, więc zaraz zapodam pozostałe.

http://img139.imageshack.us/img139/2933/dsc0011sm.jpg

By agdus at 2010-12-04

http://img139.imageshack.us/img139/4266/dsc0010ly.jpg

By agdus at 2010-12-04

http://img171.imageshack.us/img171/7796/dsc0018ncm.jpg

By agdus at 2010-12-04

Bałwanicy towarzyszy kot.

A to z dzisiejszego turnieju:

http://img171.imageshack.us/img171/2693/dsc0038dr.jpg

By agdus at 2010-12-04

I teraz wiadomo, o co chodziło Wusi, która zobaczyła zdjęcia przed zmniejszeniem (niezły masz komputer i połączenie, jeżeli Ci się to otworzyło!).

Edytowane przez Agduś

Mój komp już mnie dzisiaj zestresował tak, że był poważnie zagrożony porąbaniem na kawałki. Z godzinę czekałam, aż przetrawi fakt, że chcę kilka obrazków z netu skopiować, pozmniejszać i wydrukować! Za dużo mu było! Jęczał, że nie ma "pamięci wirtualnej"!!! A ja mam to w d...! On ma pracować, a nie jęczeć!

Ło matko!

Jak on ma 10 lat, to on cudów dokonuje, że w ogóle daje radę cokolwiek zrobić!

Powinnać pilnie pomysleć o laptopie dla siebie!

Bałwanica przepiękna - irokez zawodowy, sama bym taki nosiła! :lol:

Małgo zazdrość wielką we mnie wzbudziła swoją postawą, proszę przekazać, że wygląda imponująco!

Ja zdjęcia zmniejszam przed wrzuceniem na bloga, ale używam IrfanView - darmowy do ściągnięcia z sieci, legalnie.

Tam to jest bardzo proste, jak zechcesz, to Cię nauczę.

Dopiero takie zmniejszone wrzucam na bloga, bo mój net nigdzie mi by nie wrzucił pełnowymiarowych, nie dałby rady w jakimś sensownym czasie.