braza 05.12.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Możesz spokojnie zapewnić Małgo, że w życiu nie odważę się powiedzieć do Niej "Mała" .... w życiu!!!! Jestem jestem ....zagrożony gatunek (czyt.: Yeti) gościłam u się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.12.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 DPS-ia o tym laptopie to do mnie było;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 O tym laptopie to do wszystkich, którzy mają komputer starszy niż 8 lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.12.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 nowy komputer tak laptop po moim trupie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Wuska, Ty nie umieraj, bo nie ma za co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.12.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 ........ laptop po moim trupie;) we dwoje będzie ....... raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.12.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Lesiu na Ciebie zawsze liczyć można;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Wuśka, ale Ty chytrus jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.12.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 nowy komputer tak laptop po moim trupie;) Te ...a co ciebie sie znowu u laptoka nie podoba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.12.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Brazula ale czemu tak mówisz:( Jeżu laptopek jest bleeeeeeeeeee:lol2: no nie lubię i tela;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.12.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Jeżu laptopek jest bleeeeeeeeeee:lol2: no nie lubię i tela;) Oj Wuśka ...Wuśka ...teraz to ja wiem dlaczego ty siem nie gzisz ... ...ty kompletnie ...stacjonarna jesteś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.12.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 No masz - a ja kocham mój laptopek, jest najlepszy i najmilszy na świecie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.12.2010 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Zabieganam ostatnio była i stęskniłam się za Wami. Ja nie rozumiem, jak Braza może wytrzymać teraz po kilka i więcej dni bez foruma!Pogodę mamy dzisiaj okropną! Ciepło się niby zrobiło, ale deszcz ciapie i w sumie bardziej dzisiaj zmarzłam podczas zakupów na targu niż w niedzielę podczas spaceru po polach, chociaż wtedy było -15, a dzisiaj +4. Bałwanica topnieje w deszczu, nos jej juz odpadł. Biedaczka... Przekażę Małgosi wyrazy uznania, kiedy wróci z przedszkola. Magda przeziębiona siedzi od kilku dni w domu. Cała szczęśliwa! Woziłam ą tylko do szkoły muzycznej na lekcje fortepianu, bo wczoraj mieli pierwszy koncert zwany, nie wiedzieć czemu, "audycją". Magda była zestresowana i stremowana do granic możliwości. Na całe szczęście zagrała świetnie, nie pomyliła się i trzymała tempo. Bałam się, że jeżeli jej coś nie wyjdzie przy pierwszym występie, to później nie wyjdzie przed publiczność. Depsiu, to i do mnie pisałaś - nasz komp wiekowy jest i nie ma sensu mu niczego dokładać. Jedyne, co go jeszcze czeka, to sformatowanie, coby pamięci trochę odzyskał i zostawienie dzieciom do grania i błądzenia po necie. Na szczęście one nie używają jakichś specjalnie wymagających gier, więc ten im wystarczy.Wusia, w pełni podzielam Twoje zdanie na temat komputerów i laptopków, ale, jeżeli kiedyś cud się zdarzy (finansowy), to nabędę laptopka. Mimo wszystko ma pewne zalety, chociaż na razie, jeżeli mam wybór pomiędzy staruszkiem stacjonarnym a tatitopkiem, to najczęściej wybieram staruszka. Tatitopek jest ak cudze mieszkanie - może i lepsze, ładniejsze, bardzie funkcjonalne niż moje, ale nie po mojemu urządzone. Depsiu, mnie się nie chce zmniejszać zdjęć i wrzucam na bloga takie wielkie. Wchodzą nawet. A IS ma taką fajną funkcję, że zaznaczam ptaszkiem jedno okienko i już wszystkie hostingowane zdjęcia są zmniejszane do wymiarów wymaganych przez forumy. I za to go lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.12.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Ha, kochana, pewnie jakbym miała takie łącze jak Twoje to tez bym tak robiła ze zdjęciami, a tak - muszę zmniejszać przed wrzuceniem gdziekolwiek, ze względu na nędzę łącza. E, przywykłam już. Teraz zimą, to gdyby nie net, to chyba umarłabym czasem z nudów. Bardzo lubię po blogach się pętać, podglądać jakie fajne rzeczy dziewczyny robią, czasem sama coś prostego zrobię... A na święta i tak muszę mieć bardzo czerwono, zielono, granatowo, złoto i srebrnie. Nijak nie czułabym świąt, gdybym tylko te cudeńka szyte miała za ozdobę. One śliczne są, te skrzaciki, serduszka i różne domki - ale nie są TAKIE świateczne, błyszczące i świecące. No sroka jestem, wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Ja też nie wiem, jak mogę bez Was wytrzymać ... no nie wiem i już ... Wuśka, no jak to dlaczego chytrus ... laptopka nie chcesz kupić, nawet ginąć chcesz za to!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.12.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 ........ - muszę zmniejszać .......... specjalistko, powiedz mi czemu Irfan mi po resize zmienia zdjęcia na czarno-białe znaczy się w domu mi zmienia, a w robocie nie ...... co zahaczyć, albo odhaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.12.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Lesiu, no bo nie cza używać resize, tylko przetwarzanie wsadowe. Siódma opcja od góry, ze skrótem B, w menu Plik. Pojawia się okno dialogowe z opcjami, pamiętaj, żeby ustawić ostrość na jakieś 50% przynajmniej. A w tym Zmień rozmiar - może trzeba sprawdzić w metodach, opcje po prawej na dole w oknie dialogowym. Generalnie to nie bardzo wiem, czemu tak dziwnie robi - a jak robisz obrazku coś innego, np. jakieś efekty artystyczne, wyostrzanie czy coś innego, też tak się dzieje? I nie wyzywać mnie tu od specjalistek, bo nie pomogę za taką zniewagę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.12.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Ha, Nijak nie czułabym świąt, gdybym tylko te cudeńka szyte miała za ozdobę. One śliczne są, te skrzaciki, serduszka i różne domki - ale nie są TAKIE świateczne, błyszczące i świecące. No sroka jestem, wiem. witam srokę, ja też oglądam wątek święta w domu i tak sobie myślę - może elegancko, ale święta nie są dla elegancji a dla dzieci. Dla każdego dziecka w nas. U mnie musi być złoto i pstrokato. I dużo światełek. Już się na domu świecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.12.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 chociaż na razie, jeżeli mam wybór pomiędzy staruszkiem stacjonarnym a tatitopkiem, to najczęściej wybieram staruszka. Tatitopek jest ak cudze mieszkanie - może i lepsze, ładniejsze, bardzie funkcjonalne niż moje, ale nie po mojemu urządzone. . teraz się wszystko spersonalizowalo. komórka, komputer. Stały się jednoosobowe. Jak kupowałam sobie laptopa, to mój małą, naczelny elektronik domowy, nawet nie wiedział, jaki model biorę. Bo to mój komp i dla mnie i mnie ma pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.12.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 witam srokę, ja też oglądam wątek święta w domu i tak sobie myślę - może elegancko, ale święta nie są dla elegancji a dla dzieci. Dla każdego dziecka w nas. U mnie musi być złoto i pstrokato. I dużo światełek. Już się na domu świecą Oooo, święte słowa! Z ust mi to wyjęłas, kochana, no jakie to święta, jak nie ma pstrokato (najbardziej to czerwono, zielono, granatowo) i błyszcząco, świecąco? U mnie już w niektórych oknach jest (tych umytych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts