Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja mam mniejsze wymagania. Kto by mi taki pałac sprzątał??? I na kij mi tyle pokoi? Nie wspominając o wystroju, bo takie wolę oglądać niż w nich mieszkać.

Mojemu domkowi dodałabym tylko basenik niewielki kryty, salę bilardową, siłownię i pralnio-suszarnię na poddaszu, bo na strych mi się nie chce wchodzić, więc suszę pranie w pracowni.

No masz, rozmarzyły się.

A ja to właściwie mogłabym mieć tak jak mam, tylko trochę większe... Łazienki dodatkowe, pralnia z suszarnią, jakaś moja kobieca pracownia... Wystarczyłoby. :D

Albo w garażu. Nie masz tam przypadkiem Kanału? Wystarczy wykafelkować i przeciwprąd zrobić.

Kurde, robot nam się skiepścił. Niby miał prawo, bo 9 lat wiernie służył, ale czy musiał akurat przed samymi świętami? Kto nam farsze rozdrobni? Kto ciasto wyrobi na pierogi? Są chętni? Nie ma!

Trzeba nowego kupić. Tylko, kurde, przed świętami???!!! Może jakieś karpiowe Andrzejowi kapnie... Oj, nie dostaną dzieci mikroskopu...

No i dylemat - jaki kupić. Full wypas z maszynką do mięsa (marzy mi się) za 5 stówek, czy za 3 stówki mniej wypasiony?

Dumamy...

Edytowane przez Agduś

Primo - nie biją.

Secundo - kto jest obrażony i na kogo? Ja nic nie wiem, ale ostatnio mi się pamięć zresetowała.

Tertio - jestem w łóżku. I to od piątkowego wieczoru! Ciekawe, co jeszcze się zepsuje przed świętami. Najpierw maszynka, potem ja...

Maszynka chyba będzie ta wypasiona, bo Andrzej ją oglądał i jest zachwycony jakością.

A ja się naprawię albo i nie. Na razie idzie w dobrym kierunku, ale jak na moje wymagania stanowczo zbyt wolno.

Braza, Ty się ciesz, że tylko trzy godziny jechałaś! Kiedy oglądam, co się dzieje na drogach i na torach...

A co do cywilizowanych sklepów, to ja wolę nie... Przecież zawsze na początku z maszynki musi wylecieć to, co zostało po poprzednim mieleniu. I kij z tym, co to było, bo dodatek wieprzowiny w drobiu albo odwrotnie mi nie przeszkadza, ale pytanie - KIEDY to było mielone...