wu 13.12.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 ja bym też takim domkiem nie pogardziła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.12.2010 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Ja mam mniejsze wymagania. Kto by mi taki pałac sprzątał??? I na kij mi tyle pokoi? Nie wspominając o wystroju, bo takie wolę oglądać niż w nich mieszkać.Mojemu domkowi dodałabym tylko basenik niewielki kryty, salę bilardową, siłownię i pralnio-suszarnię na poddaszu, bo na strych mi się nie chce wchodzić, więc suszę pranie w pracowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 14.12.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 No dobra, pałac mógłby być mniejszy, ale z pięknym ogrodem. Ja uwielbiam szkockie budowle - tam mają mnóstwo takich pałacyków w zasadzie, albo wielkich domów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 No masz, rozmarzyły się. A ja to właściwie mogłabym mieć tak jak mam, tylko trochę większe... Łazienki dodatkowe, pralnia z suszarnią, jakaś moja kobieca pracownia... Wystarczyłoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 hihi ja mam pralnio-suszarnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.12.2010 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Wiem, że masz! Widziałam i zazdraszczam. Ale basenu krytego, sali bilardowej i siłowni nie masz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 no nie mam ale do pralnio-suszarni wstawię sobie maszynkę do ćwiczenia i będzie prawie siłownia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.12.2010 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Nooo... A basen gdzie zrobisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.12.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Zawsze mozna trochę większą łazienkę walnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 w studzience wodomierzowej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.12.2010 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 (edytowane) Albo w garażu. Nie masz tam przypadkiem Kanału? Wystarczy wykafelkować i przeciwprąd zrobić. Kurde, robot nam się skiepścił. Niby miał prawo, bo 9 lat wiernie służył, ale czy musiał akurat przed samymi świętami? Kto nam farsze rozdrobni? Kto ciasto wyrobi na pierogi? Są chętni? Nie ma! Trzeba nowego kupić. Tylko, kurde, przed świętami???!!! Może jakieś karpiowe Andrzejowi kapnie... Oj, nie dostaną dzieci mikroskopu...No i dylemat - jaki kupić. Full wypas z maszynką do mięsa (marzy mi się) za 5 stówek, czy za 3 stówki mniej wypasiony?Dumamy... Edytowane 16 Grudnia 2010 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 16.12.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Jeśli będziesz używać przynajmniej większość tych funkcji, które ma wypasiony, to go kup. Ja np. często używam maszynki do mielenia, mam Zelmera, ale gdyby była mi potrzebna raz na rok żeby zrobić kluski z makiem to bym odpuściła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 maszynka do mięsa dobra rzecz;) a że się popsuł to normalne przed świętami takie prawo natury:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.12.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Kup wersję z maszynką do mielenia, bardzo przydatna rzecz w kuchni. Mamy, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.12.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Po co maszynka do mielenia, skoro w każdym sklepie za darmola można zmielić???? No, przynajmniej w cywilizowanym sklepie... Jestem, qurna, 3 godziny jechałam, ale dojechałam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.12.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 A ziemniaki wczorajsze do zmielenia na pierogi też do sklepu zawieziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.12.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Przepraszam, czy tu biją ? Cześć obrażona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.12.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Agduś gdzie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.12.2010 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Primo - nie biją.Secundo - kto jest obrażony i na kogo? Ja nic nie wiem, ale ostatnio mi się pamięć zresetowała.Tertio - jestem w łóżku. I to od piątkowego wieczoru! Ciekawe, co jeszcze się zepsuje przed świętami. Najpierw maszynka, potem ja...Maszynka chyba będzie ta wypasiona, bo Andrzej ją oglądał i jest zachwycony jakością.A ja się naprawię albo i nie. Na razie idzie w dobrym kierunku, ale jak na moje wymagania stanowczo zbyt wolno. Braza, Ty się ciesz, że tylko trzy godziny jechałaś! Kiedy oglądam, co się dzieje na drogach i na torach...A co do cywilizowanych sklepów, to ja wolę nie... Przecież zawsze na początku z maszynki musi wylecieć to, co zostało po poprzednim mieleniu. I kij z tym, co to było, bo dodatek wieprzowiny w drobiu albo odwrotnie mi nie przeszkadza, ale pytanie - KIEDY to było mielone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.12.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2010/12/a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts