Agduś 30.10.2007 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Ciekawe, czy Ci będzie do twarzy... Pokażesz zdjęcia? Małe kocię podeszło ufnie do Carmen z nadzieją, że się przytuli do czegoś dużego, ciepłego i futrzastego. A ta arystokratyczna flądra nahyczała na nią! Małe popatrzyło z niedowierzaniem, zjeżyło się, ale Carmen powtórzyła dobitnie, więc małe odpowiedziało tym samym. Na noc zostały rozdzielone. A, co dziwne, Carmen niedawno zupełnie spokojnie przyjęła kota mojej cioci, który był tu przez weekend. Nie, żeby padały sobie w objęcia, ale nie hyczały na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Oooo, Agduś, ja też mam małą kotkę, białą w czarne łatki, która u nas jest od niedawna! Ale sama ją wybrałam i przyniosłam. Szkoda mi jej było, bo była najmniejsza, najbardziej wystraszona i jakieś łyse uszka miała. Teraz jest dużo lepiej, robi się z niej fajna zabaweczka domowa. Pani od kwiatów rzuciła genialny tekst, muszę to zapamiętać. Rewelacja! Brazunia, czyś Ty została właścicielką końskich ciuchów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Tak Depeesiu aktualnie oczekuję na dostawę końskich ciuchów właśnie I jak to zgrabnie zauważyła Agduś - konia niet ... Zdjęcia zrobię, czemu nie, skompromitować się na Forum to sama przyjemność Odnoszę wrażenie, że powodem jest wiek małej koci. Carmen czuje się zagrożona, niestety, bo małe to zawsze bardziej hołubione. A poza tym, co się gówniarz będzie spoufalał .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.10.2007 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Moje też najmniejsze z trójki i najbardziej wystraszone (dlatego tak trudno było ją złapać). Jednak to nie jest dzikie kocię, bo do ludzi lgnie i zasypia na kolanach. Ma śmiesznie krótki i w ogóle nędzny ogonek (zwłaszcza w porównaniu z Carmen, która wygląda jak lemur i z dumą obnosi się ze swoją ozdobą) i malutkie uszka. Normalnie mały kociak wygląda jak nietoperz, a potem powoli dorasta do swoich uszu. A to maleństwo ma już małe uszka. Koty to zwierzaki nietowarzyskie z natury. Żyją samotnie i mają swoje terytoria. Dlatego trudno oczekiwać, żeby z zachwytem przyjmowały towarzystwo. Jednak potrafią się dostosować do warunków i nawet niektóre się lubią. TYlko żal mi się zrobiło malucha, bo ona tak ufnie podeszła... Brakuje jej towarzystwa rodzeństwa. I mamy też na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Dlaczego odnoszę wrażenie, że właśnie od dzisiaj macie dwa koty...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Dlatego, że Carmen zapewne zostanie jej siostromamą. W Zwierzakach na forum pisali, że koty najlepiej się mają, jak są dwa. Wtedy się kochają, liżą futerko sobie mi w ogóle. I mają zaspokojone potrzeby. Zielonooka na tym się zna, jej prawie cała rodzina to wety. No i dakota, ona pisze w kocich wątkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.10.2007 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Psssyt! Cicho! Bo jeszcze Andrzej przeczyta!Rozsądek nakazuje kotkowi znależć jakiś dom, bo my lubimy czasem wyjechać sobie gdzieś, a dwa koty to większy problem niż jeden kot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Psssyt! Cicho! Bo jeszcze Andrzej przeczyta! Rozsądek nakazuje kotkowi znależć jakiś dom, bo my lubimy czasem wyjechać sobie gdzieś, a dwa koty to większy problem niż jeden kot. ... ale mniejszy niż trzy koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.10.2007 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 A tak w ogóle, to ja powinnam teraz pracować w pocie czoła i zarabiać na... no na coś do domu, a nie siedzieć na forum i pisać sobie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 One będą się kochały. Maluch potrzebuje starszego kotka. Samotność zaburzy mu poczucie bezpieczeństwa. Dwa to tak samo jak jeden - potrzebują tego samego. Nie sprawią więcej kłopotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.10.2007 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Psssyt! Cicho! Bo jeszcze Andrzej przeczyta! Rozsądek nakazuje kotkowi znależć jakiś dom, bo my lubimy czasem wyjechać sobie gdzieś, a dwa koty to większy problem niż jeden kot. ... ale mniejszy niż trzy koty No ale tak rozumując można skończyć jak Violetta Villas... Zawsze, kiedy lituję się nad kolejnym kocim lub psim smutkiem, Andrzej roztacza przede mną tę perspektywę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 A tak w ogóle, to ja powinnam teraz pracować w pocie czoła i zarabiać na... no na coś do domu, a nie siedzieć na forum i pisać sobie! Eeee, przesadzasz z tą pracą....!!! Przyjemności też się ludziom w końcu należą, prawda??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 No i dlatego absolutnie pod żadnym pozorem nie powinniście mieć trzech kotów!!!!! Dwa wystarczą!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.10.2007 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 One będą się kochały. Maluch potrzebuje starszego kotka. Samotność zaburzy mu poczucie bezpieczeństwa. Dwa to tak samo jak jeden - potrzebują tego samego. Nie sprawią więcej kłopotu. Właśnie potwierdziło się to, co podejrzewałam - kocia nie ma pojęcia, do czego służy kuweta. Czyli czeka nas jeszcze szkoła korzystania z piaseczku, zanim kocia znajdzie nowy domek. Kiczorka była pojętniejsza - zrozumiała od razu. Carmen była tego już nauczona. W międzyczasie był przez tydzień Ramzes - kot o tak zwichrowanej psychice, że robił pod siebie w legowisko (na szczęście miał dokąd wrócić, bo już byłam załamana po codziennym praniu pościeli - całej, łącznie z kołdrami!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.10.2007 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Spadam do roboty! Dobranoc tym, którzy idą spać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Spadam do roboty! Dobranoc tym, którzy idą spać! Szkoda, ale papa!!! Do jutra!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Spadam do roboty! Dobranoc tym, którzy idą spać! Szkoda, ale papa!!! Do jutra!! Łatwej i owocnej pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.10.2007 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Już, już pracuję, ale nie mogłam się powstrzymać: wiadomość z ostatniej chwili - mała już wie, do czego służy kuweta! Ależ z niej pojętna bestyjka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Już, już pracuję, ale nie mogłam się powstrzymać: wiadomość z ostatniej chwili - mała już wie, do czego służy kuweta! Ależ z niej pojętna bestyjka! Gratulki!!!! Znaczy się, macie dwa koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.10.2007 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 A bo ja wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts