DPS 29.03.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 No to nie wiem, może rzeczywiście ta języczka. Słuchajcie, kto może, niech odda krew:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?176326-Potrzebna-krew-dla-dziewczyny-w-%C5%81odzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.03.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Tylko dobry wieczór powiem i spadam spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.03.2011 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Braza, jakaś Ty gadatliwa ostatnio!Miałaś powiedzieć, czy rabarbary to języczka. Wpadłam się pochwalić pogodą! Słoneczko i cieplutko mamy!!! Wiosna prawdziwa wreszcie!!! Przedpołudnie zamiast w ogródku przesiedziałam w przedszkolu, bo byłam ostatni raz w jury konkursu tańca i piosenki. Grupa Małgosi wymiotła! Pierwsze miejsca we wszystkich kategoriach. Że dzieci zdolne, to jedno, ale że mieli szczęście trafiając na panią Izę, to drugie! Oby takie samo mieli w szkole, bo jeżeli trafią na panią, która w tym roku uczy Magdę, to ja chyba zabiorę Małgo z tej szkoły. Spadam i lecę z dzieckami na basen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.03.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 U nas też wiosna prawdziwa i ciepła, więc rzetelnie pracuję w ogrodzie. Na szczęście moje dziecka już się same odprowadzają w różne miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.03.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 dobry wieczór nadrabiam powoli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.03.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 .... Że dzieci zdolne, to jedno, ale że mieli szczęście trafiając na panią Izę, to drugie! .... a wtyki w jury to trzecie ja zamiast w ogrodzie to się szwędałem po Froszkowym B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.03.2011 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Wtyki miały wszystkie grupy, bo w jury siedziało po jednym rodzicu z każdej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.03.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Ja mam poważne zupełnie pytanie: ile dni z rzędu człowieka może napie...ać głowa??? I wcale nie od walenia w ścianę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.03.2011 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Z braku doświadczenia w tej kwestii, nie odpowiem (mnie najdłużej dwa dni i wcale nie po przepiciu, ale to było daaawno). Ale to dziwne, że akurat Ciebie, która samym świeżym oddychasz i odżywiasz się. A pogoda się zmieni, bo u nas niebo jakieś takie niby słoneczne, a niezdrowe. Pewnie jutro będzie śmierdzieć psią karmą.Na pocieszenie dodam zdanie mojej koleżanki - głowa nie boli tylko tych, którzy nic w niej nie mają.I więcej nie powiem, bo skoro niczego we łbie nie mam, to lepiej żebym milczała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.03.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Ja mam poważne zupełnie pytanie: ile dni z rzędu człowieka może napie...ać głowa??? I wcale nie od walenia w ścianę! to trudne pytanie. Chętnie bym ci zadała szereg pytań dodatkowych w rodzaju - czy masz migreny (ból plus objawy dodatkowe w rodzaju nietolerancji światła, hałasu, czasem drętwienia twarzy, zaburzenia czucia, widzenia, węchu i inne), - gdzie boli, czy ciągle, czy pulsuje, czy bylo tak kiedyś, czy zatoki i wiele jeszcze. Ale generalnie nie powinna boleć wcale i trzeba wziąć tabletkę w rodzaju Ibufen (np ibum może być) i odwiedzić neurologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.03.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Dziękuję, Ewa. Migreny mam zdiagnozowane już sporo lat temu, do tego dochodzi meteoropatia - zawsze mam migrenę w przeddzień nadejścia niżu. Ale zwykle jeden dzień, a nie 3! Dzisiaj już chyba w końcu przyszedł ten niż, więc jest lepiej. Agduś - a gdzieżby pusta, krynico mądrości nasza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 DPS-ia jak Cię to pocieszy to mnie łeb boli praktycznie non stop od 18 lat więc spoko dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.03.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 A moi znajomi powtarzali w takich przypadkach (bólu głowy i moich narzekań na owy): "Nie mów głośno, bo się dupa dowie i będzie chciała rządzić!" Wzięłam sobie w końcu do serca tę radę i przestałam mówić o bólu głowy tylko od razu łykam Ibuprom Maxi Nie mam pojęcia, czy te rabarbary to języczka, a co ja ogrodnik jestem??? Może i jakieś języczki to są, ale jakie, to mnie nie pytaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Ha, też łykam, Saridon - bo tylko to na mnie jako tako działa. Jak tylko pojawia się aura, biorę. Ale i tak nie zawsze pomaga. No nic, na razie jest nieco lepiej, więc może dam radę. Wusia - no i co to za pociecha, że bliźniego (bliźnią?) boli tyle lat? Toż to martwić się trzeba o to, a nie cieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 a tam mam ważniejsze sprawy na głowie niż durny ból łba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.04.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 a tam mam ważniejsze sprawy na głowie niż durny ból łba;) ... ja ostatnio też ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.04.2011 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 A może by tak zmienić temat? Na przykład o... bólu istnienia pogadać? Głębszy temat, można kontynuować latami...Chwilowo istnienie mnie nie boli, bo nie mam czasu na takie wielkopańskie fanaberie, ale podyskutować mogę... Tym bardziej, że Andrzej właśnie polał winka, co pogłębi moje przemyślenia. Niż dotarł do nas, co objawiło się zdecydowanie wiosennym deszczykiem. Takim pachnącym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Agduś to ja zdecydowanie o bólu łba wolę bo od dwóch dni ból istnienia mnie zdecydowanie przerasta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.04.2011 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 W nowym domku??? Podczas urządzania się??? Skąd Ty bierzesz czas na ból istnienia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 ja go nie biorę sama franca przylazła i pozbyć się nie idzie i zaczynam się obawiać że on już tak ze mną zostanie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts