sylvia1 31.10.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Agdus zacytuję moją koleżankę, która najpierw wzięła jednego kota by po roku wziąć drugiego: " kurcze, czemu ja Was rok temu nie słuchałam by do razu brać dwa? to rewelacyjne rozwiązanie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.10.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Już, już pracuję, ale nie mogłam się powstrzymać: wiadomość z ostatniej chwili - mała już wie, do czego służy kuweta! Ależ z niej pojętna bestyjka! Gratulki!!!! Znaczy się, macie dwa koty Też mi się tak zdaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 31.10.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Już, już pracuję, ale nie mogłam się powstrzymać: wiadomość z ostatniej chwili - mała już wie, do czego służy kuweta! Ależ z niej pojętna bestyjka! Gratulki!!!! Znaczy się, macie dwa koty Też mi się tak zdaje. dwa razy się dokocałam uwierz Agduś za max 2 tyg koty będą ze sobą spały no najpóźniej za mies jeśli Carmen jest mocną arystokratką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.10.2007 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Sylwia, jak ja Cię dawno nie widziałam!A jak ładnie Ci domek zżółkł! Śliczności! Zaniedbałam śledzenie Twojego dzienika z braku czasu, ale juz idę odrobić zaległości. Ja mam coraz mniejszą ochotę na oddawanie koci, bo strasznie śmiszna i urokliwa jest, ale zobaczymy, jak będzie...Obie kocie młode (Carmen ma pół roku), więc może się polubią, a wtedy już nie można będzie ich rozdzielać. Prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 31.10.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Agduś powiem tak : jak odszedł Gandalf a Tuma z nudów dostawała bzika to jak tylko wet pozwolił wzięliśmy małego Enterka. młoda przez 3 dni chodziła i syczała i pacała łapką... potem jej przeszło nawet go bawić sie uczyła... nie ingerowaliśmy nie rozdzielaliśmy uznaliśmy, że muszą same ustalić kto rządzi. szybciutko sie dogadały. U nas różnica wieku między kotami wynosi 7 mies. Jak przyszedł Enter to Tuma mimo sterylki traktowała go jak kociaka przepuszczała do miski pilnowała itp itd... Teraz wspólnie się bawią miauczą za sobą jak się nie widzą (tylko czemu o 4 nad ranem?) i jest ok. Jeśli masz obawy to kup kocie feromony (paskudnie drogie) i włącz do gniazdka. znowu zniknę na jakiś czas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.10.2007 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Nie boję się walk, bo Carmen tylko hyczy paskudnie, ale łapy na małą nie podnosi. Pod naszą nieobecność małą zamykam, kiedy jestem w domu puszczam na żywioł i nic się nie dzieje.Gdzie i czemu znikasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 31.10.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Nie boję się walk, bo Carmen tylko hyczy paskudnie, ale łapy na małą nie podnosi. Pod naszą nieobecność małą zamykam, kiedy jestem w domu puszczam na żywioł i nic się nie dzieje. Gdzie i czemu znikasz? do szpitala na badania idę nie wiem ile dokładnie mnie potrzymają a na te badania czekałam 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.10.2007 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 No to dobrych wyników życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 31.10.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 No to dobrych wyników życzę!!! nie dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.10.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Nie boję się walk, bo Carmen tylko hyczy paskudnie, ale łapy na małą nie podnosi. Pod naszą nieobecność małą zamykam, kiedy jestem w domu puszczam na żywioł i nic się nie dzieje. Gdzie i czemu znikasz? do szpitala na badania idę nie wiem ile dokładnie mnie potrzymają a na te badania czekałam 2 lata Trzymam kciuki za dobre wyniki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 do szpitala na badania idę nie wiem ile dokładnie mnie potrzymają a na te badania czekałam 2 lata Kciukasy trzymam Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.10.2007 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Kurde, kot się zapodział! Spróbujcie w zabałaganionym (pracuję ) domu znaleźć coś tak absurdalnie małego! Chyba poczekam na dzieci, przed nimi nic się nie ukryje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Połóż coś dobrego i silnie pachnącego na połodze w jakimś sensownym miejscu, z któego ten zapach będzie się roznosił. Sam przyjdzie Albo faktycznie poczekaj na dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.10.2007 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Do czegoś pachnącego pierwsza przyleciałaby Carmen.A Miśka i tak się znalazła. Carmen mi ją pokazała.Teraz Miśka śpi mi na kolanach (całe przedpołudnie leżała tu Carmen). Nie ma to jak kot na kolanach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Kot na kolanach = ciepło, miło, przyjemnie Czyli wabik zapachowy podziałał!!! A ja próbuję zwizualizować swoją przyszłą kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.10.2007 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 http://www.obrazki.info/miniatury/szkl_1506_1__1_.jpgChlapnij sobie, lepiej Ci pójdzie. A potem pokaż efekty. Koniecznie!Możesz podpisywać jak Witkacy: "moja kuchnia po pół litrze żubrówki", "moja kuchnia po nalewce babuni", "moja kuchnia po whiskaczu"... On miał najlepsze wizualizacje, tfu - wizje po narkotykach, ale do tego Cię nie namawiam, bo dziecię pod Twoją jedyną opieką aktualnie przebywa... Ale po powrocie Szanownego... czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2007 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Chlapnęłam - czemu nie!! A teraz letem do się i zobaczysz, co mi z tego wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.10.2007 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Biegnę sprawdzić.Podpisz koniecznie, co chlapnęłaś i ile! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2007 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Już są!! Twoje chlapnęłam!! Tyle, ile dałaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.11.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Do czegoś pachnącego pierwsza przyleciałaby Carmen. A Miśka i tak się znalazła. Carmen mi ją pokazała. Teraz Miśka śpi mi na kolanach (całe przedpołudnie leżała tu Carmen). Nie ma to jak kot na kolanach! No ja nie wiem, o co tu chodzi!!! Mam małego bojaźliwego kotka płci żeńskiej. Jest biała w czarne łatki. Ma na imię Misia. TO CO MÓJ KOT ROBI U CIEBIE??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts