Agduś 20.05.2011 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Taż zawsze na pierwszego maja jeździmy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.05.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 no plany zmienić się mogły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.05.2011 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Dobła, dobła! Chwaliłam się, że jedziemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.05.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Pax, pax między narody... Ty jęzorem, Wuśka, nie świeć, tylko następnym razem jedź i zdaj też relację! Ja mogę zazdrościć, bo w takim czasie to mowy nie ma, żebym się urwała, dla nas góry to tylko zimą możliwe. No, chyba że jesienią. Cudnie jest jesienią w górach, jak takie rude, żółte, czerwone... Ech, rozmarzyłam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.05.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 nad morzem fajnie ale nudno za to góry to jest coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.05.2011 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Święta racja! Nad morze zaczęłam jeździć z dziećmi, bo wcześniej mnie nudziło. No niby można popływać, ale poza tym, to leżenie na plaży strasznie rozleniwia. No chyba, że jest zimni można pospacerować. Inna sprawa, że góry w upale też są męczące. Wolę wiosną i jesienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.05.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 cześć Spiskowa Teorio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.05.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 no widzisz Aguś znaczy nadaję się do adopcji:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.05.2011 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 cześć Spiskowa Teorio Znaczy się co? Znaczy ja? Why? no widzisz Aguś znaczy nadaję się do adopcji:lol2: Nie wiem, co widzę, ale nadajesz się. Czy Wy też nie mogliście wczoraj wejść do niektórych wewątków? Ja nie mogłam do tych, w których coś napisałam. Znaczy do wszystkich mnie interesujących. A tak wogle, to gdybym nie była pewna, że nie jestem na haju, to miałabym podejrzenia. Bo objawy na to wskazują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.05.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 ja w ogóle nie mogłam wejść na forum bo miałam database error:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.05.2011 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 A ja wchodziłam i nawet niektóre wewątki się otwierały normalnie. No ale nie te, które chciałam poczytać. W sumie na dobre mi to wyszło, bo dzięki temu poświęciłam się pracy, którą skończyłam, a właściwie przerwałam o godzinie 4 nad ranem. Jasno się zaczynało robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.05.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 matko coś Ty robiła:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.05.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Hm, hm... Nie myliście wczoraj starych dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.05.2011 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 matko coś Ty robiła:jawdrop: Jeszcze Cię nie adoptowałam. Hm, hm... Nie myliście wczoraj starych dzieci? U nas wszystkie dzieci myją się same, i stare i młode. Przedwczoraj wieczorem i wczoraj w nocy pisałam scenariusz kolejnego przedstawienia dla dzieci. Tym razem ma być o szkole. No to będzie. A potem od rana dostałam takiego szwungu, że się sama dziwiłam. Odprowadziłam dzieci, umyłam jedno okno, pomyślałam o myciu drugiego, ale doszłam do wniosku, że się nie opłaca, bo mamy zamiar malować jadalnię. No to wzięłam i pomalowałam raz ścianę z oknem. Przygotowałam obiad, pojechałam (na rowerze, oczywiście) po Magdę i z nią do szkoły muzycznej. Skończyłam obiad, pomalowałam ścianę drugi raz, pojechałam po Małgo, umyłam okno, posprzątałam jadalnię i trochę w kuchni, odwiozłam Małgo na astronomię, zabrałam Magdę na audycję do szkoły muzycznej, przywiozłam dzieci (Małgo dostarczył do szkoły tata jej koleżanki) do domu, zarządziłam, pojechałam na zebranie kółka teatralnego do przedszkola i... pewnie, gdyby Andrzej nie wrócił właśnie z Warszawy, to bym zaczęła prasować albo pisać dalej scenariusz, wprowadzając poprawki ustalone na zebraniu. No a tak, to się rozleniwiłam i oglądnęliśmy nagrane wczoraj Ranczo. A teraz kończę scenariusz. Może pomaluję dzisiaj drugą ścianę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.05.2011 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Pochwalę się moją piwonią drzewiastą. http://img684.imageshack.us/img684/1969/dsc0172pf.jpgBy agdus at 2011-05-24 http://img96.imageshack.us/img96/1696/dsc0173lb.jpgBy agdus at 2011-05-24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.05.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Agduś co Ty bierzesz:jawdrop: matko to był wyraz szoku:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.05.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Agduś co Ty bierzesz:jawdrop: jakby to było coś do picia to też bym chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.05.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Piwonia piękna! Czy Ty masz coś zainstalowane z tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.05.2011 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Agduś co Ty bierzesz:jawdrop: matko to był wyraz szoku:P Sama bym chciała wiedzieć, co wzięłam i stosować częściej. Tym bardziej, że przy okazji zgubiłam ostatnio kilogram wcale się nie odchudzając. Wyjdź z szoku, bo to niezdrowo jest! jakby to było coś do picia to też bym chciał Ja też. I ostatecznie może być w tabletkach albo w proszku. Byle nie do palenia, bo nie umiem palić. Piwonia piękna! Czy Ty masz coś zainstalowane z tyłu? Piwonia jest piękna - wiem. A jaki wielki ma ten kwiat! Andrzej siedzi obok, to nie musiałam do lustra lecieć, żeby sprawdzać, co mam zainstalowane z tyłu. Andrzej mówi, że nic. W każdym bądź razie nie zainstalowane... Ależ upał był dzisiaj u nas! Szwung mi z tego wszystkiego przeszedł i dzisiaj tylko pomalowałam większą ścianę w jadalni. Dwa razy. A drzwi tarasowych nie umyłam. I jeszcze wielu innych rzeczy nie zrobiłam. Na przykład scenariusza nie skończyłam, ale go nieco rozbudowałam. 24 osoby chcą grać w tym przedstawieniu. W dodatku większość kobiet, a ja mam zdecydowaną przewagę ról męskich. No to się pogimnastykuję intelektualnie zaraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.05.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 ale może zapodasz tekst sztuki co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts