DPS 03.06.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Jelenie, jesli są dwunożne, to są świetne do wszystkich prac domowych i innych. Tylko, że trudno takiego jelenia znaleźć. U nas na polu to tylko takie czworonożne, a te za nic na świecie nie chcą plewić. Za to bardzo chcą zjadać różne smaczne warzywa prosto z grządki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.06.2011 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Klątwa kulawego wróbelka działa. Dzisiaj przybrała postać małej kawki. Zdrowa jest, ino jeszcze nielotna. Mam nadzieję, że tym razem się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Wklejam, bo słaby odzew we wnetrzach był... Kochani - przeszukałam wszystkie chyba witryny sklepowe w necie, ale nie umiem sobie poradzić. Koniecznie są mi potrzebne płytki podłogowe szachownica czarno - biała, za nic nie potrafię ich znaleźć w sklepach internetowych, bo nazwy kolekcji nic mi nie mówią o kolorze, a mam net tragiczny i przeglądanie setek obrazków jest po prostu niemożliwe. Możecie mi podesłać linki do takich płytek podłogowych czarno-białych, najlepiej jakichś niedużych? Wiem, że robiła je np. czeska firma Rako, ale na ich stronie jest taki gąszcz, że nie dam rady... Pomocy, pliiiisss! Prosze o konkretne linki - na allegro są tylko duże czarne płytki, nie ma ich białych odpowiedników, więc odpada. Albo ja nie umiem znależć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.06.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 DPS-ia będę łazić i wszędzie powtarzać znalazłam Ci taką jedną kolekcję może będzie dobra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Wusia, świetna, jakby jeszcze te podłogowe trochę mniejsze były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.06.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 a idźże do mnie babo jedna tam masz mniejsze:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.06.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 I co? Masz te płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Chyba mam! Wusia jest świetna w szukaniu - ja bym za diabła nie odnalazła się w tym gąszczu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.06.2011 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Wcześniej szukała Braza. Wystarczyło rzucić temat i sypała linkami. A teraz... zniknęła z netu.Znów upał! A my musieliśmy jechać do Krakowa na fetę kończącą konkurs. Znaczy po nagrody. Na południu kłębią się jakieś chmury. Pewnie burza będzie. Byle nie za solidna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Chyba w końcu trzeba będzie telefon wykonać do niej. A u nas suuuusza... suuuuusza... suuuuuusza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 dobry upał, cacy upał był grill i gra w badmintona czuję się 10 lat młodsza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.06.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 a kolano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 a w nosie kolano Lesiu:lol2: kolano pobolewa, ścięgno się nadciągło ale co tam ważne że było z kim pograć i cofnąć się o kilkanaście lat wstecz kiedy jeszcze młoda i piękna byłam i namiętnie graliśmy pod blokiem w badmintona;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.06.2011 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Czy po tej burzy to Was zalało czy jak? U nas wczoraj już grzmiało, już się zachmurzyło i... poszło. Trawa u nas już nie istnieje od dawna, a każdego wieczora spędzamy godzinki na podlewaniu. Nie wiem, co będzie jak pojedziemy do UK, dziadkowie nie dadzą rady sami tyle podlać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.06.2011 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 U nas wczoraj już grzmiało, już się zachmurzyło i... poszło. u mnie też i dobrze, że poszło ........ na meczu byłem w tym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.06.2011 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 dobry upał, cacy upał był grill i gra w badmintona czuję się 10 lat młodsza;) Be upał! Wstrętny upał! A już grill w takim upale to szczyt masochizmu! W badmintona grać mogę w miłym chłodku. Po co ja się wybieram do tej wstrętnej upalnej Chorwacji???? Po co wspomniałam o tym rok temu? Teraz dzieci nie odpuszczą. Czy po tej burzy to Was zalało czy jak? U nas wczoraj już grzmiało, już się zachmurzyło i... poszło. Trawa u nas już nie istnieje od dawna, a każdego wieczora spędzamy godzinki na podlewaniu. Nie wiem, co będzie jak pojedziemy do UK, dziadkowie nie dadzą rady sami tyle podlać... U nas właśnie grzmi i pada. Już od 13.00! Znaczy grzmi od 13.00, bo pada chwilami. Właśnie wreszcie zaczęło porządnie lać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Też nie wiem, po ki gwizdek Wy tam jedziecie, pboje nie znosicie upałów! Jestem!!!! Czy Mały Rudy wrócił???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.06.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Aguś wypiłaś cały deszcz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.06.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Uff - wczoraj dostaliśmy porządny przydział wody z nieba. No właśnie - co Tobie do głowy strzeliło z ta Chorwacją? Norwegia (fiordy!), Szkocja (góry!), północna Syberia (niesamowita przyroda!) - to lepsze opcje dla Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.06.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 u nas tylko w sumie straszy deszcz by się przydał ale za burze dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts