Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

Jelenie, jesli są dwunożne, to są świetne do wszystkich prac domowych i innych.

Tylko, że trudno takiego jelenia znaleźć.

U nas na polu to tylko takie czworonożne, a te za nic na świecie nie chcą plewić.

Za to bardzo chcą zjadać różne smaczne warzywa prosto z grządki. :mad:

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wklejam, bo słaby odzew we wnetrzach był...

Kochani - przeszukałam wszystkie chyba witryny sklepowe w necie, ale nie umiem sobie poradzić.

Koniecznie są mi potrzebne płytki podłogowe szachownica czarno - biała, za nic nie potrafię ich znaleźć w sklepach internetowych, bo nazwy kolekcji nic mi nie mówią o kolorze, a mam net tragiczny i przeglądanie setek obrazków jest po prostu niemożliwe. :(

Możecie mi podesłać linki do takich płytek podłogowych czarno-białych, najlepiej jakichś niedużych?

Wiem, że robiła je np. czeska firma Rako, ale na ich stronie jest taki gąszcz, że nie dam rady...

Pomocy, pliiiisss!

Prosze o konkretne linki - na allegro są tylko duże czarne płytki, nie ma ich białych odpowiedników, więc odpada.

Albo ja nie umiem znależć. :(

Wcześniej szukała Braza. Wystarczyło rzucić temat i sypała linkami. A teraz... zniknęła z netu.

Znów upał! A my musieliśmy jechać do Krakowa na fetę kończącą konkurs. Znaczy po nagrody. Na południu kłębią się jakieś chmury. Pewnie burza będzie. Byle nie za solidna!

a w nosie kolano Lesiu:lol2: kolano pobolewa, ścięgno się nadciągło ale co tam ważne że było z kim pograć i cofnąć się o kilkanaście lat wstecz kiedy jeszcze młoda i piękna byłam i namiętnie graliśmy pod blokiem w badmintona;)

Czy po tej burzy to Was zalało czy jak?

U nas wczoraj już grzmiało, już się zachmurzyło i... poszło. :mad:

Trawa u nas już nie istnieje od dawna, a każdego wieczora spędzamy godzinki na podlewaniu.

Nie wiem, co będzie jak pojedziemy do UK, dziadkowie nie dadzą rady sami tyle podlać... :(

dobry upał, cacy upał:p był grill i gra w badmintona czuję się 10 lat młodsza;)

Be upał! Wstrętny upał! A już grill w takim upale to szczyt masochizmu! W badmintona grać mogę w miłym chłodku.

Po co ja się wybieram do tej wstrętnej upalnej Chorwacji???? Po co wspomniałam o tym rok temu? Teraz dzieci nie odpuszczą.

Czy po tej burzy to Was zalało czy jak?

U nas wczoraj już grzmiało, już się zachmurzyło i... poszło. :mad:

Trawa u nas już nie istnieje od dawna, a każdego wieczora spędzamy godzinki na podlewaniu.

Nie wiem, co będzie jak pojedziemy do UK, dziadkowie nie dadzą rady sami tyle podlać... :(

U nas właśnie grzmi i pada. Już od 13.00! Znaczy grzmi od 13.00, bo pada chwilami. Właśnie wreszcie zaczęło porządnie lać.

Uff - wczoraj dostaliśmy porządny przydział wody z nieba. :lol:

No właśnie - co Tobie do głowy strzeliło z ta Chorwacją? :jawdrop:

Norwegia (fiordy!), Szkocja (góry!), północna Syberia (niesamowita przyroda!) - to lepsze opcje dla Was!