DPS 08.07.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Wyciagam za uszy z niebytu i czeluści. Oczekuję wieści! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.07.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 taż mówiła że znaku nie da aż nie wróci:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.07.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 No i co z tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.07.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 a Ty czego do się nie przyłazisz:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.07.2011 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Noo doobra, odezwę się...Braza ma kompletnie wyłysiałą klawiaturę!A poza tym edukuję się intensywnie. Uczę się... byczyć bez wyrzutów sumienia. Pierwsze dni były trudne, ale jakoś je przetrwałam. Potem już mi całkiem dobrze szło, ale dzisiaj dopadła mnie nieodparta chęć zrobienia czegoś. Usiadłam, próbowałam przeczekać, ale się nie udało, bo Braza też przegrała tę samą walkę, więc dzień spędziłyśmy przerażająco pracowicie. Dzieci są znacznie lepsze od nas - ich doskonałość w umiejętności nicnierobienia dla nas na razie jest nieosiągalna, ale bardzo się staramy.Skoro już dzisiaj jestem aż tak pracowita, to może nawet wkleję zdjęcie nowej lampy Depsi. No chyba, żeby nie...Pozdrawiam wszystkich z Uroczyska!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.07.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 no masz szczęście Kobieto;) ja też dzisiaj przegrałam walkę ze sobą i polazłam robić na dwór, siedziałam w totalnym cieniu i zupełnie nie wiem czemu do cholery całe górne pół mnie ma kolorek ramki przy napisie "Wyślij odpowiedź" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.07.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 .....siedziałam w totalnym cieniu i zupełnie nie wiem czemu do cholery całe górne pół mnie ma kolorek ramki przy napisie "Wyślij odpowiedź" Bo to nie był cień, tylko chmura z Japonii ... Agduś, ja sobię życzę, żebyś Ty wróciła ... łokieć hazardzisty przestaje mnie boleć!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.07.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Nie mogę się doczekać zdjęcia tej nowej lampy. Ani samej lampy... I namiarów na konto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.07.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 jakiej lampy:jawdrp: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.07.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Lampę w postaci zdjęcia ma w kompie Braza. Jakoś nie udało mi się jej wkleić. Nie po drodze było... Dzisiaj właściwie powinnam lecieć na pysk, bo w pociągu nie udało mi się zasnąć mimo wygodnych miejsc siedzących. Kole południa zasypiałam siedząc u cioci. A teraz nie. Jednak zasobów energii wystarczających, by teraz lecieć po aparat, przeładować zdjęcia lampy do mamitopa, zhostingować je i wkleić, to ja nie mam. Braza, nie wkleiłabyś? Masz na tapecie...Konto i kwotę podam, kiedy wyślę, bo nie wiem, ile będzie kosztowała przesyłka szkła. A przy okazji to chyba jednak poproszę o wysłanie tego ręcznika. Adres masz. Gwoli wyjaśnienia - lampa pochodzi z Czacza. Kto ma blisko albo po drodze, niech jedzie. Wiecie, ile kosztowała tam przecudnej urody koza? 390 zł!!! A inne też były w podobnych cenach, jeno mnie ta przypadła do gustu nadzwyczajnie. A kredensiki i witryny zaczynały się od 350 zł i niektóre śliczne były. Zresztą, czego tam nie było... Od filiżanki, po mebel, którego widok odebrał mi dech na czas dłuższy. Że też ja zdjęć nie robiłam!!! No ale na widok tego cuda naprawdę zgłupieć można było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.07.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 O cholera .... Czyściłam pulpit .... bardzo dokładnie ... matko z rozpędu wywaliłam lampę ... Biję się w pierwsi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.07.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 No w mordę jeża! To poczeka Depsia sobie... PS Co porabiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.07.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Nie pytaj ... roztrwoniłam całą nagromadzoną z takim trudem i poświęceniem energię ... Byłam na grzybach - pogubiły gwizdki i chorągiewki - na szczęście maliny mają mało maskujący kolor, więc wykorzystałam to i uzbierałam na dwa słoiczki ... a jakby mi było mało, przetrzebiłam irgi, rozpanoszyły się okrutnie .. Jednym słowem zdurniałam dokumentnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.07.2011 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Najwyraźniej dobrze na siebie wpływamy, bo i ja pozbawiona Twojego towarzystwa rzuciłam się w wir zajęć...Ogródek zarósł niemożebnie, ale dzisiaj mam kilka spraw do załatwienia, więc za pielenie zabiorę się dopiero jutro. A może pomaluję wreszcie tę nieszczęsną ścianę u Magdy? Albo kuchnię? Umyję okna? Mam tyyyyle możliwości!!! Na razie pogoda sprzyja pieleniu, bo popadało i jest chłodno. Może zacznę po południu.Za to podczas naszej nieobecności Andrzej pomalował sypialnię i przykleił tapetę na skosie! Wreszcie mamy prawie skończony pokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.07.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 No tak - jedna nie ma zdjęcia, druga nie ma siły.To jakiś spisek jest.Ręcznik oczywiście wyślę, nie ma problemu, tylko puść mi na priva Twój adres, bo za cholerę nie pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.07.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 co to jest czacz? Czacza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.07.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Niee! To taka wieś w pobliżu Konina - nazywa się Czacz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.07.2011 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 No! Fajna wieś! W każdej stodole, chlewiku, na podwórkach w namiotach foliowych, w blaszakach i komórkach sprzedają wszystko, czego mieszkańcy krajów zachodnich chcieli się pozbyć. Jak pisałam od filiżanek, porcelany wszelakiej użytkowej i ozdobnej,zabawek, karimat, poprzez dywany, lampy, drapaki z półeczkami i schowkami dla kotów (nabyliśmy za 35 zł) po meble i kozy. Ceny? Różne. Kiedyś było bajecznie tanio, ale teraz już cała Polska wie o Czaczu i jeżdżą tam hurtownicy, którzy potem odsprzedają to na Allegro albo w swoich sklepach. Wpadłam przy okazji zamawiania podręczników. Może później wreszcie zrzucę zdjęcia, to i wkleję tę lampę. A adres zaraz wyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.07.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 a bo DPS-ia One się zmówiły:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.07.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Wpadłam przy okazji zamawiania podręczników. Może później wreszcie zrzucę zdjęcia, to i wkleję tę lampę. A adres zaraz wyślę. Wpadłaś z Krakowa do Konina po książki? To chyba ja mam bliżej z Łodzi. Musze przemyśleć, może też wpadnę... Z takiej wystawki mam krzesło obrotowe. 20 lat mam. Jest to najwygodniejsze i najtrwalsze krzesło pod słońcem. Tylko co kilka lat mu ubranko zmieniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts