wu 19.07.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 DPS-ia nie kuś bo ja nieobliczalna jestem;) ale na wszelki wypadek szepnij na uszko wielaż podusia dla i teraz dwa warianty;) jeden duży potwór i jeden mały potwór albo dwa duże potwory i jeden mały potwór;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.07.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Wysłałam Ci, Wusia, a co... Ja się nie boję, kochana, nie takie rzeczy my ze śwagrem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.07.2011 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Zmawiają się u mnie!!! No normalnie dom schadzek sobie zrobiły!!! Melduję, że warzywniak odchwaszczony. Pokłuta przez osty i poparzona przez pokrzywy jestem po łokcie, ale nic to. Jeżeli Pierworodna zgodnie z umową dokończy kwietnik przed domem, to ten rozdział mam zamknięty. Trza się brać do inszej roboty. Jeszcze posieję sałatę i fasolkę szparagową - może będą na nasz powrót. Pierwszą rzeczą, którą zrobię w Chorwacji, będzie kupienie i degustacja pomidorów. No wszyscy się nimi zachwycają, jakby to rajskie jabliczka były! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.07.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 DPS-ia dzięki też Ci wysłałam:P Agduś Ty powinnaś sie leczyć albo co:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.07.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Ogródek wygląda tak, że za nic w świecie nie zrobiłabym mu teraz zdjęcia, ale reszta jakoś okey. Mam podrzucone dziecko u siebie to i wymówka do nicnierobienia nadal się znajduje A dzisiaj poszliśmy z podrzuconym dzieckiem do lasu, nawet niedaleko i przynieśliśmy całe mnóstwo wiele kurek ... młodzież ma jajecznicę (niedługo będą gdakać, jak bony dyny!!!) a ja nabieram sił na kurki w śmietanie - no ktoś je musi zrobić i to chyba niestety będę ja ... Meldunek przyjęłam, over!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.07.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 U nas dzisiaj lało cało dzień więc nie szedł nikt do lasu. I oczywiście robota w domu na nas i tak czekała, co się nie zrobi, bo siedzi się na dworze, to zrobi się w czasie deszczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.07.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 u nas była wielka burza i czasowo w robocie byliśmy bezrobotni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.07.2011 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Że niby dlaczego mam się leczyć? Coś się nie podoba???!!! No!!! Właśnie produkuję wpis na blogu. Strasznie pracochłonny, bo zdjęć mnóstwo do wklejenia. Już się i tak streszczam jak mogę. Nie wiem, czy skończę o zeszłych wakacjach zanim wyjadę na kolejne. A tu jeszcze tegoroczne Adrszpaskie i Teplickie Skały czekają... Wchodząc w konwencję poprzedniczek melduję, że u nas padało dzisiaj dwa razy. Burza była gdzieś daleko. Mokro jest. Gratuluję kurek! Zjadło by się... Że też wredne nie chciały rosnąć tydzień temu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.07.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 to ja czekam na wpis:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.07.2011 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Wpis jest, ale najpierw nie chciał się opublikować, a potem zrobił to w dziwnym formacie. Zdjęcia wyszły jakieś wielkie, nie wiem czemu. Zupełnie nie umiem się dogadać z tym wordpressem! Robi, co chce! I nie wiem, czemu coś się pokiełbasiło z kategoriami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.07.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Idę pooglądac, tam tak pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.07.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Pada cały dzień z niewielkimi przerwami, które to przerwy wykorzystałam wraz z podrzuconym dzieckiem na grzybobranie - jutro do karkóweczki będą kureczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.07.2011 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 U nas padało po południu, zaczęło chwilę po tym, jak zabrałam się za pielenie. Czyżby matka natura stanęła w obronie chwastów? Depsia, co myśmy tam razem wymodziły z tymi kategoriami, że mi wyskoczyła jakaś nadrzędna "Estonia" i nie mam jak jej usunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.07.2011 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Nowy krótki wpis w blogu anonsuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.07.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 idę, może uda mi się nadrobić zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.07.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Pojęcia nie mam, dlaczego nadrzędna jest, trzeba by ją wywalić i od nowa utworzyć, albo odptaszkować jej nadrzędność. Jak będziesz w desperacji, to podeślij login i hasło, spróbuję może powalczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.07.2011 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 (edytowane) No właśnie wywalałam "Estonię" z kategorii, ale to nie ruszało tej nadrzędnej. Jej w ogóle nie ma, kiedy otwieram kategorie. To tak, jakby słowo "Estonia" zastąpiło słowo "Kategorie". Na razie nie mam czasu na desperację. Na nic nie mam. Pakować się trza, a co chwilę wyskakuje coś pilnego do załatwienia koniecznie przed wyjazdem. Hasło podesłać mogę - będziesz miała trochę czasu na dumanie, jak to naprawić. Mnie się wydaje, że kiedy tworzyłaś pierwszą kategorię, to pokazało się określenie "kategoria nadrzędna" czy coś takiego. Ale kiedy tworzyłam kolejne, to nie zauważyłam pytania o to. Paczka pooooszła. Edytowane 23 Lipca 2011 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.07.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 ... Hasło podesłać mogę - będziesz miała trochę czasu na dumanie, jak to naprawić..... krótko przed Adwentem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.07.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 No nieee, postaram się szybciej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.07.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Agduś ja ciągle zapominam powiedzieć że czytałam oba wpisy na blogu i suuuuuuuuuuuuper:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts