Agduś 11.09.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 A to u Was jeszcze bez znieczulenia rwą? Kleszczami do podkowiaków? Oj, to współczuję!!!Mogę uderzyć. Najlepiej młotkiem gumowym - znieczuli, a nie uszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.09.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Tiiiaaa .... zabawne .... Dla mnie najlepsza opcja to totalne uśpienie - no panikara jestem w tym zakresie!!!!!! Mam chyba prawo, co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.09.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Masz święte prawo i doskonale Cię rozumiem! Też jestem straszna panikara w temacie, jeszcze dobrze nie wejdę, a już domagam się najlepszego znieczulenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.09.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Nie wstydź się, bo i czego ... Popanikuj ze mną ale jutro, okey?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.09.2011 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 No i jak było?Ja powinnam być panikarą, po moich przeżyciach na fotelu dentystycznym, ale nie jestem. Nie lubię, bo nikt chyba nie lubi, w dodatku w ogóle nie lubię chodzić do lekarzy, nie lubię chodzić tam, gdzie się trzeba wcześniej rejestrować... U Was też taki upał był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 fajnie u nas było chociaż w pewnym momencie się tak zachmurzyło jakby tydzień lać miało ale potem już super było:) mnie się raz zdarzyło zasnąć na fotelu u dentysty:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.09.2011 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 A ja ugryzłam dentystkę i złamałam oparcie fotela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.09.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 jak rany, do krwi ugryzłaś czy tylko trochę? To wypadek przy pracy miała Chyba cię nie lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.09.2011 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Nie pamiętam, czy do krwi. Wypadek przy pracy miała - to fakt. Na usprawiedliwienie mam tylko to, że to było w czasach przedznieczuleniowych i na żywca mnie męczyła wiertarką wolnoobrotową. Nie mam pojęcia, czy mnie później lubiła. Przyjmować musiała, bo to była dentystka szkolna. Ale że ja jeszcze po leczeniu kanałowym wykonywanym na żywca (nerw w dodatku nie chciał dać się usunąć i leczenie trwało dwa miesiące po dwa razy w tygodniu) w ogóle jestem w stanie wejść do jakiegokolwiek gabinetu dentystycznego, to jest cud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 ja na widok igły zbliżającej się do mojej szczęki dostaję szczękościsku:lol: normalnie wolę woolnoobrotówką na żywca i z leczeniem kanałowym niż dać się w szczękę ukłuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.09.2011 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 No! Ja też u jednej dentystki wolałam na żywca niż dać się kłuć. A teraz trafiłam do takiej, która superdelikatnie kłuje (przed kanałowym jednak się zdecydowałam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 ja się dałam ukłuć słownie dwa razy i to tylko jak rwałam martwą szóstkę i zarąbiście bolącą ósemkę i to też tylko dlatego że dentysta odmówił rwania bez znieczulenia i nie miałam wyjścia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.09.2011 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 No nie, do rwania to bym wolała kłucie. Ale nam się fajny temat zrobił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 z letka masochistyczny:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.09.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Na mnie żadna igła nie robi zadnego wrażenia, mogą sobie kłuć gdzie chcą i ile chcą, byle nie ta wiertarka.Też mam traumę po kanałowym leczeniu za czasów dziecięcych, było okropnie! Kurde, utytłałam się farbą przy malowaniu salonu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.09.2011 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Sie umyj! A moje starsze dziecka, odpukać, chadzają tylko na wizyty kontrolne. Przypisuję to działaniu pewnej pasty do zębów, bo na pewno nie moim genom (andrzejowe trochę lepsze). Małgosi w dzieciństwie odpuściłam tę pastę, bo niedobra i ona jedyna miała dziurkę w mleczaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.09.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Sie umyj! Żeby mi się tak chciało, jak się nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Aguś a co to za niedobre cudo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.09.2011 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Elmex.Tylko, czy to nie reklama aby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 a skąd tylko dobra rada;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts