Agduś 12.09.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 No w sumie... Nie mam pewności, że to dzięki paście. Za mało badanych. Brak grupy kontrolnej (jedna sztuka to nie grupa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 ale zawsze coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.09.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 wrócę jak o dentystach skończycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.09.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 wrócę jak o dentystach skończycie Ja też .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.09.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Mi tę pastę dentystka polecała, już wiele lat temu. Bardzo dobra pasta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.09.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Elmex. Tylko, czy to nie reklama aby? też ją używam to chyba jednak geny, bo u mnie nie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Piotruś też zażywa tej pasty od jakiegoś czasu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.09.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Wróciłam z zebrań w szkole. Zaczęłam o 17.00, skończyłam o 20.30. Między 18.00 a bliżej niesprecyzowaną godziną powinnam była być na dwóch jednocześnie. W sumie zaliczyłam trzy. Jutro jeszcze jedno, a pojutrze kolejne, ale gimnazjum obstawia Andrzej, bo to nie na moje nerwy.Wyskoczyłam z jakiejś kwoty, ale chwilowo nie potrafię określić jakiej. Znaczy bym mogła, gdybym pomyślała, ale nie myślę i nie chce mi się.Jutro się dowiem, jak bardzo pochrzanił się mój misterny plan zajęć dodatkowych.W szkole poznałam propozycje kolejnych. Dzieciom nie powiem.Cholera, czemu tydzień ma tylko 7 dni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Bo gdyby miał więcej to byś kompletnie zwariowała!!! Wieczór dobry i ... dobranoc! Ja zebranie sobie odpuściłam ... nic ciekawego nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.09.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 U nas same ciekawe rzeczy. Jestem w trójce klasowej na ten przykład. I pasowanie na ucznia będzie. Jak zwykle z wielką imprezą. Tylko nie wiem, czemu wszyscy rodzice z trójek klas pierwszych zapisywali sobie mój numer telefonu. Czyżbym coś koordynowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 też byłam na zebraniu wiem z jakiej kwoty wyskoczyłam i też się wryłam do trójki ale w moim przypadku to z wredoty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.09.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 O! A co zamierzasz w tej trójce robić z wredoty? Ciekawa jestem niezmiernie.Ja z głupoty chyba, bo to pasowanie to jest koszmar jakiś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 ja z wredoty żeby mieć nadzór nad panią której jak może pamiętasz organicznie nie znoszę uznałam że musimy się lepiej poznać http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a043.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.09.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Nasza pani jest fajna.Ja chętnie zrzekłabym się tej funkcji, gdyby podniósł się las rąk innych chętnych. Zamiast tego podniosły się głosy, że mooooże jak zwykle Agnieszki będą trójką klasową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.09.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 ja z wredoty żeby mieć nadzór nad panią której jak może pamiętasz organicznie nie znoszę uznałam że musimy się lepiej poznać http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a043.gif JUŻ CIĘ LUBIĘ.... ZWŁASZCZA ZA TĘ WREDOTĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.09.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Ubawiłam się podobnie jak Osia. Biedna pani! Wusia, a weź no prześlij mi na pW nr telefonu swojego, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.09.2011 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Ufff! Udało się! W szkole muzycznej odniosłam połowiczny sukces. No może więcej niż połowiczny, bo załatwiłam to, na czym mi bardziej zależało, czyli godzinę dzisiejszych zajęć. Z piątkowymi poszłam na ustępstwo i jeżeli uda mi się Małgosiowy basen przesunąć godzinę później, to będzie idealnie. Z astronomią jeszcze się sprawa waży, ale idzie ku dobremu. Pani z astronomii to anioł, poszła nam na rękę dokładając sobie godzinę zajęć.Za to na 18.00 muszę być na zebraniu w szkole i jeżeli Andrzej nie zdąży wrócić z wyjazdu służbowego, muszę wcześniej odebrać Magdę ze szkoły muzycznej, a potem lecieć kurcgalopkiem do szkoły.Mam nadzieję, że od przyszłego tygodnia zacznę funkcjonować normalnie.Pomijając fakt, że koleżanka, która optymistycznie zaoferowała się załatwić zaproszenia na pasowanie pierwszaków i je roznieść gościom, właśnie zabrała się za rodzenie. A mówiłam jej, żeby się nie zobowiązywała do niczego! Twierdzi, że jej mąż to załatwi, ale jakoś nie widzę świeżo upieczonego (po raz drugi co prawda) tatusia w tej roli.Lecę posprawdzać, co słychać u innych. Nogi mi dzisiaj wrosły w podniebienie, ale mnóstwo zrobiłam też w domu. Udzieliłam sobie dyspensy i forumuję zamiast składać pranie.O cholera, muszę jeszcze jedno wyciągnąć i powiesić!Albo ubiorę w to Młodą. Na pewno chce, żebym jej pożyczyła mamitopka wieczorem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.09.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 A ja niczego nie mogę ustalić, bo wszystkie zajęcia zajęcia zaczynają się od października i na razie tylko termin angielskiego mamy. Z plastyką nie mogę się dogadać, taniec nic nie wie. Konie są na urlopie. Bryndza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.09.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Agusia Ty jesteś orłem w organizacji czasu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.09.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Osia ja też Cię lubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts