braza 14.09.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Też jeszcze nie ustalone zajęcia, przynajmniej te bardziej przyjemne, chyba za wcześnie. Pożywiom, uwidim ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.09.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Wreszcie zadzwoniłam w sprawie mojego angielskiego. Mają jedną grupę odpowiednią, ale na razie jest to grupa latająca. Ustalają sobie terminy zajęć z tygodnia na tydzień. Mnie to nie odpowiada. Może jednak wreszcie się zdecydują. We wtorek będą rano. Mam iść i się dogadać. Polazłam dzisiaj z Małgo na basen, a Magda sama godzinę później do szkoły muzycznej. Czekała na fortepian, kiedy odleciany pan od teorii zgarnął ją na swoje zajęcia. W efekcie przepadł jej fortepian, a zajęcia z teorii były bez sensu, bo nie z tą grupą, co trzeba. A dopiero co z nim rozmawiałam (w środę) i sam podkreślał, że to są zupełnie inne zajęcia i Magda ma nie chodzić na nie! I jeszcze miał do niej pretensje, że niepotrzebnie przyszła! A sam ją zawołał!!! Spotkanie w agencji przeniesione na za tydzień. Mieli jakąś katastrofę budowlaną i jutro będzie remont. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.09.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Nieźle, jak na jeden dzień, zupełni nieźle .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.09.2011 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Eeeee tam... Nuuuda... Pierworodna odgrażała się, że będzie malowała i nawet była szansa na skończenie pokoju dzisiaj. W efekcie zaledwie wymalowała jedną ścianę. Jeszcze trza wyryć w tynku pod kable do lampki nad biurkiem (kiedy zwisają, królik je zgryza, bo francuś wskakuje na biurko), zagipsować to i wygładzić ścianę (nieustające pozdrowienia dla panów tynkarzy!!!). A potem można ją malować wreszcie. No i w końcu tapeta... Braza, Andrzej właśnie ogląda płytę od Ciebie. Ja słucham i podglądam czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.09.2011 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 No co jest???!!! Nikogo nie było przez cały dzień??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.09.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Ja jestem!Ciekawe - jak ten królik wskakuje na biurko, tak z gleby się odbija i hyc?!Od rana u nas pada, coś mi sie widzi, że jednak zostanę czarownicą, szanse na wysyp w okolicach 27 września coraz większe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.09.2011 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Pepe Pan Królik prawdopodobnie włazi na biurko po krześle. Z biurka na parapet i siedzi wyglądając przez okno. Chyba że przerabia pozostawione na biurku słuchawki na bezprzewodowe... Ostatnio jednak chyba mu się znudziło, bo siedzi na podłodze i robi wycinanki łowickie ze wszystkiego, co dorwie. Wero nawet specjalnie zostawia mu poskładane karteczki i potem się wzrusza, jaki to artysta z Pana Królika. Weź Ty poczaruj coś, żeby i u nas były grzyby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.09.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 a jak u DPS-i pachnie po tym deszczu;) aż żałowałam że wcześniej pogoda była;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.09.2011 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Jak to w sosnowym lesie...Grzybków zazdraszczam, ale może i u nas się pojawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.09.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 będą Agduś będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.09.2011 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 W zeszłym roku o tej porze to już na kanie nie mogliśmy patrzyć! A w tym jeszcze ani jednej nie jadłam. Skandal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.09.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 wpadnij jutro do mnie to dostaniesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.09.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 No - bo Wusia prawie cały koszyk świeżych do domu zabrała na kotlety. A u nas wciąż tak pięknie pada. Mam nadzieję, że i u Was jakieś grzyby sie sypną, a jak nie - to w autosa i do nas, choćby na weekend, pokój na górze wolny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.09.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 DPS-ia z Sołtysem mnie tak troskliwie wyposażyli na drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.09.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 to w autosa i do nas, choćby na weekend, pokój na górze wolny! a znajdziesz mi w Berlinie Kię Rio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.09.2011 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 a znajdziesz mi w Berlinie Kię Rio? w łódzkiem nie może być http://otomoto.pl/index.php?sect=search&sub=car&page=1&qid=1953493327&order_by=p o takie rio chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.09.2011 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 U nas dzisiaj ma padać. Poczekamy, zobaczymy... Mam taaaką ochotę na kotleta z kani!Dawno, dawno temu wiozłyśmy z koleżanką pociągiem pudło po telewizorze pełne kań. Jechałyśmy od znajomych z Niepołomic do Opola. Kumpel się nudził czekając na nas w samochodzie, kiedy po grzybobraniu biegiem szykowałyśmy się do wyjazdu, i poopisywał pudło ze wszech stron informacjami typy "uwaga żmije", "bardzo jadowite!" "108 sztuk" itp. Trzeba przyznać, że mimo absurdalności sytuacji ludzi z respektem się odsuwali.A potem było wielkie żarcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.09.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Musiało to rzeczywiście śmiesznie wyglądać z tym pudłem. Ewa - a musi byc zaraz w Berlinie??? Może gdzies w Żarach by się znalazło, kto wie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.09.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Musiało to rzeczywiście śmiesznie wyglądać z tym pudłem. Ewa - a musi byc zaraz w Berlinie??? Może gdzies w Żarach by się znalazło, kto wie!może być i w Żarach. Przyjadę! te ria od jamlesa widziałam, ale ... jak mam uwierzyć, ze 3 letni samochód ma przebieg 15000 km??? A je zeli już ktoś taki sprzedaje, to dlaczego? jakoś mnie ta motogratka nie przekonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.09.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Trza by zażądać przeglądu robionego we wskazanym przez Ciebie warsztacie/stacji diagnostycznej, tam by pewnie obejrzeli dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts