Agduś 21.09.2011 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 (edytowane) Dobła, dobła! Na mnie będziesz zwalała to palenie! No chyba, że chcesz do kominka dołożyć, to popieram. Niedawno wyczytałam, że faceci, których matki paliły w ciąży, mają dużą szansę na bezpłodność. Muszę moją kumpelę postraszyć! Paliła jak smok! A nad swoim jedynakiem trzęsie się teraz jak gupia. Właśnie pogadałam z Brazą poprawiając jej humor. Ktoś jeszcze potrzebuje? Służę.A swoją drogą, to dość dziwny powód do radości... no nie? Edytowane 21 Września 2011 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.09.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Zejście na dół i oddzwonienie do Ciebie to był ekstra pomysł :yes: Dawno się tak nie uhahałam ... przepraszam, chciałam powiedzieć, dawno subtelny dźwięk czyjegoś głosu nie wprowadził mnie w tak doskonały nastrój .... Jeśli ktoś ma doła, niech łapie za wynalazek Bella i dzwoni do Agdus - wyjście z doła murowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 luzik telefonicznego zboczeńca mam pod ręką w osobie siostry:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.09.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Wusia, zapewniam Cię - zboczeńcy mają o wiele delikatniejsze głosy niż rzeczona Koleżanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.09.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Podobno nie ma ludzi niezastąpionych... Cholera, czemu mnie nikt nie może zastąpić???!!! Może... ale pozwól im na to... A Capivit A+E też polecam - rozgryzanie absolutnie konieczne. Brałam po kilka dziennie i już po dwóch dniach panowie zaopatrujący się w napoje wyskokowe niekoniecznie w szanujących się sklepach monopolowych przestali patrzeć na mnie porozumiewawczo i jak na swoją ... Ponoć 3 trójki to też cyfry sił nie z tej ziemi .... Od 2 tygodni patrzą tak na mnie... Przykro mi, ale żadna siła by mnie nie zmusiła do wypicia emskich ... Paskudztwo pierwszej klasy, chociaż wierzę, że skuteczne ... Tyż nie mogam... za dziecka mnie Babcia tym zawżdy usiłowała napoić... przeważnie kończyło się pawiem... luzik telefonicznego zboczeńca mam pod ręką w osobie siostry:lol: Ty też??? Ja to chociaż po żulowemu siem wypowiadam a moja sister wcale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.09.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Heh, ciekawe, co to za świństwo po miastach grasuje, bo te wsiowe (ja i Braza znaczy się) jakos zdrowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.09.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 ja póki co też jestem zdrowa... nawet pacjenci mi nie szkodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.09.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Ewa - i masz z tego powodu zmartwienie? Wusia, jeszcze Ci zapomniałam napisać o tym zdjęciu kociołka - chcieliśmy zrobić, ale baterie w aparacie padły! Zrobimy następnym razem, jesli nie zapomnimy nabyć tychże baterii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.09.2011 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Ledwie wczoraj Braza usłyszała mój głos, dostała takiego ataku śmiechu, że się z Nią w ogóle nie można było porozumieć! A podobno to ja jestem ostatnio mało komunikatywna.Choć pewnie trudno w to uwierzyć, ale dzisiaj nie tylko nie miałam czasu kupić Capivitu, ale nawet łyknąć tranu nie zdążyłam. Porąbany dzień! I nagadać się znów musiałam dużo, bo dyskusje na temat pasowania pierwszaków są burzliwe. Oj, czuję, że będzie dym!W dodatku średnie dziecko zastrzeliło mnie telefoniczną informacją z samego rana, że ma dzisiaj zawody. Oprócz dodatkowego kursu na rowerze do szkoły zaowocowało to koniecznością przemeblowania planu dnia. Na szczęście w czwartki jest stosunkowo prosty. Najgorsze są piątki - dzieci zaliczają w sumie sześć różnych zajęć (w tym Magda 4) i trzeba je transportować w te i nazad.Tak czy siak, mam wrażenie, że mówię lepiej, a Pierworodna twierdzi, że gorzej. Może wykonam telefon do eksperta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.09.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 DPS-ia no a kaj Ty ten garnek masz że aż musisz specjalnie kombinować ze zdjęciem:P Agduś Ty nawet nie masz czasu pochorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.09.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Ekspert, tzn. ja, stwierdził nausznie, że głoś naszej Szanownej Koleżanki nie powoduje już niepohamowanego ataku śmiechu. A to znaczy, że idzie ku dobremu!! Kup ten Capivit, psia krew!!!!!!!! Chociaż może nie .... bez niego jest szansa, że jutro znowu mnie rozśmieszysz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.09.2011 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Wypchaj się! Nie będę rozśmieszała. Zresztą idzie ku dobremu. W szkole nie pracuję, to nawet jest szansa, że chrypka nie potrwa dwóch miesięcy (mój rekord, kiedy pracowałam i byłam dzielna i nie poszłam na zwolnienie). Może jutro mi się uda trafić do apteki. A zaraz łyknę tranu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.09.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 to ja jednak wolę emskie jak tran:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.09.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Zadzwonię jak bony dyny, a spróbuj nie odebrać!!!! Jeśli nie kupisz tego Capivita to Cię śmiechem załatwię!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.09.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 to ja jednak wolę emskie jak tran:rotfl: NIe znasz siem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.09.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Heh, ciekawe, co to za świństwo po miastach grasuje, bo te wsiowe (ja i Braza znaczy się) jakos zdrowe! wsiowy tyż zdrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.09.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Wusia - a co za różnica, gdzie on stoi, jak w aparacie baterii brak? Jutro u nas grupa na ognisku po grzybobraniu (ha ha ha) będzie, zajęta jestem okrutnie przygotowaniem im żarcia, trza bigosu i grochówki. Lecę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.09.2011 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 to ja jednak wolę emskie jak tran:rotfl: Nie wiem, co wolę, bo emskich nie znam. Czasem zapominam, czy posoliłam wodę na ziemniaki i muszę spróbować. Baaardzo nie lubię, kiedy okazuje się, że posoliłam. Mniemam, że sól emska może mieć podobny smak. Już jej nie lubię. Tran jest paskudny, ale mało się go zażywa. Zadzwonię jak bony dyny, a spróbuj nie odebrać!!!! Jeśli nie kupisz tego Capivita to Cię śmiechem załatwię!!!! A dzwoń sobie. Mooooże odbioooorę... Capivit kupiłam, ale to pomyłka jest. Same witaminy A i E. Wolno zażyć jedną kapsułkę dziennie, więc nie wiem, jak mogę rozgryzać co godzinę. A przeca to witaminy rozpuszczalne w tłuszczach, więc przedawkować łatwo. To już tran lepszy, bo dawkę dla dorosłego człowieka można podzielić na kilka maleńkich łyżeczek i zażywać regularnie (pod warunkiem, że ktoś jest zdolny do regularności - ja nie). Swoją drogą, kiedyś kupowałam po prostu witaminę A+E w kapsułkach, kosztowała grosze, ale nie miała pięknego pudełka. Służyła do wyciskania na oparzenia, obtarcia, suchą skórę. Teraz to samo w ładnym opakowaniu z obietnicą, że wypięknieję od tego cała kosztuje kilka razy więcej. Nie ma to jak pomysł na robienie kasy! wsiowy tyż zdrowy A ja niby miastowa? Chybaście w Niepołomicach nigdy nie byli! Taż to małe miasteczko od wsi różniące się tylko rynkiem i zamkiem (chociaż niektóre wsie też mają rynki i zamki). Wusia - a co za różnica, gdzie on stoi, jak w aparacie baterii brak? Jutro u nas grupa na ognisku po grzybobraniu (ha ha ha) będzie, zajęta jestem okrutnie przygotowaniem im żarcia, trza bigosu i grochówki. Lecę! Po tym bigosie z grochówką to oni może lepiej niech śpią w stodole na sianie, a nie w pokojach. Mogą się podusić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.09.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Oni po tym bigosie z grochówką pojadą do swoich domów - nie bój, kochana, ja tu dobrze sprawę przemyślałam! Byłam w Niepołomicach i zaświadczam, że bez wątpienia to NIE JEST wieś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.09.2011 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Samochodami pojadą? Po grzybobraniu, ognisku z bigosem i grochówką? A o której wyjeżdżają? Bo trza drogówkę zawiadomić... Zależy z czym porównywać. Jeżeli z G., to niewiele jest PRAWDZIWYCH wsi w Polsce.Zapytaj Weronikę. Ona inaczej niż "nasza wieś" nie mówi o Niepołomkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts