braza 23.09.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Ja wsiowa nie jestem, jeno lasowa .... Rozgryzaj co 3-4 godziny jedną, nic Ci nie będzie, a gadać będziesz przyjemniej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.09.2011 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Ja zawsze przyjemnie gadam! No chyba, że kogoś nie lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 DPS-ia znaczy na sucho impreza:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.09.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Ja zawsze przyjemnie gadam! No chyba, że kogoś nie lubię... Toś Ty mi jak siostra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.09.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Nieee, grupa nie taka goopia, autobusem z kierowcą przyjechali. Wracali z dodatkowym turbodopalaczem. Agduś - czy masz na mysli, że G. to PRAWDZIWA wieś? Bo Niepołomki to na pewno nie wieś, Wero jest po prostu młoda niedoświadczoną osóbką, każdy może się pomylić tak jak ona w jej wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 cfaniaczki:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Ja zawsze przyjemnie gadam! No chyba, że kogoś nie lubię... Toś Ty mi jak siostra... Trojaczki jezdeśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2011 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Rozsądni ludzi, a nie cfaniaczki. Dziecka w wieku Wero zawsze chyba twierdzą, że ich miejscowość to "wiocha". Niektóre moje koleżanki z wielce zblazowanymi minami tak określały Opole i twierdziły, że wszystkie miejscowości w Polsce to "wiocha", a one wyjadą za granicę. Wero Krakowa za wiochę nie uważa - chyba jest mniej zblazowana. Osica, Ty rozsądna jesteś... Wizytę w agencji modelek mamy za sobą. Młodej skrzydła urosły. Dla mnie na razie to abstrakcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 a jakieś konkrety:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Konkrety? No na przykład taki, że mamy posłać Pierworodną do Tokio na dwa miesiące. Albo do Seulu, Szanghaju czy innego takiego. Ot tak! Może tuż po Nowym Roku, może na wakacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 ooooooooooo fajny konkret:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2011 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 No nie?Abstrakcja czysta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 no ja się nie dziwię że Młoda odlot ma:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 A ja jeszcze nie ogarniam. No bo jak to? Można tak? W ogóle nie wiem, co z tą wiadomością zrobić. A poza tym, to patykiem na wodzie pisane, bo nie wiadomo, czy się spodoba, czy ją wybiorą i w ogóle. To się będę martwiła później. Z drugiej strony trza się zastanowić, co, jak by co. Czy w ogóle jest się nad czym zastanawiać.Podobno "rynek azjatycki" dla modelek łatwiejszy i łagodniej się z nimi obchodzi. No i tam mogą być bez ograniczenia wieku. W Europie dopiero od 16 lat, ale tu startują już te, które Azję mają za sobą. No i podobno trudniej. Nie ze względu na konkurencję, bo ta wszędzie ogromna, ale mniej się przejmują nimi. W Azji mają do czynienia z młodszymi dziewczynami, to i bardziej o nie ponoć dbają. Różnica polega na tym, że w Azji dziewczyny mieszkają razem i są przez opiekunów wożone wszędzie (znaczy na kastingi). W Europie mają lokum wprawdzie, ale dostają grafik kastingów i... radźcie sobie same.No ale w Europie bywają krótsze kontrakty, a w Azji minimum dwa miesiące - w końcu nie opłaca się kupować dziewczynom biletów lotniczych, żeby posiedziały miesiąc i wróciły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 no nie zazdraszczam Ci tych dylematów no bo i szkoła w tym wszystkim musi być uwzględniona:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 No właśnie! A to trzecia klasa gimnazjum!Pewnie jednak pierwszy wyjazd będzie w wakacje, jeżeli w ogóle będzie. Na razie kazali włosy zapuszczać. Moim zdaniem Młoda lepiej wygląda z krótkimi, ale skoro chcą...Zanim włosy urosną, mamy spokój. No chyba, że się komuś spodobają zdjęcia z krótkimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.09.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Osica, Ty rozsądna jesteś... Tera to przesadziłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Toś Ty mi jak siostra... Tera to przesadziłaś... Ja przesadziłam? Nie przesadziłam, bo nie zdążyłam przez ten wyjazd z Młodą do Krakowa. A miałam przesadzic takie żółto-brązowe w miejsce floksów, floksy w miejsce tamtych, a jeszcze te nowe, obok liliowców. I bulba, zdążyłam tylko trochę skosić z pomocą dzieci zresztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Znaczy się za wszystko płaci Agencja?? Jeśli tak, to ... masz dylemat ... Nie zazdroszczę! Ja dzisiaj przesadzałam i mam dziwne wrażenie, że robiłam to również w Twoim imieniu ... wszędzie mi strzyka .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2011 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 No właśnie - oni płacą. Gdybyśmy musieli fundnąć Młodej bilet lotniczy do Tokio i potem zapłacić za utrzymanie, noclegi, dojazdy na kastingi, to byśmy dylematu nie mieli. A tak?No co byś zrobiła?A czemu przesadzałaś w moim imieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts