Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nieee, grupa nie taka goopia, autobusem z kierowcą przyjechali. ;)

Wracali z dodatkowym turbodopalaczem. :lol2:

Agduś - czy masz na mysli, że G. to PRAWDZIWA wieś? :lol:

Bo Niepołomki to na pewno nie wieś, Wero jest po prostu młoda niedoświadczoną osóbką, każdy może się pomylić tak jak ona w jej wieku. :lol2:

Rozsądni ludzi, a nie cfaniaczki.

Dziecka w wieku Wero zawsze chyba twierdzą, że ich miejscowość to "wiocha". Niektóre moje koleżanki z wielce zblazowanymi minami tak określały Opole i twierdziły, że wszystkie miejscowości w Polsce to "wiocha", a one wyjadą za granicę. Wero Krakowa za wiochę nie uważa - chyba jest mniej zblazowana.

Osica, Ty rozsądna jesteś...

Wizytę w agencji modelek mamy za sobą. Młodej skrzydła urosły. Dla mnie na razie to abstrakcja.

A ja jeszcze nie ogarniam. No bo jak to? Można tak? W ogóle nie wiem, co z tą wiadomością zrobić. A poza tym, to patykiem na wodzie pisane, bo nie wiadomo, czy się spodoba, czy ją wybiorą i w ogóle. To się będę martwiła później. Z drugiej strony trza się zastanowić, co, jak by co. Czy w ogóle jest się nad czym zastanawiać.

Podobno "rynek azjatycki" dla modelek łatwiejszy i łagodniej się z nimi obchodzi. No i tam mogą być bez ograniczenia wieku. W Europie dopiero od 16 lat, ale tu startują już te, które Azję mają za sobą. No i podobno trudniej. Nie ze względu na konkurencję, bo ta wszędzie ogromna, ale mniej się przejmują nimi. W Azji mają do czynienia z młodszymi dziewczynami, to i bardziej o nie ponoć dbają. Różnica polega na tym, że w Azji dziewczyny mieszkają razem i są przez opiekunów wożone wszędzie (znaczy na kastingi). W Europie mają lokum wprawdzie, ale dostają grafik kastingów i... radźcie sobie same.

No ale w Europie bywają krótsze kontrakty, a w Azji minimum dwa miesiące - w końcu nie opłaca się kupować dziewczynom biletów lotniczych, żeby posiedziały miesiąc i wróciły.

No właśnie! A to trzecia klasa gimnazjum!

Pewnie jednak pierwszy wyjazd będzie w wakacje, jeżeli w ogóle będzie. Na razie kazali włosy zapuszczać. Moim zdaniem Młoda lepiej wygląda z krótkimi, ale skoro chcą...

Zanim włosy urosną, mamy spokój. No chyba, że się komuś spodobają zdjęcia z krótkimi.

Toś Ty mi jak siostra...:)

Tera to przesadziłaś...;)

Ja przesadziłam? Nie przesadziłam, bo nie zdążyłam przez ten wyjazd z Młodą do Krakowa. A miałam przesadzic takie żółto-brązowe w miejsce floksów, floksy w miejsce tamtych, a jeszcze te nowe, obok liliowców. I bulba, zdążyłam tylko trochę skosić z pomocą dzieci zresztą.

No właśnie - oni płacą. Gdybyśmy musieli fundnąć Młodej bilet lotniczy do Tokio i potem zapłacić za utrzymanie, noclegi, dojazdy na kastingi, to byśmy dylematu nie mieli. A tak?

No co byś zrobiła?

A czemu przesadzałaś w moim imieniu?