braza 24.09.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Bo mi wszystko mi strzyka z taką siłą, że niemożliwie abym tylko za siebie przesadzała!!!!! Myślcie, ja wiem co bym zrobiła ale nie powiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Nie próbuj żadnego strzykania mi przekazywać! Co byś zrobiła? Tak z ciekawości pytam, bo nie żebym się sugerować miała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Wysłałabym - ale chyba takiej odpowiedzi się spodziewałaś, no nie ... Zabierz trochę strzykania, w końcu to Ty dzisiaj się oper.... nie ja!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.09.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Pytasz tylko Brazę, czy tak ogólnie?Bo ja się zaczęłam zastanawiać, co ja bym zrobiła i w zasadzie nawet nie mam się co zastanawiać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Ewa, kontynuuj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2011 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Strzykania nie przyjmuję - mowy nie ma!Spodziewałam się.Kurde, ale to nadal dla mnie totalna abstrakcja. Jeszcze taki Paryż - rozumiem, w miarę blisko i w razie czego można podskoczyć. Ale Azja to jakby inna galaktyka! Powiem "tak" i już nie ma odwrotu! Dwa miesiące co do dnia, choćby nie wiem co! Młoda niby taka "dorosła" i samodzielna, ale dwóch miesięcy poza domem bez nikogo znajomego nie spędziła jeszcze! Za Pepe Panem Królikiem się zapłacze! Ewa, pytam ogólnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.09.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 (edytowane) Ja przesadziłam? Nie przesadziłam, bo nie zdążyłam przez ten wyjazd z Młodą do Krakowa. . A to ja przepraszam.. BTW... Nie boisz się dzieciaka samego puścić ??? Właśnie doczytałam... jednak się zastanawiasz... Edytowane 24 Września 2011 przez Moose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Przecież nie będzie miała na to czasu, Tokio i te wszystkie przyległości są aż nadto interesujące!!!! Menda komar zasłania mi monitor!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2011 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Pewnie, że się boję!!! I to jak!!! Ona tam nie będzie zwiedzała, tylko albo siedziała i czekała na kasting, albo siedziała i czekała na kastingu. To nie wycieczka. A tego, że wpadnie na pomysł samodzielnego zwiedzania, to ja się boję najbardziej. Nie no, w ogóle o czym my rozmawiamy???!!! Abstrakcja jakaś! Braza, Ty masz taki mały monitor, czy takie wielkie komary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Okey, to ja już nic nie mówię na temat wyjazdu, decyzja należy tylko do Was. Rozumiem strach i obawy, sama bym takie miała!! A jak myślisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2011 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Nie wiem, monitor widziałam, mały nie jest. Znaczy komary urosły. A co do zastanawiania się, to na razie nie wiem, czy jest nad czym. Pażywiom, uwidim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 No właśnie, prześpijcie się z tym kilkanaście nocy Jakiś urodzaj w tym roku na te byczące mendy:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2011 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 U nas też komarów pełno. Dobrze, że siatki w oknach mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Siatek sie jeszcze nie dorobiłam, budzą się we mnie krwiożercze instynkty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2011 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 To masz coś wspólnego z komarzycami - one też mają krwiożercze instynkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Kto z kim przystaje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2011 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Przestaje... Sugerujesz, że Ci wyrosły długie kły? To ja się zastanowię mocno nad tym zaproszeniem na święta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Przestaje ... Ty wiesz lepiej ... Dzięki!!!Kły jeszcze się nie lęgną, ale wszystko przede mną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2011 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 To póki kłów nie masz, masz zaproszenie! Z kłami... tu może być gorzej... Wystarczą mi rodzime komary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Ale rodzimych zimą nie ma, będę jako atrakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts