Moose 09.10.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Dołączam do Klubu Głosujących Przeciw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.10.2011 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 KGP... Żeby się tylko komuś nie pomyliło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.10.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Ja też w tym Klubie ... Plecaczka nie kupiłam, przymierzam soę do worka sako dla Młodej. Agduś, gdzie kupowaliście swoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.10.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Ja też plecaczka nie kupiłam. Bo i po co on mnie? Pochłaniają mnie marzenia o własnej łazience, już ją widzę, już ją prawie czuję obok sypialni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.10.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Nooooo ... to ja niniejszym składam serdeczne wyrazy współczucia Sołtysowi wedle tej własnej sypialni .... Sama wyjdę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.10.2011 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 To moje komenty, więc nie wiem, czemu wychodzisz, skoro Cię nie wyrzucam. Worek kupiliśmy w necie, ale nie pamiętam adresu. Nasz leży na strychu i śmierdzi. Mały-Rudy go zasikał i nie da się w żaden sposób go odsmrodzić. Zgodnie z przepowiednią Depsi, poniedziałek był bardzo miły! Depsiu, skoro Ty już czujesz tę łazienkę, to może jej tam nie rób? Bo zrobiona może być... jeszcze bardziej wyczuwalna. O, Andrzej wrócił z siatkówki, słyszę, że otwiera garaż. Znaczy pochowa nam rowery... A rano trza będzie wyciągać... Braza, jak Ci idzie szukanie dyżurnych na święta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.10.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 A czegoż Ty wychodzisz, Kochaniutka, jak ja SWOJĄ łazienkę czuję, to to są perfumy po prostu!!! Zrobię, za jakieś dwa lata najpóźniej zrobię, bo się wścieknę albo kiedyś mnie odwiozą gdzieś do adekwatnego zakładu dla furiatów. Nie wyrabiam w jednej łazience z Dziadkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Wyszłam na wsi słuczaj, taka ostrożna ostatnio jestem. Jak mi idzie w kwestii dyżurnych to już wiesz po wczorajszej rozmowie.Depsia ... chyba Cię rozumiem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.10.2011 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Nie wyrabiam w jednej łazience z Dziadkami. To nie możesz poczekać aż wyjdą?! Depsia ... chyba Cię rozumiem .... Też masz dziadków w łazience??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.10.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Ha - dobra rada, tylko co zrobić, jak nie mozna poczekać??? Latem mozna lecieć w plener, a zimą??? Wiesz przecież, że my, kobiety, nie możemy pewnych miejsc na mróz i zimno wystawiać! Ma 3 łazienki w domu i cwaniakuje, właścicielka jedna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 a ja biedna z jedną muszę się obejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.10.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Jak z jedną, jak masz dwie??? Trzeźwa byłam, nic mi się w oczkach nie dwoiło. Depsia, taż Was czworo teraz jest z Dziadkami. My mieszkaliśmy w czwórkę w blokowym mieszkanku (wersja mini) - jak sądzisz, ile łazienek mieliśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 a ta jedna to jak trzeźwa byłaś to szkoda że nie zauważyłaś że same ściany z bloczków i goły beton był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.10.2011 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 No ba, widziałam, ale to daaaawno było. Wiosna, ciepło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 i od tej pory nic się tam nie zmieniło:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.10.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 To jak na naszym balkonie... Od wprowadzki nic się nie zmieniło. Znaczy balustrady i płytek nie ma. A ja mówiłam, że nie chcę balkonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.10.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Nie wiem, ile tam w bloku łazienek miałas - niemniej mnie bardzo trudno w jednej z Dziadkami bez problemu funkcjonować.Nie chcę wdawać się w szczegóły, tak czy siak - własna łazienka jest w tej chwili moim wieeeelkim marzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.10.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Ja to marzenie doskonale rozumiem - wiesz, jak lubię naszą "dorosłą" łazienkę? Na samą myśl, że mogłabym musieć tak daleko chodzić... Ech, wygodna na starość się robię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.10.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Zaznaczam swoją obecność i pozdrawiam Marzeniem moim zawsze było być posiadaczką 2 łazienek... i mam nadzieję, że te zgniłe luxusy wprawią mnie w niebotyczny zachwyt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.10.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Luksus to jest wtedy, kiedy ma się 3 metry od łóżka do najważniejszego mebla w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts