Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Słoneczko dogrzewa nam przez okna i przez solary. I oby jak najdłużej! Szeptem dodam, że nie podoba mi się jego brak wczesnym rankiem, kiedy wstaję. Znaczy niby jeszcze jest, ale jakoś go tak mało... I rodzą się czarne myśli o zimowych porankach, kiedy go wcale nie będzie o 6.30. Póki co, cicho sza, żeby się nie obraziło!

Ja niezmiennie, właściwie do znudzenia życzę Ci tego samego z okazji!!

http://www.arabika.pl/images/stories/arabika/hodowla/eska/eska-bis1_small.jpg

(... matko, czego ja Ci będę życzyć, gdy już w końcu nabędziesz tą wymarzoną ... ???)

W grudniu będzie bosko, świątecznie i kolorowo, sylwestrowo i będzie może można nawet sobie poodśnieżać (uwielbiam! ). :lol:

Na grudzień natychmiast do mnie!!!! Wikt, opierunek, dach nad głową a nawet zmywanie naczyń zapewniam, bilet funduję!!!!!

No prosz, raz w końcu zostałam doceniona nalezycie! :lol2:

Tylko, że z tym odśnieżaniem to i tak Sołtys ma najpoważniejsze argumenty, żeby mnie zatrzymać. ;)

Agduś - wszystkiego najlepszego, konia, łąki, owsa dla konia i stajenki pieknej i wszystkiego, czego sobie życzysz! :yes:

http://www.ekartki.pl/cards_files/27/27787_dom.jpg

Ależ czuję się obdarowana! Gniada klacz arabska, stajnia, chłopiec do oporządzania (Wusia, mam nadzieję, że nie poskąpiłaś i chłopiec jest przystojny, sympatyczny, pracuje za darmo z samej miłości do koni?) i jeszcze ta chałupka z widokiem wprawdzie nie na Babią Górę, ale i takim nie wzgardzę! Ale jestem bogata!!! Wielkie dzięki ofiarodawczyniom!!!

W grudniu będzie czarna doopa, kiedy mój budzik zadzwoni, a za oknem zobaczę ciemność. Za to święta... te będą wspaniałe! Wciąż wierzę, że spędzimy je w towarzystwie Brazy i Karli. Będzie bosssko! W Sylwestra dobiją do nas Depsia z Sołtysem... Ubawimy się po pachy! A pomiędzy napadniemy z Brazą na jakąś galerię i wykorzystamy najprzystojniejszego instruktora narciarstwa w okolicy!!!

Ufff, rozmarzyłam się!

I jeszcze Depsia nam podjazd odśnieży! Specjalnie na tę okazję się powstrzymam przed Twoim przyjazdem! Mogę też poprosić traktorzystę, żeby sobie dał spokój z odśnieżaniem uliczki. Będziesz miała więcej!