jamles 17.10.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Braza, co tak z tym słońcem latasz po Polsce, my mamy swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Skoro macie, to git, myślałam że nie macie, prognozy pogody nie widziałam!!! A tak w ogóle, to ja tu szczerze, ze słońcem na dłoni, a Ty marudzisz .... Psińco następną razą dostaniesz, a nie słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.10.2011 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Słoneczko dogrzewa nam przez okna i przez solary. I oby jak najdłużej! Szeptem dodam, że nie podoba mi się jego brak wczesnym rankiem, kiedy wstaję. Znaczy niby jeszcze jest, ale jakoś go tak mało... I rodzą się czarne myśli o zimowych porankach, kiedy go wcale nie będzie o 6.30. Póki co, cicho sza, żeby się nie obraziło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Jak nam czas cofną, to o 6.30 będzie ... tak myślę ... pamiętam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.10.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Teraz będzie, ale w grudniu... czarna dooopa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 W grudniu to w ogóle to będzie czarna doopa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 oj tam oj tam w grudniu to już będzie bliżej wydłużania się dnia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Wusia, chyba coś w tym jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 no trzeba się tym pocieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.10.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 W grudniu będzie bosko, świątecznie i kolorowo, sylwestrowo i będzie może można nawet sobie poodśnieżać (uwielbiam! ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ja niezmiennie, właściwie do znudzenia życzę Ci tego samego z okazji!! http://www.arabika.pl/images/stories/arabika/hodowla/eska/eska-bis1_small.jpg (... matko, czego ja Ci będę życzyć, gdy już w końcu nabędziesz tą wymarzoną ... ???) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 W grudniu będzie bosko, świątecznie i kolorowo, sylwestrowo i będzie może można nawet sobie poodśnieżać (uwielbiam! ). Na grudzień natychmiast do mnie!!!! Wikt, opierunek, dach nad głową a nawet zmywanie naczyń zapewniam, bilet funduję!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 to ja do tego kunia stajni, chłopca do oporządzania i pchających się chętnych do obdarowywania Cię owsem i innymi żarciami dla kunia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.10.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 W grudniu będzie bosko, i będzie może można nawet sobie poodśnieżać (uwielbiam! ). Jakby co, to nie krępuj się i wpadaj do mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.10.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Na grudzień natychmiast do mnie!!!! Wikt, opierunek, dach nad głową a nawet zmywanie naczyń zapewniam, bilet funduję!!!!! Pójdę o krok dalej... łosiobiście po Depsię pojadę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Osia, Ty weź mnie nie przebijaj bo się zamknę w sobie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 No prosz, raz w końcu zostałam doceniona nalezycie! Tylko, że z tym odśnieżaniem to i tak Sołtys ma najpoważniejsze argumenty, żeby mnie zatrzymać. Agduś - wszystkiego najlepszego, konia, łąki, owsa dla konia i stajenki pieknej i wszystkiego, czego sobie życzysz! http://www.ekartki.pl/cards_files/27/27787_dom.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2011 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Ależ czuję się obdarowana! Gniada klacz arabska, stajnia, chłopiec do oporządzania (Wusia, mam nadzieję, że nie poskąpiłaś i chłopiec jest przystojny, sympatyczny, pracuje za darmo z samej miłości do koni?) i jeszcze ta chałupka z widokiem wprawdzie nie na Babią Górę, ale i takim nie wzgardzę! Ale jestem bogata!!! Wielkie dzięki ofiarodawczyniom!!! W grudniu będzie czarna doopa, kiedy mój budzik zadzwoni, a za oknem zobaczę ciemność. Za to święta... te będą wspaniałe! Wciąż wierzę, że spędzimy je w towarzystwie Brazy i Karli. Będzie bosssko! W Sylwestra dobiją do nas Depsia z Sołtysem... Ubawimy się po pachy! A pomiędzy napadniemy z Brazą na jakąś galerię i wykorzystamy najprzystojniejszego instruktora narciarstwa w okolicy!!!Ufff, rozmarzyłam się! I jeszcze Depsia nam podjazd odśnieży! Specjalnie na tę okazję się powstrzymam przed Twoim przyjazdem! Mogę też poprosić traktorzystę, żeby sobie dał spokój z odśnieżaniem uliczki. Będziesz miała więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 no ba bardzo przystojny i baaaaaaaaaardzo chętny do pomocy:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2011 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Wusia, wielkie dzięki! Naprawdę doceniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts