wu 19.10.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 no a żeby nie było żem skąpiradło to dorzucę jeszcze i to;) http://www.przepisnadom.pl/wp-content/uploads/2009/09/basen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Uliczki nie będę odśnieżała, bo ja lubię odśnieżać w granicach posesji! Jak Wy do galerii pojedziecie, to ja wolę z łopatą zostać i poodśnieżać sobie. Galerie w ogóle, W OGÓLE nie są interesujące. Tfu, nie znoszę takich miejsc. Ale do kina - oooo, do kina to bym się chętnie wybrała. Albo do teatru, ach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2011 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Wusia, dzięki, ale nie rozumiem, gdzie się podział ratownik!Depsia, problem w tym, że większość kin jest... w galeriach. Nie lubię łażenia po galeriach zwłaszcza w weekendy. Masssakra! Za to w tygodniu przed południem albo wręcz rano - czemu nie? Oczywiście jeżeli czegoś konkretnego szukam. Albo do towarzystwa szukającemu. Wtedy cenię galerie, bo mam w jednym miejscu wiele sklepów - łatwo porównać. Gdybym miała każdy sklep w innym miejscu, to poszukiwanie takiej na przykład sukienki na wesele albo zwykłych butów na zimę zajęłoby mi kilka dni. W końcu kupiłabym wcale nie najtańsze i najfajniejsze, bo by mi się nie chciało wracać do pierwszego sklepu. A tak mam je w zasięgu kilkuminutowego spacerku. Fakt, że ogranicza mnie to do sklepów sieciowych, ale coś za coś - co innego, gdybym mieszkała w Krakowie i idąc na przystanek mijała po drodze kilka małych sklepików. Za to małe sklepiki w Niepołomkach są nieprzyzwoicie drogie albo oferują szajs. Tak czy inaczej - jestem skazana na galerie. I godzę się na to.Z odsnieżania uliczki zgrabnie się wykpiłaś, ale podjazd i chodniczek Ci zostawię. Nie pamiętam tylko, jak się ma ostatnia łopata. Przedostatnią załatwiłam szybko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Agduś no ratownika to już może we własnym zakresie sobie skołuj ja mam ograniczony budżet;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Oj tam! Trzeba było napisać, że polazł po drinka dla mnie... Wyobraźni Ci brakuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 no też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Boooszszszeeeee .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 To potrenuj trochę. Ja tymczasem idę spać. Jutro ciężki dzień... Spotkanie z polską służbą zdrowia... Jak ja to kocham! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Braza, a Ty co? Zazdrościsz basenu z ratownikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Jakie zazdrościsz, tylko tyle mogłam z siebie wykrztusić po tych wizjach z poprzedniej strony .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Wizje masz? Co Ty w tym ogródku wyhodowałaś??? Ja też chcę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Z Twojej poprzedniej strony, o tym instruktorze i galeriach .... obiecuję, że aż tak bardzo to ja już tej energii oszczędzać nie będę, zacznę cytować .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 a po co Ci służba zdrowia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Też się zbieram, chociaż ze służbą zdrowia spotkania nie mam - już mi wystarczy tych słodkich tete a tete z nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2011 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Pierworodną do ortodonty wiozę. Wreszcie Jej ostatni stały wyrósł. I tak się pewnie dowiem, że już nic mi się za darmo nie należy, bo za długo mleczaki nie chciały wypaść, a Młoda za nic nie pozwoliła ich wyrwać. Wizja przytrzymywania w fotelu takiego wyrośniętego dziecka, które wyrywa się z całych sił mnie zniechęciła. Młoda zgodziła się jedynie w narkozie. Ciekawe, co by dentysta powiedział na wyrywanie mleczaków w narkozie?!Sama podjęłam dzisiaj drugą nieudaną próbę zalogowania się do dentysty (prywatnie). Właśnie odkryłam przed chwilą, że drugi ząb mam do leczenia (pierwszy to już od wakacji). Cholera! Trza w totolotka wygrać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 no z ortodontą to problem kosztowny leczenie zresztą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 No wiem, cholera. Na stałe aparaty po prostu nas nie stać. Gdyby miała mniej niż 12 chyba lat, to chociaż te nocne dostałaby za darmo. A że ma więcej, to za wyjmowane przyjdzie też zapłacić. Ciekawe tylko, czy za wizyty też. Bo ponoć, jeżeli leczenie zaczęło się przed dwunastymi urodzinami, to za wizyty się nie płaci. I dlatego trzeba łazić z dziećmi, które mają mleczaki, mimo że leczenia nie można zacząć. Ja z nią łaziłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 powiem Ci z doświadczenia że te wyjmowane to o doopę potrzaskać zwłaszcza te na noc:( chyba że od moich czasów jakoś je udoskonalili i nie wylatają w nocy bo ja ciągle szukałam po nocy tego cholerstwa w łóżku i guzik dało i tak mam zgryz fatalny:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Młoda właściwie to ma problem z jednym zębem. Inne w miarę równo rosną. Zobaczymy jutro.Cholera, znów będę niewyspana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 no dokładnie ale może na jednego to stały nie kosztowałby majątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts