wu 10.11.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 masz szczęście i Cię nie będę musiała napadać Młoda jest doooooooooooobra zajebiaszczo bezczelna małolata z tego co zdążyłam wyoglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.11.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Bo ja lubię psy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.11.2011 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Wusia, jakże się cieszę, że będę żyła jeszcze czas jakiś!Braza, przecież wiem! A właśnie - jak tam zdrówko Katmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.11.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Tak sobie, obniżyliśmy jej dawkę sterydów o 10mg bo można zauważyć lekką poprawę, ale to już nie ten sam psiak ... szkoda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.11.2011 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 No wiesz, wiek robi swoje. Dobrze, że jest poprawa. Poczochraj ją po łbie od nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.11.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Poczochrałam, wydaje się być zadowolona ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Cisza .... i pusto ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Chyba ostro przygotowuje się do jutrzejszego nicnierobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 no ale to już od dzisiaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.11.2011 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Ostro się przygotowywałam! Musimy zrobić u Małgo półki pod skosem i skrzynię na pościel. Co jakiś czas w sobotę powraca myśl, że trzeba się za to zabrać, ale nie mamy materiałów. No a szkoda soboty na jeżdżenie po sklepach i szukanie tanich klejonych desek... I tak kółko się zamyka. Zamykało. Wczoraj poświęciliśmy się i spędziliśmy właściwie cały dzień na zakupach. Belmeb - najlepszy w okolicy sklep z okuciami meblowymi - przeniesiono. Szukanie go zajęło czas dłuższy, bo niby adres mają od strony ul. Wielickiej, ale wjazd jest od Wodnej. Trzeba było zrobić dwie pętle po Wielickiej, na której nie można zawrócić. Potem Castorama i sprawdzenie cen desek. Liroy, w którym kupiliśmy większość materiałów bo były bardzo tanie deski klejone, i niespodziewanie dostaliśmy grzejnik konwektor jako premię za zakupy (o 20 zł przekroczyliśmy granicę ceny, powyżej której dawali ten grzejnik). Niestety ludzi oszaleli i na parkingu w Bonarce nie było miejsc. Zaparkowaliśmy na dole, ale później Andrzej musiał podjechać pod Liroy'a, żeby załadować deski i znów szukał miejsca. Masakra jakaś! Normalnie jakby jutro miały być święta! Zwykłe zakupy życiowe w Oszołomie i na koniec Obi, w którym znaleźliśmy ostatnią brakującą deskę (wściekle drogą zresztą).Uffff!!!! A w piątek dziewczyny startowały w Biegu Niepodległości. Jechały pełne woli walki o dobre miejsca, tymczasem zrobili im numer i bieg był honorowy - wszyscy dostali dyplomy i medale bez miejsc. Zawód. Muszę poszukać na allegro czegoś do obszycia firanki u Małgo. I lawendowego paska na ścianę do gościnnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Rozumiem, że właśnie nic nie robisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Jeśli właśnie nic nie robisz teraz, to jestem z Ciebie dumna, a jeśli zapigalasz to ... nie przyznawaj się, a nawet skłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.11.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 no przyznaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Nie rób tego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.11.2011 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Co ja dzisiaj robiłam???? No, niech się zastanowię... Rano czytałam gazetę, potem komputerowałam... Znalazłam na allegro obszywkę do firanek, ale bordy (co za idiotyczna nazwa!) z lawendą nie. Potem zjadłam śniadanie (lekko po południu), oglądałam nagraną w tygodniu "Rodzinę zastępczą", zjadłam obiadek przygotowany przez małża (nie narobił się, bo były pieczone ziemniaki), poczytałam dzieciom, pograliśmy w Zlot czarownic i Snortę, pogoniłam dzieci spać, zeżarłam bułeczkę upieczoną przez Andrzeja, pogadaliśmy, Wykąpałam się i siedzę przy kompie. Zamierzałam kupić tę taśmę, ale mnie coś wywaliło z allegro. Nasz net działa dobrze, póki korzysta się z niego na jednym kompie. Jako że Andrzej właśnie ogląda zlewozmywaki (zamiarujemy wreszcie kupić), to się czołga i wywala nas na zmianę. Czas pomyśleć o nowym dostawcy.Więcej grzechów nie pamiętam.A jutro?Kurde, no nie wiem, co robić jutro!Mam tyle pomysłów!Wiem, czego nie zrobię!Nie będę sprzątała, bo mi pół dnia zejdzie, a wieczorem będzie znów bałagan.Chyba coś poszyję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.11.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 To się nieźle naharowałaś, szczególnie przy tej andrzejowej bułeczce... Trzeba mnóstwo energii zużyć, żeby się porządnie nią nadelektować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 No - to byłas bardzo dzielna, jestem z Ciebie dumna! A nie zapomnij zdjęć porobić uszytym firankom i pokazać nam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 ja sobie wyobrażam ile roboty włożyłaś w delektowanie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.11.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 niezły rozkład dnia Agduś ... Rozumiem, że dziś odpoczywasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.11.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Widać, że mocno odpoczywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts