AgaJeżyk 14.11.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 To sem ja ... Jezyk ... Wieczór dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 A to sem ja ... Braza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Haloooo! Czy tutaj gościom ktoś herbatę daje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 oj strasznie się Agdusia rozleniwiła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Depsia, ja wzięłam ze sobą, chcesz to się podzielę ...http://zdrowa-dieta.zanetapawlik.pl/wp-content/uploads/2011/06/herbata-czarna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.11.2011 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Oj tam zaraz - rozleniwiła!Zapinkalam od wczoraj tak, że jeżeli dalej mi się tak uda, to nieźle schudnę, bo nie mam czasu jeść. Od wczoraj cały czas szyję jak w transie. Jeżeli nie szyję, to biegam po dzieci, robię zakupy i gotuję szybki obiad, a potem znów szyję. Jak dobrze, że wciąż można przemieszczać się na rowerze! Dzięki temu obskoczyłam sklep z materiałami, zauważyłam, że zapomniałam po drodze o bankomat zahaczyć, podskoczyłam więc do niego (a od tego sklepu to kawałek i pod górkę), wróciłam do sklepu i znów biegusiem na basen po Małgo. Normalnie jakbym do wyścigu pokoju trenowała! Dzisiaj też szyłam w amoku i na zebraniach w szkole byłam. Głodna jestem jak wilk, chyba coś jeszcze zjem, chociaż już późno.Firanek na razie nie będzie, bo szyję na aukcję. Dzisiaj skończyłam drugi bieżnik patchworkowy z aplikacjami i zaczęłam serwetkę - obrusik. Firanki muszą poczekać.A z zebrań wróciłam zadowolniona - jakie to cudowne uczucie!No i umówiłyśmy się znów na kręgle w piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 normalnie weź się wreszcie przyznaj skąd na to siłę bierzesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Odzwyczajasz się od jedzenia ??? Jeszcze nikomu się nie udało, taki jeden był blisko ale .... Jeśli Tobie się uda, niezłą kasę natrzaskasz na recepcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.11.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Tam zaraz "odzwyczajasz". Na odzwyczajanie trzeba mieć czas.Powinnam szyć, ale mi się nie chce już dzisiaj. To sobie forumuję. Forumuję i czytam "Wpadka Kasi Cichopek. Zobacz jak Ona się Ubrała! Jej piersi wyglądały fatalnie?" i zastanawiam się, dlaczego "piersi" napisano małą literą. W też macie tę elektryzującą wiadomość przed oczami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Żadnych cycków nie widzę, dlaczego???? Czuję się pominięta!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.11.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Teraz też nie mam. To był chyba gorrrący news - lekko wystygł i musiał ustąpić miejsca innym - jeszcze gorętszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Co Ty piłaś???? Najgorętszy news jaki mam to Climatop Lux, do cycków i gorąca to mu jednak daleko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.11.2011 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Ja mam teraz okna z PCV, bransoletki i piękne wnętrza z włącznikami Legrand, ale cycki były naprawdę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 (edytowane) Naprawdę czuję się pominięta, chyba złożę skargę do Admina ... A ten bieżnik to ma bordowe tło, dobrze widze kolor??? Świetny jest!!! Edytowane 15 Listopada 2011 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.11.2011 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 (edytowane) Bieżniki mają środek granatowy albo zielony ze złotymi aniołkami (aplikacje), bordowe ramki z takiego błyszczącego materiału zasłonowego, który wygląda jak pomięty, i wstawki ze złotego materiału w gwiazdki. Chyba muszę jutro zrobić lepsze zdjęcia. Może przy świetle dziennym wyjdą prawdziwe kolory. PS Jaki masz transfer? Jaka prędkość jest zadowalająca? Edytowane 15 Listopada 2011 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.11.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Nie miałam cycków. Mam ciągle Austroterm, buuu patrzę łakomie na bieżniki, ale jeszcze poczekam na serwetkę O, Braza złapała jeden! Hmm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.11.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Gdzie Wy te wszystkie cycki macie i Austrothermy? U mnie nie widać nic poza szerokością wpisów... No chyba, że to dlatego, ja mam powiększenie duże, bom ślepa i nie widzę przez to całego ekranu, tylko szerokość obszaru gadania. Bieżniki fajne, podobają mi się bardzo, ale mam już za dużo tych wszystkich szmatek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.11.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Ewa, Austrotherm zamiast cycków to poważny problem jest! Leczy się to jakoś, czy co?Dzisiaj mam domy do remontu, ogrody Zbigniewa Zielińskiego (z takim nazwiskiem to nic tylko ogrody projektować) i trawniki z rolki. Nie skorzystam. To co? Nikt mi nic nie powie o tym necie? Nie mam pojęcia, w co celować. Czy 2,5 GB, jeżeli się tylko forumuje, sprawdza pocztę, czyta wiadomości, gra (dzieci), rzadko ogląda filmiki to wystarczy? Kosztuje tyle, ile nasz obecny (znaczy 39 zł), ale ten jest bez limitów. Tyle, że zaczyna się czołgać, kiedy ktoś używa drugiego laptopka jednocześnie. I czy takie HSDPA lata w powietrzu od każdego operatora osobno? No bo jeżeli zmieniać na gorsze (z limitem), to ma być szybsze.Play jest szczodry i daje za tę samą kasę 3GB, T-Mobile tylko 2, a Plus 1,5 (odpadł w przedbiegach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 ja tam nie wiem mam neta od lokalnego dostawcy radiówkę znaczy bez limitów ale i tak nie było nic lepszego jak neostrada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.11.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 nikt Wam nie da tego, co może Neostrada ... ... wam obiecać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts