Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj tam zaraz - rozleniwiła!

Zapinkalam od wczoraj tak, że jeżeli dalej mi się tak uda, to nieźle schudnę, bo nie mam czasu jeść. Od wczoraj cały czas szyję jak w transie. Jeżeli nie szyję, to biegam po dzieci, robię zakupy i gotuję szybki obiad, a potem znów szyję. Jak dobrze, że wciąż można przemieszczać się na rowerze! Dzięki temu obskoczyłam sklep z materiałami, zauważyłam, że zapomniałam po drodze o bankomat zahaczyć, podskoczyłam więc do niego (a od tego sklepu to kawałek i pod górkę), wróciłam do sklepu i znów biegusiem na basen po Małgo. Normalnie jakbym do wyścigu pokoju trenowała! Dzisiaj też szyłam w amoku i na zebraniach w szkole byłam. Głodna jestem jak wilk, chyba coś jeszcze zjem, chociaż już późno.

Firanek na razie nie będzie, bo szyję na aukcję. Dzisiaj skończyłam drugi bieżnik patchworkowy z aplikacjami i zaczęłam serwetkę - obrusik. Firanki muszą poczekać.

A z zebrań wróciłam zadowolniona - jakie to cudowne uczucie!

No i umówiłyśmy się znów na kręgle w piątek.

Tam zaraz "odzwyczajasz". Na odzwyczajanie trzeba mieć czas.

Powinnam szyć, ale mi się nie chce już dzisiaj. To sobie forumuję. Forumuję i czytam "Wpadka Kasi Cichopek. Zobacz jak Ona się Ubrała! Jej piersi wyglądały fatalnie?" i zastanawiam się, dlaczego "piersi" napisano małą literą. W też macie tę elektryzującą wiadomość przed oczami?

Bieżniki mają środek granatowy albo zielony ze złotymi aniołkami (aplikacje), bordowe ramki z takiego błyszczącego materiału zasłonowego, który wygląda jak pomięty, i wstawki ze złotego materiału w gwiazdki. Chyba muszę jutro zrobić lepsze zdjęcia. Może przy świetle dziennym wyjdą prawdziwe kolory.

PS Jaki masz transfer? Jaka prędkość jest zadowalająca?

Edytowane przez Agduś

Gdzie Wy te wszystkie cycki macie i Austrothermy? :o

U mnie nie widać nic poza szerokością wpisów... :rolleyes:

No chyba, że to dlatego, ja mam powiększenie duże, bom ślepa i nie widzę przez to całego ekranu, tylko szerokość obszaru gadania. ;)

Bieżniki fajne, podobają mi się bardzo, ale mam już za dużo tych wszystkich szmatek... :oops:

Ewa, Austrotherm zamiast cycków to poważny problem jest! Leczy się to jakoś, czy co?

Dzisiaj mam domy do remontu, ogrody Zbigniewa Zielińskiego (z takim nazwiskiem to nic tylko ogrody projektować) i trawniki z rolki. Nie skorzystam.

To co? Nikt mi nic nie powie o tym necie? Nie mam pojęcia, w co celować. Czy 2,5 GB, jeżeli się tylko forumuje, sprawdza pocztę, czyta wiadomości, gra (dzieci), rzadko ogląda filmiki to wystarczy? Kosztuje tyle, ile nasz obecny (znaczy 39 zł), ale ten jest bez limitów. Tyle, że zaczyna się czołgać, kiedy ktoś używa drugiego laptopka jednocześnie. I czy takie HSDPA lata w powietrzu od każdego operatora osobno? No bo jeżeli zmieniać na gorsze (z limitem), to ma być szybsze.

Play jest szczodry i daje za tę samą kasę 3GB, T-Mobile tylko 2, a Plus 1,5 (odpadł w przedbiegach).