DPS 30.11.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Bo Wy macie jakieś podobne doświadczenia. Moje całkiem inne bywały, a już zwłaszcza jedno od drugiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.11.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Zewnętrznie to te nasze doświadczenia mało podobne, ale wewnętrznie ... chyba i owszem ... trochę ... Czy Andrzej pochwalił mnie za manie świetnego wywiadu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.11.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 A czego się wywiedziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.11.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Haaaaa, top secret!!!!! Ale wywiad mam doskonały!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.11.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 no to podgrzała atmosferę Aguś przekaż Małżowi najlepciejsze życzenia imieninkowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.11.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Aaaa, własnie - wszystkiego najlepszego dla Andrzeja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.11.2011 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Zaraz będę przekazywała. Na razie czyta dziewczynom Pana Samochodzika. Zresztą niedawno wrócił, bo Wero miała próbę do W11 i musiał ją tam zawieźć, poczekać i przywieźć do domu. Na strasznym zadupiu ten TVN jest! A ja byłam na zakupach mikołajkowych dla klasy Magdy, potem przyprowadziłam do domu Małgo z koleżanką, nakarmiłam, odprowadziłam na astronomię, miałam prawie godzinkę dla siebie, przyprowadziłam Magdę odwiedzając po drodze bibliotekę i sklep, przywitałam Małgo przywiezioną z astronomii przez tatę koleżanki, uczestniczyłam w miniimprezce imieninowej Andrzeja i wreszcie mogłam paść z mamitopkiem na kolanach.O Brazowym wywiadzie nic nie wiem. Żona ponoć zawsze dowiaduje się ostatnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.11.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 oooooooooooo znowu będzie co oglądać ale jak tym razem zapomnisz to zamorduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.11.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 eeeeeeeeeee piękna kto Ci Ś w nicku podprowadził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.11.2011 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 No właśnie też zauważyłam, że mi ś zeżarło cóś. Pewnie swoje własne ś zgubiło i zabrało mi moje! Oddawaj!!! Wusia, ten odcinek pewnie będzie za pół roku, oni takie cykle produkcyjne mają. A Wero ma tam maleńką rólkę, taką za 55 zł. Za paliwo się nie zwróci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.11.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 aaaaaaaaaaaa ja tam cierpliwa jezdem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.11.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Ja to serce w reklamie. "300 stron...??? Aaaa... co tam! Ja mam czas!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Do reklamowego serca i rozumu to mi daleko na szczęście, nie mam rozporka na głowie a i spokojnego radia nie słucham .... Zamówiłam Młodej na Mikołajki "Eragona", chyba się ucieszy bo już od pewnego czasu mnie o niego molestuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 To cóś to u wszystkich ś, ż i ć w nickach zabrało - straśnie żarłoczne jakieś i zachłanne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 no i jak teraz do Agdusi pisać cięgiem pytając:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.12.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Pytaj, jeśli będę wiedziała, to odpowiem. Wystąpiłam dzisiaj w roli pokrzywdzonej, donosicielki, świadka... Jechałam sobie na rowerze, oświetlonym - a jakże, po malutkim rondzie. Miałam pierwszeństwo, bo rondo z ustępami. A tu z prawej wyjeżdża mi samochód! Nie zdążyłam wyhamować, skręciłam na środek ronda wyłożony kostką, wyrżnyłam się bez większych konsekwencji (nogę sobie obiłam trochę) i jak się nie wk...łam!!! No mówię Wam! Zaraz złapałam za telefon i na policję dzwonię. Zapamiętałam literki i dwie pierwsze cyfry z rejestracji - trochę mało, ale w Rynku mają monitoring, a on do Rynku pojechał, cham zbolały. Zaraz po angielskim podjechałam na posterunek, wyczekałam się, jakby tam tłumy petentów były (a byłam, oczywiście, sama), zeznałam, co trzeba przed miłym policjantem i w poczucie spełnionego obywatelskiego obowiązku wróciłam do dom. Mam nadzieję, że to nikt znajomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Jakowaś bestia straszliwa grasuje na forum i kreseczki znad literek zżera ... dziwne ma upodobania kulinarne, bardzo dziwne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.12.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Zauważyłam tę bestię już wczoraj. Nienażarte bydlę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 no i miałaś rację moją siostrę tak na rowerze straż miejska najechała:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.12.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 A mnie kiedyś na przejściu dla pieszych transport medyczny potrącił! W ciąży byłam i do lekarza szłam. Spieszyłam się, więc goopia pozbierałam się do kupy i poczłapałam dalej. No ale tamten przynajmniej się zatrzymał, przepraszał, proponował podwiezienie i w ogóle się kajał. A ten bydlak dzisiaj nawet nie zwolnił! Ja bym mu nie tylko wymuszenie pierwszeństwa zarzuciła, ale i nieudzielenie pomocy dowaliła! W końcu nie mógł widzieć, że się pozbierałam od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts