Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zaraz będę przekazywała. Na razie czyta dziewczynom Pana Samochodzika. Zresztą niedawno wrócił, bo Wero miała próbę do W11 i musiał ją tam zawieźć, poczekać i przywieźć do domu. Na strasznym zadupiu ten TVN jest!

A ja byłam na zakupach mikołajkowych dla klasy Magdy, potem przyprowadziłam do domu Małgo z koleżanką, nakarmiłam, odprowadziłam na astronomię, miałam prawie godzinkę dla siebie, przyprowadziłam Magdę odwiedzając po drodze bibliotekę i sklep, przywitałam Małgo przywiezioną z astronomii przez tatę koleżanki, uczestniczyłam w miniimprezce imieninowej Andrzeja i wreszcie mogłam paść z mamitopkiem na kolanach.

O Brazowym wywiadzie nic nie wiem. Żona ponoć zawsze dowiaduje się ostatnia...

No właśnie też zauważyłam, że mi ś zeżarło cóś. Pewnie swoje własne ś zgubiło i zabrało mi moje! Oddawaj!!!

Wusia, ten odcinek pewnie będzie za pół roku, oni takie cykle produkcyjne mają. A Wero ma tam maleńką rólkę, taką za 55 zł. Za paliwo się nie zwróci!

Do reklamowego serca i rozumu to mi daleko na szczęście, nie mam rozporka na głowie a i spokojnego radia nie słucham ....:lol2:

Zamówiłam Młodej na Mikołajki "Eragona", chyba się ucieszy bo już od pewnego czasu mnie o niego molestuje ...

Pytaj, jeśli będę wiedziała, to odpowiem.

Wystąpiłam dzisiaj w roli pokrzywdzonej, donosicielki, świadka...

Jechałam sobie na rowerze, oświetlonym - a jakże, po malutkim rondzie. Miałam pierwszeństwo, bo rondo z ustępami. A tu z prawej wyjeżdża mi samochód! Nie zdążyłam wyhamować, skręciłam na środek ronda wyłożony kostką, wyrżnyłam się bez większych konsekwencji (nogę sobie obiłam trochę) i jak się nie wk...łam!!! No mówię Wam! Zaraz złapałam za telefon i na policję dzwonię. Zapamiętałam literki i dwie pierwsze cyfry z rejestracji - trochę mało, ale w Rynku mają monitoring, a on do Rynku pojechał, cham zbolały. Zaraz po angielskim podjechałam na posterunek, wyczekałam się, jakby tam tłumy petentów były (a byłam, oczywiście, sama), zeznałam, co trzeba przed miłym policjantem i w poczucie spełnionego obywatelskiego obowiązku wróciłam do dom.

Mam nadzieję, że to nikt znajomy ;)

A mnie kiedyś na przejściu dla pieszych transport medyczny potrącił! W ciąży byłam i do lekarza szłam. Spieszyłam się, więc goopia pozbierałam się do kupy i poczłapałam dalej. No ale tamten przynajmniej się zatrzymał, przepraszał, proponował podwiezienie i w ogóle się kajał. A ten bydlak dzisiaj nawet nie zwolnił! Ja bym mu nie tylko wymuszenie pierwszeństwa zarzuciła, ale i nieudzielenie pomocy dowaliła! W końcu nie mógł widzieć, że się pozbierałam od razu.