Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Eee tam, nie jestem kulawa. Mój pies też. Za to Hera sąsiadki kuleje. Ma dopiero trzy lata, a jakiś problem ze stawem się przypałętał. Już miała mieć operację, ale wet jeszcze dał lekarstwo ostatniej szansy i pomogło. Na razie...

No jakże z kulawą nogą???

Przecie jestem, ledwiem do siebie jakoś doszła do wyjeździe do miasta, tfuuuuu...

Ty, i oni anjdą tego dziada po tym monitoringu???

A oni wiedzą, że jak coś skrewią, to Andrzej im da popalić? :lol:

I jeśli Cie będzie dłużej ta noga na...dalać, to nie bądź głupia i idź do lekarza, jeszcze sobie obdukcję każ na temat, a co!

Wusia, może jej się znudziła. Emi dawałam na początku Acanę, bo tak kazał poprzedni właściciel. Coraz bardziej popluwająco ją jadła, aż wreszcie kupiliśmy Brita - źre go aż się uszy trzęsą! Zmień karmę albo na próbę dodaj do normalnej porcji odrobinę mokrego żarcia choćby z psiej albo kociej puszki. Jeżeli nie zje, to ma problem, jeżeli zeżre, to pewnie wybredna się zrobiła i wymaga zmiany smaku.

Depsiu, a w jakimż to mieście wielkim byłaś, że Cię tak zmęczyło???

Moim zdaniem, gdyby chcieli, to by znaleźli. Bo ileż ciemnych samochodów kombi o znanych literach i dwóch pierwszych cyfrach rejestracji przejechało przez niepołomicki Rynek o godzinie 16.55? Gdyby chcieli...

Może za dużo jej dajesz? Albo spróbuj zmienić karmę. Kup nową, zanim skończysz worek starej i mieszaj na początku. Brita kupuję w Krakvecie - z dostawą do domu. Muszę zawsze dobrać coś dla kotów, bo worek 15 kg Brita kosztuje poniżej stówki, a darmowa dostawa jest powyżej 99 zł.

Ja nie mam problemu z przekroczeniem stówki, bo koty, świnka, królik i papugi też muszą jeść. Krakvet wkurza mnie terminami dostaw - zawsze im czegoś brakuje, czekam minimum tydzień. Już się nauczyłam i zamawiam wcześniej, ale chyba sprawdzę inne sklepy i porównam ceny. Brit jest w workach po 15 kg, więc by się nawet sam łapał na darmową dostawę.

Agduś, czy Ciebie coś potrąciło?? Nie bardzo rozumiem o czym mowa...

A pies z kulawą nogą to nie łazi po forumie, skoro jest kulawy ...

Moja psuka jest na Purinie Dog Chow i Bricie (na zmianę), chociaż widzę, że woli Purinę i też zamawiam w Krakvecie.

Cześć Gwoździk... :)

Braza, mnie nie potrąciło, chociaż chciało. Wyrżnyłam się sama uciekając przed nim. Wnerwa dostałam i na policję doniosłam. Możesz mnie nazywać donosicielką!

Pies z kulawą nogą mieszka w sąsiedztwie i rzeczywiście po forumie nie łazi.