wu 01.12.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 no dokładnie a poza tym Ty się dzisiaj pozbierałaś ale kto wie co za 3 dni będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.12.2011 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Nic nie będzie. Lewa noga mnie boli - albo się uderzyłam, albo jakoś coś nadwyrężyłam usiłując zatrzymać upadający rower. W pierwszej chwili zresztą nic nie czułam, dopiero na angielskim przylazło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2011 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Pies z kulawą nogą mnie nie odwiedził od wczoraj?!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 no jak ktoś jest kulawy to chyba Ty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2011 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Eee tam, nie jestem kulawa. Mój pies też. Za to Hera sąsiadki kuleje. Ma dopiero trzy lata, a jakiś problem ze stawem się przypałętał. Już miała mieć operację, ale wet jeszcze dał lekarstwo ostatniej szansy i pomogło. Na razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 biedna Hera:( moja za to jakoś jeść nie chce zawsze jej ta karma smakowała a teraz zjada najwyżej połowę dziennej porcji:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 No jakże z kulawą nogą??? Przecie jestem, ledwiem do siebie jakoś doszła do wyjeździe do miasta, tfuuuuu... Ty, i oni anjdą tego dziada po tym monitoringu??? A oni wiedzą, że jak coś skrewią, to Andrzej im da popalić? I jeśli Cie będzie dłużej ta noga na...dalać, to nie bądź głupia i idź do lekarza, jeszcze sobie obdukcję każ na temat, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Wusia, może jej się znudziła. Emi dawałam na początku Acanę, bo tak kazał poprzedni właściciel. Coraz bardziej popluwająco ją jadła, aż wreszcie kupiliśmy Brita - źre go aż się uszy trzęsą! Zmień karmę albo na próbę dodaj do normalnej porcji odrobinę mokrego żarcia choćby z psiej albo kociej puszki. Jeżeli nie zje, to ma problem, jeżeli zeżre, to pewnie wybredna się zrobiła i wymaga zmiany smaku. Depsiu, a w jakimż to mieście wielkim byłaś, że Cię tak zmęczyło??? Moim zdaniem, gdyby chcieli, to by znaleźli. Bo ileż ciemnych samochodów kombi o znanych literach i dwóch pierwszych cyfrach rejestracji przejechało przez niepołomicki Rynek o godzinie 16.55? Gdyby chcieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 może się znudziła bo kotom ich podłe żarcie wyżre jak na dwór wypadnie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 A czym ją karmisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 acaną ale jak ten klocek tyle waży mało jedząc to ile by ważyła jakby jadła dużo:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Może za dużo jej dajesz? Albo spróbuj zmienić karmę. Kup nową, zanim skończysz worek starej i mieszaj na początku. Brita kupuję w Krakvecie - z dostawą do domu. Muszę zawsze dobrać coś dla kotów, bo worek 15 kg Brita kosztuje poniżej stówki, a darmowa dostawa jest powyżej 99 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 ja kupuję w telekarmie darmowa dostawa od 89 zł lub 12 kg:) jak zamówisz przed 15-tą to kurier na drugi dzień w ząbkach karmę przynosi;) a karmy daję jej tyle co na opakowaniu pisze podzielone na dwie porcje a ona zjada jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Ja nie mam problemu z przekroczeniem stówki, bo koty, świnka, królik i papugi też muszą jeść. Krakvet wkurza mnie terminami dostaw - zawsze im czegoś brakuje, czekam minimum tydzień. Już się nauczyłam i zamawiam wcześniej, ale chyba sprawdzę inne sklepy i porównam ceny. Brit jest w workach po 15 kg, więc by się nawet sam łapał na darmową dostawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.12.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 cześć Agduś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.12.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Agduś, czy Ciebie coś potrąciło?? Nie bardzo rozumiem o czym mowa... A pies z kulawą nogą to nie łazi po forumie, skoro jest kulawy ... Moja psuka jest na Purinie Dog Chow i Bricie (na zmianę), chociaż widzę, że woli Purinę i też zamawiam w Krakvecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Cześć Gwoździk... Braza, mnie nie potrąciło, chociaż chciało. Wyrżnyłam się sama uciekając przed nim. Wnerwa dostałam i na policję doniosłam. Możesz mnie nazywać donosicielką! Pies z kulawą nogą mieszka w sąsiedztwie i rzeczywiście po forumie nie łazi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2011 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Wciąż zapominam napisać, że można pooglądać Jaskinię Niedźwiedzią w moim blogu, jeżeli kogoś Polska interesuje. Jeżeli nie, to po krótkim spacerze w Kudowie będą czeskie góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 w telekarmie brit 15 kg 95 zł i oni zawsze mają na stanie jeszcze mi się nie zdarzyło żeby po zamówieniu przed 15-tą nie dostać karmy na drugi dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2011 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 W Krakvecie BRIT Adult Large Breed 15kg +2kg GRATIS!!! 94,99zł BRIT Adult Large Breed 2x15kg +1 gratis do wyboru 158,99zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts