wu 02.12.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 no może w krakvecie mają akurat jakąś promocję ale dobierać musisz czy chcesz czy nie;) no i te terminy u nich:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.12.2011 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Agduś, nie znajdą, bo o ile się nie mylę, to nie samochód szię karze ale człowieka. A jak udowodnisz kto nim jechał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Czasem się zdarza, że da się udowodnić, na podstawie zeznań kto gdzie był z domowników i osób dysponujących autem. Życzę, żeby tak się stało i to jak najszybciej! Karuś to w ogóle chrupek nie chce, dostaje karmę gotowaną, mięsko i kasza. Jak mu dac chrupki, to potrafi i dwa dni nic nie jeść. No to nie dajemy, po kiego grzyba psiaka męczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.12.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 ha, moja Luna chrupki uważa za przekąskę. Zawsze ma ich pełną miskę i jak nie doje a w głównej misce pusto, to wyciąga chrupki - po jednej, z obrzydzeniem, na środek salonu, żebyśmy dobrze widzieli, jaka ona biedna i glodna. A na co dzień to pół kilo mięska wcina (czasem więcej), zwykle artystycznie omijając dodatki w postaci makaronu czy grzanek. Dobija mnie ten pies, jak nie dostanie tego, co lubi, to strajkuje nawet tydzień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.12.2011 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Wusia, z tym domawianiem to ja w ogóle nie mam problemu. Ostatnio zapłaciłam trzy stówki Ewa, kiedy fotoradar złapie samochód, a kierowcy na zdjęciu nie widać, piszą do właściciela, że ma wskazać, kto jechał w tym dniu i miejscu jego samochodem. Jeżeli wskaże, to kierowca dostanie mandat i punkty, jeżeli nie, to musi sam zapłacić znacznie wyższą karę, ale nikt nie dostaje punktów. Pewnie i w takiej sytuacji mogliby domagać się wskazania prowadzącego. Ja się bardziej obawiam tego, że po prostu nikomu się nie będzie chciało tego monitoringu przeglądać. Bo i po cholerę głowę sobie zawracać? Zresztą mam to już głęboko - złość mi przeszła, obywatelski obowiązek spełniłam, reszta w rękach policji i na ich sumieniach. PS Daj znać, kiedy serwetka dojdzie. Już powinna być, priorytetem wysłałam. Depsiu, czytałam, że kasza psom szkodzi. Lepiej dawać im makaron albo ryż. Są takie wielkie paki makaronu dla psów - nie wiem, czy to jakiś specjalny, czy zwykły najtańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Muszę poszukać, a czemu szkodzi? Bo Babcie bardzo trudno jest przekonać, że pieski nie powinny różnych rzeczy jeść. Kilka lat zabrało mi przekonanie Jej, że nie powinna dawać psu resztek zupy czy ziemniaków. Myślę, że do dzisiaj po cichu daje Karusiowi wszystkie kości drobiowe. Staram się sama wyrzucać, ale czasem jest ich podejrzanie mało. No nic, poszukam, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Moja psuka jest aktualnie na dietce, może sobie łapkę z Depsią podać Teraz rozumiem, też by mnie wkurw złapał i z dziką radością doniosłabym dpowiednim organom - możesz również i mnie nazwać donosicielką, a co we dwie raźniej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.12.2011 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Depsia, nie pamiętam, o co biegało z tą kaszą. Wiem, że gdzieś czytałam, że może wywołać jakieś problemy i to nawet u psa, który jest nią długo karmiony i dobrze się po kaszy czuje (bo niektóre to w ogóle kaszy nie tolerują i mają po niej sraczkę). Na pewno musi być bardzo dobrze rozgotowana i drobna - jeżeli już. No i warzywa w niej oprócz mięsa muszą być. Nie wnikałam w to zbyt dokładnie, bo gotowanie gara kaszy przez dwie godziny, żeby się dobrze rozgotowała, kupowanie i krojenie mięsa, warzyw... Mnie się nie chce. Emi wcina porządnej jakości suche i sobie chwali. Czasem dostanie gnata wołowego, jakieś ściutki przy krojeniu mięsa dla ludzi, niedojedzonego kotleta. Kości drobiowe pies ponoć może jeść na surowo wszystkie (nawet długie), a gotowane czy pieczone tylko płaskie. Jest taka dieta dla psów - BARF - polegająca na karmieniu surowizną i warzywami. Ma to przypominać naturalną dietę psa (warzywa zjada we wnętrznościach upolowanych roślinożerców). Brzmi to przekonująco, ale ta surowa padlina... Braza, czyżbyś wreszcie odchudzała sukę? Cześć siostro w donosicielstwie! Wiecie, o której musieliśmy dzisiaj wstać? O 6.30!!! W niedzielę!!! To grzech śmiertelny!!! A wszystko przez gwiazdę filmową, która dzisiaj miała nagranie o niechrześcijańskiej porze w Krakowie. To przy okazji pojechaliśmy po tajemnicze zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.12.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 ... Braza, .... Cześć siostro w donosicielstwie! .... warto wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.12.2011 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Och, wszyscy wiedzą, że kolekcjonujesz wiedzę o wszystkich! Zapisujesz, czy pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.12.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Bóg obdarzył mnie pamięcią ... ... tzw. Cache ... albo SRAM ... (takie nazwy to nie mój wymysł) ... na szczęście .... bo inaczej daleko bym nie zajechał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.12.2011 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 No tak, bez Cache, a tym bardziej bez SRAM, nikt daleko nie zajedzie. W blogu króciutki wpisik (błe, jakie to brzydkie słowo!) o Kudowie i ubytowni w Teplicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 No rozgotowana to ta Karusiowa kasza jest, bo jak Babcia gotuje obiad, to na kaflowej kuchni zawsze, no to psią kaszę stawia z boku i ona się nawet dłużej spokojnie gotuje z tym mięskiem i warzywka jakieś tez tam są. Gwoździku - a to SRAM to pojemne jakieś masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 U mnie nikogo i tutaj też nikogo. Co to, przezroczyste się zrobiłysmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.12.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 tak chude aż przezroczyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Ło matko, tak mi mów, Gwoździku, tak mów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.12.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Jesteś chuda ... ...powiem to jeszcze językami... Jesteś: ThinVyhublýChafouinGebedünn Więcej języków niestety nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.12.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 No wstydziłbyś się Gwoździku! Tylko tyle języków znasz?! Jakże się cieszę, że chociaż Wy mnie czasem odwiedzacie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.12.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 skoro się cieszysz, to wymyśl jakąś historię Świąteczną lub Noworoczną ... liczę na Twoją inwencję ... i cechy charakterologiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Gwoździku - sprawiłes mi wielką przyjemność, dziękuję! I to jeszcze przyjemność w tylu językach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts