Gwoździk 31.12.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/8c963a77-1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 31.12.2011 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 http://blog.orlandoavenue.com/files/2011/12/new-year-champagne-fireworks.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.01.2012 01:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Dzięki za życzenia noworoczne!I Wam, drodzy Goście moich skromnych komentowych progów życzę w rozpoczętym właśnie roku wszystkiego naaaajlepszego, coby plany same się realizowały, a marzenia spełniały, coby wszyscy ludzie wokół byli mili i przyjaźni oraz mądrzy i kompetentni, coby zdrówko dopisywało i kasa płynęła do Was wartkim strumieniem, a przede wszystkim, żeby ten rok był lepszy od poprzedniego, ale gorszy od następnego.Tego właśnie Wam życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.01.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 ... coby wszyscy ludzie wokół byli mili i przyjaźni oraz mądrzy i kompetentni... Tera to przesadziłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.01.2012 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Tera to przesadziłaś... Pomarzyć nie wolno??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.01.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 No marzyłas, żeby dziewczynki poszły spać o przyzwoitej porze - i udało się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.01.2012 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Na razie są w łóżkach,a czy śpią, to się okaże za chwilkę (Andrzej poszedł sprawdzić). Za to koleżanka Depsia zaszyła się w swoim pokoju z laptopkiem, olała gospodarzy i własnego ślubnego i lata po forumie i jakichś pudelkach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.01.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Normalka z koleżanką Depsią, nie rozumiem czym Ty się stresujesz .... Przyszłam życzyć wszelkiej pomyślności Agdusiowemu Stadku .... zanim umrę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.01.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Rozumiem, że każda z was siedzi w innym pokoju i komunikujecie sie za pomocą netu?To wina nałogu, ale trzeba z nim walczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.01.2012 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Braza, a kto napisał, że ja się tym stresuję??? Jestem spokojna jak kwiat lotosu. Zresztą wychynęła już. Ewa, owszem, kiedyś rozmawiałyśmy z Despią siedząc koło siebie z laptopkami na kolanach, ale nie tym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.01.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 No tak, jak zwykle pomówienia, skype z z dzieckiem to forum i pudelek... To chyba ja będę potrzebowała pomocy psychologicznej po traumie i utracie wiary w ludzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.01.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 ... zanim umrę!!! Brazuniu, desperujesz jakbyś była facetem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.01.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Osia, ja mam straszliwie dużo testosteronu - no i jakbym była ... Jakiemuś facetowi mogę trochę odstąpić, chce ktoś??? Agduś, tak sobie tylko napisałam ... chciałam się upewnić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.01.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Wrócliśmy szczęśliwie do domu. Agduś - jeszcze raz dzięki za wspólnego sylwestra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.01.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Ja dzisiaj nic nie robiłam, nawet żarełko miałam gotowe, z sylwestra, moja przyjaciółka przywiozła cuuudowneeee zrazyyyyy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.01.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Ja też dopiero powolutku wracam w stary rytm. Dzisiaj rano zaczęłam się zastanawiać, co właściwie powinnam zrobić. I w końcu doszłam do wniosku, że jeżeli nie zrobię nic, to też będzie dobrze... Co też uczyniłam z radością!No, nie było to takie absolutne i doskonałe NIC, jak w Uroczysku, ale niezbędne i niebolesne minimum.Błe, jutro znów trzeba wstać po ciemku!!! A ferie dopiero od połowy lutego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 U nas ferie od połowy stycznia ... ha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.01.2012 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Ale za to, kiedy Wy będziecie dawno po feriach, my zaczniemy się byczyć. I do Wielkanocy bliżej od naszych ferii!Nie lubię tych pierwszych - styczniowych, bo za blisko świąt, więc człowiek jeszcze nie jest zmęczony, a potem do kolejnego wolnego daleko. No i po feriach nadal wstaje się po ciemku. Najfajniejszy jest drugi termin. Powoli się wdrażam. Wczoraj stanęłam rano na środku domu i dumałam długo, co ja właściwie mam zrobić i czy NAPRAWDĘ muszę cokolwiek robić. Dzisiaj natomiast udało mi się zagospodarować nowe szuflady Małgosi (Czy napisałam, że tuż przed świętami Andrzej skończył półkę pod skosem i mogłam z lubością oddać się jednemu z moich ulubionych zajęć - układaniu książek?). Jak tak dalej pójdzie, to jutro znów zrobię coś pożytecznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.01.2012 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 U nas ferie od połowy stycznia ... ha! U nos tyż... martwiem siem i cieszem jednocześnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.01.2012 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Teraz to się ciesz, martwić się będziesz na początku lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts