Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki za życzenia noworoczne!

I Wam, drodzy Goście moich skromnych komentowych progów życzę w rozpoczętym właśnie roku wszystkiego naaaajlepszego, coby plany same się realizowały, a marzenia spełniały, coby wszyscy ludzie wokół byli mili i przyjaźni oraz mądrzy i kompetentni, coby zdrówko dopisywało i kasa płynęła do Was wartkim strumieniem, a przede wszystkim, żeby ten rok był lepszy od poprzedniego, ale gorszy od następnego.

Tego właśnie Wam życzę.

Na razie są w łóżkach,a czy śpią, to się okaże za chwilkę (Andrzej poszedł sprawdzić). Za to koleżanka Depsia zaszyła się w swoim pokoju z laptopkiem, olała gospodarzy i własnego ślubnego i lata po forumie i jakichś pudelkach!

Ja też dopiero powolutku wracam w stary rytm. Dzisiaj rano zaczęłam się zastanawiać, co właściwie powinnam zrobić. I w końcu doszłam do wniosku, że jeżeli nie zrobię nic, to też będzie dobrze... Co też uczyniłam z radością!

No, nie było to takie absolutne i doskonałe NIC, jak w Uroczysku, ale niezbędne i niebolesne minimum.

Błe, jutro znów trzeba wstać po ciemku!!! A ferie dopiero od połowy lutego!

Ale za to, kiedy Wy będziecie dawno po feriach, my zaczniemy się byczyć. I do Wielkanocy bliżej od naszych ferii!

Nie lubię tych pierwszych - styczniowych, bo za blisko świąt, więc człowiek jeszcze nie jest zmęczony, a potem do kolejnego wolnego daleko. No i po feriach nadal wstaje się po ciemku. Najfajniejszy jest drugi termin.

Powoli się wdrażam. Wczoraj stanęłam rano na środku domu i dumałam długo, co ja właściwie mam zrobić i czy NAPRAWDĘ muszę cokolwiek robić. Dzisiaj natomiast udało mi się zagospodarować nowe szuflady Małgosi (Czy napisałam, że tuż przed świętami Andrzej skończył półkę pod skosem i mogłam z lubością oddać się jednemu z moich ulubionych zajęć - układaniu książek?). Jak tak dalej pójdzie, to jutro znów zrobię coś pożytecznego!