Moose 04.01.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Teraz to się ciesz, martwić się będziesz na początku lutego. Fakt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.01.2012 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Jutro woooolne!!!!Wyśpię się!W sobotę Młoda jedzie grać w W11. Jakoś chyba z łapanki ją wzięli, bo bez kastingu, bez próby. I dobrze, bo mniej wyjazdów. I najdziwniejsze, że lepiej zapłacą niż ostatnio, kiedy musiała być na kastingu i próbie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Taaaaaak, jutro wolne, trzy dni wolnego!!!!! Teraz się cieszę, a w lutym będę się martwić ... Jestem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.01.2012 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 O, pan od komputra się spisał! I co to było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Aktualnie nie wiadomo ... karta jest w porządku, w tej chwili na monitorze nie mam niczego niestosownego ... jeśli to się powtórzy, to znaczy wejście w życie opcji "kupno nowego monitora" ... oby nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.01.2012 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Czy ja wiem, czy warto? Niejeden za różne niestosowności na monitorze słono płaci! Braza, Ty już nie bądź taka pruderyjna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 A co miałaś na tym monitorze, co...? Fajne ciacha jakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Ciacha to mało ... ananaski wręcz!!!! Lenicie się? Bo ja tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.01.2012 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Lenię się do potęgi! Już sama nie wiem, co mam robić, żeby się bardziej polenić!Pograłam z dziećmi na kinekcie, poczytałam, zjadłam, siedzę w necie, ale zaczynam się rocić śpiąca. Wypić kawkę, czy się drzemnąć? Chyba kawkę wypiję, bo drzemka w dzień zrobi ze mnie zombi. Ananasków nie wyrzucaj - pokażesz w wakacje, to się zastanowimy, w jakiej roli je zatrudnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Dzisiaj to ja się nie leniłam, w necie kopałam cały dzień, ale w zbożnym celu, muszę sporo rzeczy przygotować i znaleźć materiały w necie. No to się liczy, że pracowałam, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.01.2012 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 nie przeczytałam, że w necie, ale że kopałaś. I nawet się NIE ZDZIWIŁAM. W końcu wiosnę mamy, może trzeba już zacząć? Też się leniłam a nie powinnam. Bardzo nie powinnam. Trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.01.2012 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 (edytowane) Może nie powinnaś, ale potrzebowałaś? Rozgrzeszam Cię niniejszym! Dzisiaj spędziliśmy bardzo pracowity dzień na... zakupach. TVN zatrudnił Młodą do W11. Dzwoniąc pierwszy raz zapowiedzieli początek nagrania o 12 w południe. Wczoraj dostałam smsa, że o 7.50!!!! W sobotę!!!! W Krakowie!!! Potem pan na wszelki wypadek zadzwonił i usłyszał, co o tym myślę. Baaaardzo przepraszał zwalając winę na tych z TVNu (sam jest z impresariatu), ale co mi z tego, skoro trzeba było wstać przed 7 rano?Odwieźliśmy Wero na straszne zadupie i... co było robić, w oczekiwaniu na koniec zdjęć ruszyliśmy w rajd po sklepach z precyzyjnie ustalonymi celami. A w sklepach wyprzedaże i nie tylko... No kupę forsy wydaliśmy, ale jestem zadowolona. Na ten przykład polecam wszystkim poszukującym sensownej walizki na kółkach IKEĘ. Ostatnio pożyczałam od koleżanki taką walizkę dla Młodej, kiedy jechala do Wawy na wycieczkę szkolną. My nie mamy, bo najczęściej jeździmy z plecakami albo wrzucamy rzeczy do bagażnika w miękkich torbach - no takie prostaki z nas. No i dojrzałam do zakupienia jednej porządnej walizki na kółkach. I na szczęście postanowiliśmy zjeść śniadanie w IKEI. A tam była genialna, przemyślana w każdym szczególe walizka!!! Ma kółka i patyczek do ciągnięcia (składany, a jakże), ma uchwyt na górze i uchwyt z boku do wygodnego noszenia w ręce, ma też szerokie miękkie szelki (zgrabnie ukryte w kieszeni), które zamieniają ją w plecak, ma mnóstwo kieszeni, a jedna z nich przekształca się w mały podręczny plecaczek! Odpina się go z zamka błyskawicznego, ma dwie części (w nich potrzebne kieszonki) i wygodne szelki do noszenia! W dodatku jest ładna a te wszystkie dodatkowe funkcje są przemyślnie ukryte. Ktoś nawet pomyślał o zabezpieczeniu ubrania przed zabrudzeniem od kółek podczas noszenia na plecach.Także w IKEI kupiłam sobie przemyślną podstawkę na kolana pod laptopa - baaardzo fajną! Od spodu poduszka ze styropianem, z boku niepotrzebna mi kieszonka na telefon i uchwyt do noszenia, z wierzchu plastikowa podstawka, wszystko spięte zatrzaskami, więc poduszkę można prać.I znów mają ładne materiały. Kiedyś mieli takowe, potem podupadli, a teraz odzyskali poziom.No a potem były drobiazgi do domu i ciuchy... pominę to milczeniem... Ciężkie spojrzenie Andrzeja podsumowałam - trzeba było sobie trzech synków zrobić... Edytowane 7 Stycznia 2012 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Gratuluję zakupu walizki - używam od kilku lat i już nie wyobrażam sobie jeżdżenia z taką noszoną na ramieniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.01.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Ja kupujac walizkę kółkową mam podstawowe kryterium - kolor. Pstrokaty, najlepiej w jakieś kwiatki, maziaje, szczyt szczęścia niestety dla mnie nieosiągalny cenowo to było olbrzymie pawie oko na każdej ścianie. A dlaczego? Ano, taką łatwo wypatrzeć na transponderze na lotnisku. Ile razy czekałam na walizkę a potem się okazywało, że moja przejechała już 2 razy a ja nie zauważyłam. Albo ktoś mi gwizdnął bo miał podobną. Z rozpaczy wiązałam kolorowe wstążki, które jakoś znikały podczas lotu. Wiatr wydmuchiwał? Drugie kryterium - twarde ściany. trzecie - ma być lekka, bo nadbagaż kosztuje krocie. Mile widziany ekspander. I tyle. Są to co prawda kryteria czysto lotnicze, ale do pociągu w sumie też wolę lekką. Co do wyprzedaży - ja wczoraj zaszalałam w tchibo... nie wychodząc z domu. To jeszcze gorzej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Zaintrygowałaś mnie tą ikeowską walizką ... Cały dzień czytałam ... pogoda tak wredna, że nawet kicia w domu siedzi cały dzień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ja mam kryteria bardzo podobne do Ewczynych, lotnicze. Ale kupuję po prostu jasne, bezowe, czerwone... Na pstrokate nie odważyłam się, nie dałam rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.01.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ja mam kryteria bardzo podobne do Ewczynych, lotnicze. Ale kupuję po prostu jasne, bezowe, czerwone... Na pstrokate nie odważyłam się, nie dałam rady. szczytem osiągnięć było przylepienie naokoło walizki różowego puszku (takiego od pantofli) Ale w czekuściach samolotu z różowego puszku zrobił się szary farfocel czymś posklejany. Młoda, wtedy bardzo młoda, nie mogła darować tego liniom lotniczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.01.2012 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Też myślałam o pstrokatej i kolorowej, a ta jest czarna ze srebrnymi i żółtymi (na pociechę) dodatkami. No ale ta mnie powaliła funkcjonalnością! Lekka nie jest, ale ja porównuję z normalnym górskim plecakiem. Samolotami nie latamy, więc nie przeszkadza mi to za bardzo. Głównie ma być ciągnięta na kółkach, ale fajnie, że na krótszych odcinkach można ją nieść za uchwyt z boku (brak takowego jest moim zdaniem dyskwalifikujący) a na dłuższych jako plecak. W góry się nie nadaje. Pogoda wspaniała do siedzenia w domu. Wczoraj było ładniej, a dzisiaj szaro i ponuro. Mam zamiar wreszcie wkleić jakieś zdjęcia w blogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.01.2012 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Uprzejmie informuję, że wkleiłam. Tym razem zapraszam do Czech w Teplickie Skały. Warto tam pojechać, bo miejsce piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Rzeczywiście pięknie, monumentalne skały. Warto obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts