Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ewa, przy okazji mam do Ciebie pytanie. Głupie może... Jak byś zareagowała, gdyby przyszła do Cię baba i poprosiła o skierowanie do ortopedy, bo ją nogi napieprzają od 20 lat i ona właśnie dojrzała do decyzji o odwiedzeniu specjalisty?

Wusia, to lepiej nie rób tego miejsca w garażu...

Agduś ja już małżowi zapowiedziałam że jak do przyszłej zimy autko nie będzie mieć miejsca w garażu to on z tym autkiem na dworze kimał będzie bo ja mam dosyć skrobania auta co rano:mad:

ja bym Cię może do naczyniowca wysłała:rolleyes:

Nie, to dla ortopedy robota ewidentnie, ale mi głupio...

Małż się dwa razy zastanowi, czy mu lepiej będzie w aucie przy płocie kimać, czy odśnieżać drogę do garażu! Tym bardziej, że może się małżonka zlituje i do łóżka wpuści, ale śnieg litości miał nie będzie.

Ewa, przy okazji mam do Ciebie pytanie. Głupie może... Jak byś zareagowała, gdyby przyszła do Cię baba i poprosiła o skierowanie do ortopedy, bo ją nogi napieprzają od 20 lat i ona właśnie dojrzała do decyzji o odwiedzeniu specjalisty?

Wusia, to lepiej nie rób tego miejsca w garażu...

dałabym, lepiej później niż wcale. Ale może nie koniecznie do ortopedy? Zależy od wywiadu :)

Jak cię boli, to idź. Mnie bolało i już nie boli - po kilku zabiegach. Albo boli znacznie mniej. Także nie od razu będą cię kroic, może da się pomóc inaczej...

Edytowane przez EZS

Dojrzałam? Nie wiem, niczego nie obiecuję. Po prostu na nartach zawsze mnie napieprza i takie głupie myśli zaczynają mi po głowie chodzić. Potem przechodzą... ale rośnie poczucie, że głupio robię.

Kursa zazwyczaj zawsze groźnie wyglądają zanim się zaczną. Potem kursanty szybko ustalają, że weekend to weekend i że zaczyna się w piątek po południu.