EZS 21.02.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 pisałaś że od kolana do kostki boli. Nie ma tak długiego ścięgna w nodze, one są krótkie o tylko w okolicy stawów. dalej stawiam na nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.02.2012 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Ewa, nie będę z Tobą dyskutowała, bo to Ty się znasz. Zaczyna się od kostki (zewnętrznej) i wędruje w górę, czasem dociera do wysokości kolana, czasem nie. Kiedy się zatrzymam, rozluźnię mięsień, powoli przestaje, ale mięsień jest obolały jak po skurczu. W końcu chyba z czystej ciekawości pójdę się dowiedzieć Muszę się zarejestrować na przyszły tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.02.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Agduś koniecznie i nie będziemy się bić tylko ja Ciebie będę bić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.02.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Ooooo, będzie nawalanka! Idę się zaopatrzyć w popcorn i colę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.02.2012 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Jeżeli podskoczysz... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.02.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Przepraszam, czy tu biją??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.02.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 OOOptymistka Nie idziesz się dowiedzieć ale zacząć dowiadywać i może kiedyś czegoś się dowiesz. Ale idź, im wcześniej, tym większa szansa, że się dowiesz przed emeryturą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Jeżeli podskoczysz... :P Do siedzenia???? Leżaczek sobie postawię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.02.2012 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Ewa, no normalnie jakbyś moje argumenty na "nie" słyszała! To ja się jeszcze zastanowię, czy warto. Bo czasu to ja nie mam na pierdoły. Braza, Ty na leżaczku swoim lepiej nie stawaj! Może nie przetrwać tego! A swoją drogą to jeżeli masz trochę wolnej kasy, to stań i podskocz. Może nowe będą wygodniejsze. Bo mi pewne części ciała drętwiały, a w tym roku zamierzam też sobie posiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Wolnej kasy na nowe leżaczki nie mam, ale może na bardziej wypasione poduchy się coś uzbiera ... Będzie Pani zadoooowooolooonaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.02.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Ale pomyśl, jak nie zaczniesz teraz, to możesz nie zdążyć skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.02.2012 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Braza, zastanowię się, czy przyjeżdżać ryzykując niewygodę na tarasie przy porannej kawie bezkofeinowej... Zastanowię się poooooważnie! Ewa, perspektywa więcej niż dwóch wizyt u lekarzy poważnie mnie zniechęca. Może wolę umrzeć w niewiedzy, niż poświęcić zbyt dużo pozostałego mi czasu pobytu w tej cielesnej powłoce na poznawanie jej sekretów? Wieje jak głupie! A myśmy się poważnie zastanawiali nad sobotnim wyjazdem na narty. Tymczasem trochę powiało, trochę popadało i z wczorajszej bieli na polach nie zostało nic! No, jakieś smętne bure placki gdzieniegdzie. Za późno się dowiedziałam, że na basenie można wypożyczyć biegówki. Mam ogromną ochotę sprawdzić, czy by mi się to spodobało, ale szkoda mi kasy na kupienie sprzętu i stwierdzenie, że mnie to nie bawi. Acz mam przeczucia, że to fajna sprawa jest, tym bardziej, że wystarczy wyjść z domu, przypiąć narty i już można biegać. No a pora na kupowanie sprzętu narciarskiego właśnie teraz jest najlepsza, bo w sklepach wyprzedaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.02.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 w ub roku byłam napalona na biegówki, bo śniegu było dużo i długo. tegoroczna zima i kontuzja kolana mnie wyleczyła. Moze za rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.02.2012 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 A masz sprzęt? Kompletnie się na nim nie znam. Musiałabym poszperać w necie, zwłaszcza gdybym chciała kupować na giełdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Biegówki mogłyby być fajne w rejonach bardziej południowych, u nas zwykle słabo ze śniegiem, więc nordic walking pewniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Biegówki to i u mnie by się przydały, śniegu tyle od 3 lat, że na pewno zdadzą egzamin. Agduś, Ty się lepiej pooooowaaaażnieeee zastanów nad tym, co gadasz:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.02.2012 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 A bo co?! Grozisz?? Weź się zastanów! Zaczęłam czytać o wybieraniu biegówek. Strasznie dużo zmiennych! A apetyt rośnie. Giełda w niedzielę. Pewnie ostatnia w sezonie. A my mamy na zbyciu dużo sprzętu, z którego powyrastały nasze dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Wzięłam i się zastanowiłam .... poważnie ... i powiem ... Ty się poważnie zastanów nad tym, co gadasz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.02.2012 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Możemy się obie pozastanawiać. Właśnie Rysiek gra z dziewczynami w Twistera - on kręci, one się zapętlają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Rysiek kręci, to pojmuję, ale nie pojmuję, o które dziewczyny chodzi: o te futrzaste czy te mniej porośnięte ? Niezrozumienie wynika z faktu, że prawie 3/4 mózgu mam zajęte zastanawianiem się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts