Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ewa, nie będę z Tobą dyskutowała, bo to Ty się znasz. Zaczyna się od kostki (zewnętrznej) i wędruje w górę, czasem dociera do wysokości kolana, czasem nie. Kiedy się zatrzymam, rozluźnię mięsień, powoli przestaje, ale mięsień jest obolały jak po skurczu. W końcu chyba z czystej ciekawości pójdę się dowiedzieć ;) Muszę się zarejestrować na przyszły tydzień.

OOOptymistka :) Nie idziesz się dowiedzieć ale zacząć dowiadywać i może kiedyś czegoś się dowiesz. Ale idź, im wcześniej, tym większa szansa, że się dowiesz przed emeryturą :) :)

Ewa, no normalnie jakbyś moje argumenty na "nie" słyszała! To ja się jeszcze zastanowię, czy warto. Bo czasu to ja nie mam na pierdoły.

Braza, Ty na leżaczku swoim lepiej nie stawaj! Może nie przetrwać tego! A swoją drogą to jeżeli masz trochę wolnej kasy, to stań i podskocz. Może nowe będą wygodniejsze. Bo mi pewne części ciała drętwiały, a w tym roku zamierzam też sobie posiedzieć.

Braza, zastanowię się, czy przyjeżdżać ryzykując niewygodę na tarasie przy porannej kawie bezkofeinowej... Zastanowię się poooooważnie!

Ewa, perspektywa więcej niż dwóch wizyt u lekarzy poważnie mnie zniechęca. Może wolę umrzeć w niewiedzy, niż poświęcić zbyt dużo pozostałego mi czasu pobytu w tej cielesnej powłoce na poznawanie jej sekretów?

Wieje jak głupie! A myśmy się poważnie zastanawiali nad sobotnim wyjazdem na narty. Tymczasem trochę powiało, trochę popadało i z wczorajszej bieli na polach nie zostało nic! No, jakieś smętne bure placki gdzieniegdzie. Za późno się dowiedziałam, że na basenie można wypożyczyć biegówki. Mam ogromną ochotę sprawdzić, czy by mi się to spodobało, ale szkoda mi kasy na kupienie sprzętu i stwierdzenie, że mnie to nie bawi. Acz mam przeczucia, że to fajna sprawa jest, tym bardziej, że wystarczy wyjść z domu, przypiąć narty i już można biegać. No a pora na kupowanie sprzętu narciarskiego właśnie teraz jest najlepsza, bo w sklepach wyprzedaże.

A bo co?! Grozisz?? Weź się zastanów!

Zaczęłam czytać o wybieraniu biegówek. Strasznie dużo zmiennych! A apetyt rośnie. Giełda w niedzielę. Pewnie ostatnia w sezonie. A my mamy na zbyciu dużo sprzętu, z którego powyrastały nasze dzieci.