Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

nie mam sprzętu. Zanim kupiłam to się zima skończyła :(

Ale miałam zamiar i raczej używany, buty można ustrzelić na aledrogo nawet nówki a dechy miałam zamiar z giełdy, ale nie zdążyłam dojechać do niej.

Ale próbowałam jeździć na pożyczonych od koleżanki i bardzo mi się podobało.... dopóki było prosto. Skręcanie i zjazd z górki mnie przerastają.

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rysiek kręci, to pojmuję, ale nie pojmuję, o które dziewczyny chodzi: o te futrzaste czy te mniej porośnięte ? Niezrozumienie wynika z faktu, że prawie 3/4 mózgu mam zajęte zastanawianiem się!

Nad czym się zastanawiasz?

Rysiek kręci, dziewczyny grają. Te mniej porośnięte. Futrzaste mają Ryśka serdecznie dosyć. Carmen skuteczniej się opędza, a Miśka ma wydrapaną wielką ranę koło oka! Zrobiłam Ryśkowi manicure, obraził się, ale na krótko.

Zastanawiam się, czy na giełdzie są też wyprzedaże. Trochę mnie przestraszyła mnogość rodzajów nart - kilka szerokości, twardości, dobieranie długości, rodzaj wiązań i butów, krawędzie, łuska albo jej brak... Jak się w tym połapać, żeby potem nie walczyć z wiatrakami usiłując się nauczyć jeździć na nieodpowiednim sprzęcie?

Moje dzieci na koniec ferii dostały lenia i nawet na basen nie chciały iść! Jestem zdegustowana ich postawą! Czy jechać jutro na narty? Pogoda dzisiaj do kitu...

Przekazałam Młodej.

Nad czym się zastanawiam? Nie pamiętam! Pamiętam tylko, że zastanawiamy się obie od wczoraj, ale musiałabym się cofnąć w czasie, żeby sobie przypomnieć ... .

Znam i przyjmuję do wiadomości tylko jeden Wasz pomysł na lato !!

No dooobra, Polska TEŻ. W tym roku gorzej, bo początek lipca to rekrutacja do liceów, a Andrzej ma urlop za wcześnie i zahacza o nią. Póki nie będzie list przyjętych, nie wyjedziemy. A miałam zamiar jak zwykle pojechać pociągiem do Ciebie zanim Andrzej zacznie urlop.

Nareszcie ktoś przerwał mój monolog!

Co do rekrutacji, to oby! Na razie mamy wybrane liceum pierwszego wyboru. Jeszcze dwa rezerwowe trzeba wytypować. Ciężka sprawa... W Krakowie jest ich ponad 30, odpadają te, do których nie ma dobrego dojazdu z Niepołomic, ale i tak kilka zostaje.

Pierwsze zdjęcia z Budapesztu można oglądać.

... no piknie ... chyba się nic nie zmieniło, od czasu mego pobytu (jakieś 20-cia lat temu) :) ani w Budzie ani po drugiej stronie Dunaju w Peszcie :) ... no bo niby co miało się zmienić :)

ps - moje ulubione "langosz" to z dodatkiem mocno "paprycznej" wołowiny, posypane startym serem przypominającym "oscypek" (niestety nie pamiętam nazwy tego sera) :(

No w sumie to myśmy też przejeżdżali w drodze do Chorwacji, tylko przerwę dłuższą zrobiliśmy.

Piękny jest i na pewno warto by się w nim na dłużej zatrzymać. Może kiedyś...

Buuuuu!!!! Koniec ferii!!! Od jutra apiat' bieganie. A tak dobrze mi było...