Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Osobiście mam cały czas nadzieję, że nasze polskie tegoroczne lato będzie przypominało to w Chorwacji. Jeśli o mnie chodzi temperatury powyżej 30 stopni mi nie przeszkodzą, a wręcz przeciwnie chętnie się w nich posmażę:wiggle:

A nie możesz dziecka zapakować w auto i myknąć do Chorwacji?

Aż tak samodzielna samochodowo to ja nie jestem. Na terenie Polski zawsze można płaczliwie zadzwonić po małżeńską pomoc drogową, do Chorwacji już nie przyjedzie :)

A na wycieczkę zorganizowaną nie bardzo mnie stać. Moze za rok coś uciułam...

Do wycieczek zorganizowanych chyba nic mnie nie przekona - nie ma to jak niezależność! Ja oczywiście nie pojechałabym sama samochodem do Chorwacji, ale po Polsce też nie poruszam się swobodnie. Gdybym umiała i miała sprawny samochód, chyba bym się odważyła. Drogi jak drogi... jeżeli ktoś się nie zapędza w takie miejsca, w jakie nam się zdarzyło... A nie możesz się zorganizować np. z jakimić znajomymi w dwa samochody? Mnóstwo ludzi tam jeździ, a w kolumnie raźniej. W dodatku apartament dla dwóch rodzin wychodzi taniej niż dwa apartamenty.

Braza, ja sobie nie życzę żadnych chorwackich upałów w Polsce! Nie dość, że morze nie takie, to jeszcze upały rodem stamtąd? Ja wolę odwrotną kombinację - morze chorwackie, temperatury polskie.

Agduś, to musisz zacząć czary odprawiać, żeby jakiś Goldsztrom czy inny prąd do nas przypłynął. Bo grzałką Bałtyku się nie nagrzeje ;)

upaly, upały, 30, 40, kto da więcej :lol2:

40 to może nie, ale tak ze 32-34 może być. Dla Ciebie Agduś przygotuję jakiś miły zakątek w cieniu ... p, na przykłąd pod świerkiem!

Czy żałoba narodowa to jeszcze trwa dzisiaj, czy to Murator taki nadgorliwy jest, bo ja się zgubiłam. Mam wrażenie, że żałoba była do wczoraj, ale może to ja mam złe informacje ....

Do wycieczek zorganizowanych chyba nic mnie nie przekona - nie ma to jak niezależność! Ja oczywiście nie pojechałabym sama samochodem do Chorwacji, ale po Polsce też nie poruszam się swobodnie. Gdybym umiała i miała sprawny samochód, chyba bym się odważyła. Drogi jak drogi... jeżeli ktoś się nie zapędza w takie miejsca, w jakie nam się zdarzyło... A nie możesz się zorganizować np. z jakimić znajomymi w dwa samochody? Mnóstwo ludzi tam jeździ, a w kolumnie raźniej. W dodatku apartament dla dwóch rodzin wychodzi taniej niż dwa apartamenty.

Braza, ja sobie nie życzę żadnych chorwackich upałów w Polsce! Nie dość, że morze nie takie, to jeszcze upały rodem stamtąd? Ja wolę odwrotną kombinację - morze chorwackie, temperatury polskie.

O właśnie i pod ty siem podpisuję czterema kopytami....

Pod resztą niekoniecznie... mogę jechać na koniec świata , bo prowadzić lubię, ino kabza pustawa czy co...;)

Gwoździku, urocze kwiatuszki! I jakie stylowe! A trwałe?! Nad podziw! Małż będzie zazdrosny, bo różyczka od niego dawno zwiędnie, a te nadal będę stały w wazonie.

WIRUS JAKIŚ CZY CO...???:rolleyes:

No! Cholernie zaraźliwy i nieuleczalny!

Nie wiecie, ile płacą kasjerkom w sklepach? Jeżeli otworzą prywatną szkołę u nas, to najlepsze koleżanki i koledzy Małgo zaczną do niej chodzić. A nas za cholerę nie stać na czesne! Jako że pierwsza myśl odnośnie sposobu zarobienia na nie nie była najlepsza (aparycja nie ta, wiek i figura takoż), to o kasie pomyślałam... Bo szkoły to teraz hurtem likwidują, więc na pracę w zawodzie nie mam co liczyć. Księgową ze znajomością hebrajskiego też nie jestem (koleżanka szuka pracy jako księgowa i ostatnio nieznajomość tegoż języka ją zdyskwalifikowała).