EZS 07.03.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 mów to człowiekowi, który marzy o temperaturach 30-40 stopni i morskiej zupie w temperaturze podobnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Jak się nie ma, co się lubi...I tak w tym roku Malinki nie zaliczasz, więc masz już sukces!Jeszcze ze dwa lata i Chorwacja stanie przed Tobą otworem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.03.2012 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 mów to człowiekowi, który marzy o temperaturach 30-40 stopni i morskiej zupie w temperaturze podobnej A nie możesz dziecka zapakować w auto i myknąć do Chorwacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Osobiście mam cały czas nadzieję, że nasze polskie tegoroczne lato będzie przypominało to w Chorwacji. Jeśli o mnie chodzi temperatury powyżej 30 stopni mi nie przeszkodzą, a wręcz przeciwnie chętnie się w nich posmażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.03.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 A nie możesz dziecka zapakować w auto i myknąć do Chorwacji? Aż tak samodzielna samochodowo to ja nie jestem. Na terenie Polski zawsze można płaczliwie zadzwonić po małżeńską pomoc drogową, do Chorwacji już nie przyjedzie A na wycieczkę zorganizowaną nie bardzo mnie stać. Moze za rok coś uciułam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.03.2012 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Do wycieczek zorganizowanych chyba nic mnie nie przekona - nie ma to jak niezależność! Ja oczywiście nie pojechałabym sama samochodem do Chorwacji, ale po Polsce też nie poruszam się swobodnie. Gdybym umiała i miała sprawny samochód, chyba bym się odważyła. Drogi jak drogi... jeżeli ktoś się nie zapędza w takie miejsca, w jakie nam się zdarzyło... A nie możesz się zorganizować np. z jakimić znajomymi w dwa samochody? Mnóstwo ludzi tam jeździ, a w kolumnie raźniej. W dodatku apartament dla dwóch rodzin wychodzi taniej niż dwa apartamenty. Braza, ja sobie nie życzę żadnych chorwackich upałów w Polsce! Nie dość, że morze nie takie, to jeszcze upały rodem stamtąd? Ja wolę odwrotną kombinację - morze chorwackie, temperatury polskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.03.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Agduś, to musisz zacząć czary odprawiać, żeby jakiś Goldsztrom czy inny prąd do nas przypłynął. Bo grzałką Bałtyku się nie nagrzeje upaly, upały, 30, 40, kto da więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.03.2012 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Żartujesz? Przy 40 stopniach ludzie będą padali jak muchy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 40 to może nie, ale tak ze 32-34 może być. Dla Ciebie Agduś przygotuję jakiś miły zakątek w cieniu ... p, na przykłąd pod świerkiem! Czy żałoba narodowa to jeszcze trwa dzisiaj, czy to Murator taki nadgorliwy jest, bo ja się zgubiłam. Mam wrażenie, że żałoba była do wczoraj, ale może to ja mam złe informacje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Ooooo, załapali, napis "Muratordom.pl znowu jest czarno-czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.03.2012 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 25 wystarczy mi do szczęścia. Całkiem!Póki co, mam -5 i jestem wesoła, bo rozgrzałam się grzańcem. Specjalnie po winko dzisiaj jechaliśmy, bo już ostatnio nie kupowaliśmy winka na grzaniec. Za ciepło było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.03.2012 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Do wycieczek zorganizowanych chyba nic mnie nie przekona - nie ma to jak niezależność! Ja oczywiście nie pojechałabym sama samochodem do Chorwacji, ale po Polsce też nie poruszam się swobodnie. Gdybym umiała i miała sprawny samochód, chyba bym się odważyła. Drogi jak drogi... jeżeli ktoś się nie zapędza w takie miejsca, w jakie nam się zdarzyło... A nie możesz się zorganizować np. z jakimić znajomymi w dwa samochody? Mnóstwo ludzi tam jeździ, a w kolumnie raźniej. W dodatku apartament dla dwóch rodzin wychodzi taniej niż dwa apartamenty. Braza, ja sobie nie życzę żadnych chorwackich upałów w Polsce! Nie dość, że morze nie takie, to jeszcze upały rodem stamtąd? Ja wolę odwrotną kombinację - morze chorwackie, temperatury polskie. O właśnie i pod ty siem podpisuję czterema kopytami.... Pod resztą niekoniecznie... mogę jechać na koniec świata , bo prowadzić lubię, ino kabza pustawa czy co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.03.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Syndrom pustawej kabzy to i ja mam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.03.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Syndrom pustawej kabzy to i ja mam ... WIRUS JAKIŚ CZY CO...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.03.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Wszystkiego najlepszego ... tak w biegu ... ale od serca http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/rose-metal-recycle-wwo-terre-sauvage-ma75.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.03.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Gwoździku, urocze kwiatuszki! I jakie stylowe! A trwałe?! Nad podziw! Małż będzie zazdrosny, bo różyczka od niego dawno zwiędnie, a te nadal będę stały w wazonie. WIRUS JAKIŚ CZY CO...??? No! Cholernie zaraźliwy i nieuleczalny! Nie wiecie, ile płacą kasjerkom w sklepach? Jeżeli otworzą prywatną szkołę u nas, to najlepsze koleżanki i koledzy Małgo zaczną do niej chodzić. A nas za cholerę nie stać na czesne! Jako że pierwsza myśl odnośnie sposobu zarobienia na nie nie była najlepsza (aparycja nie ta, wiek i figura takoż), to o kasie pomyślałam... Bo szkoły to teraz hurtem likwidują, więc na pracę w zawodzie nie mam co liczyć. Księgową ze znajomością hebrajskiego też nie jestem (koleżanka szuka pracy jako księgowa i ostatnio nieznajomość tegoż języka ją zdyskwalifikowała). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.03.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Ty chyba żartujesz, to już hebrajski potrzebny Nieee, no koniec świata Panie Dzieju!!!! A wirus to franca niemożebna i do tego straszliwie się panoszy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.03.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 No! Beznadziejnie...Zna ktoś lekarstwo?A tak wogle, to zaliczyłam kolejny test z angielskiego na 98%. Te dwa to w dyktandzie straciłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.03.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Zna ktoś lekarstwo? Jak ktoś znajdzie lekarstwo, to zostanie BARDZO BOGATYM CZŁOWIEKIEM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 No to chyba nie ja... Zupełnie bezwiednie i wbrew sobie od bogactwa trzymam się bardzo daleko ... ułomność taka, mamonowa jej mać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts