braza 23.03.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 No tak, O Madzi myślałam, Małgo napisałam ... Mam nadzieję, że wszystko okey??!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.03.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Jutro jedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Chyba pojechali ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.03.2012 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Pojechali i wrócili! Magda się zmobilizowała i w piątek nie miała już gorączki. Chrypi troszkę i pokasłuje chyba krtaniowo (mam małe doświadczenie), ale podczas wyjazdu czuła się dobrze i zwiedzała Kopernika z zapałem. Było genialnie!!! Spędziliśmy w Centrum prawie pięć godzin i to było o pięć za mało! Już myślę o kolejnym wyjeździe i zastanawiam się, kiedy i jak. Dzisiaj byliśmy tylko w planetarium, a później na krótkim spacerze po Starówce. Strasznie długo trwa przejazd autokarem. Nieodmiennie nie mogę wyjść ze zdumienia, jak to możliwe, żeby stolicę i duże, bądź co bądź miasto łączyła podrzędna dróżka wiodąca przez środek tylu miejscowości! Podobno w centrum Europy...Jak fajnie, że nasze dzieci chodzą na astronomię! To dzięki MOA byliśmy wszyscy na tej wycieczce i to za psie pieniądze, bo dofinansowanej przez Obserwatorium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.03.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 cześć Agduś ... Która planeta najbardziej odpowiada Twojej osobowości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.03.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 cześć Agduś ... Która planeta najbardziej odpowiada Twojej osobowości? ??????????? Nie znam ich na tyle. Osobiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Mojej chyba Jowisz, chwilami jestem nieobliczalna .... Siemano. Cieszę się, że jesteście zadowoleni, muszę jakoś zaplanować tego Kopernika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.03.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 odpowiedź na moje pytanie jest bardzo prosta i nie należy "podłączać" się pod Jowisza, Saturna czy innego tam ... Wasze planety nazwałyście już same ... i one krążą wirtualnie już od dawna .... Nazywają się Agduś, Braza... i Reszta ... Tego się trzymajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.03.2012 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 No właśnie! Planet w naszym układzie słonecznym jest za mało, żeby każdy mógł się do którejś dopasować, a tych spoza naszego układu jeszcze nie znamy osobiście na tyle, żeby się z nimi porównywać. A swoją drogą ładnie nam świecą ostatnio. Piękne słoneczko dzisiaj było od rana. Tylko dlaczego tak cholernie zimno???!!! Rano ręce mi przymarzły do kierownicy roweru! A moja koleżanka była lepsza - wyjrzała przez okno, zobaczyła słoneczko i w samym swetrze wyskoczyła do sklepu. Leciała kurcgalopkiem, coby nie skostnieć po drodze.Ja sobie życzę ocieplenia! ALe takiego normalnego, powolutku, a nie żeby znów nagle zrobił się upał, a dzień później mróz abarotno! Tadam! Wprowadziłam nas do nowej lodówki!!! RRrrrrrrrany - jaki to kolos w porównaniu ze starą!!!! Andrzej przywiózł ją w piątek i przez moment miałam wrażenie, że chyba się pomylił i za wielką kupił. No ale nie - ma 185 cm wysokości. Podoba mi się! Taka czyściutka, nowiutka i śliczna i cichutko mruczy - prawie nie słychać. Jeżeli jeszcze pociągnie tak przez 15 lat, to będę zachwycona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.03.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 takich złudzeń to nie miej. Teraz robią jednorazówki. Przy dobrym traktowaniu może dociągnie do 10.... Ale gratuluję i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.03.2012 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Niby nie ma się co łudzić, ale pralka Mastercook, której szczerze nienawidzę, ma już pięć lat i... działa. Nędznie, bo nędznie, ale działa. Poprzednia wytrzymała 10 lat, ale oprała trójkę dzieci (pieluchy tetrowe też były w użytku) i wytrzymała trzy przeprowadzki oraz wilgotną łazienkę w wynajmowanym domku, w której rdzewiała sobie smętnie, więc miała prawo się zepsuć. Na razie nie myślę o psuciu się nowych sprzętów tuż po upływie terminu gwarancji, tylko cieszę się nową lodówką. Chyba zaraz wyjmę z niej piwo i opijemy ją. Na razie obraziłam się na odchudzanie - łaziłam dwa tygodnie głodna, jedząc regularnie co trzy godziny małe posiłki i co? Bulba! Efekty mnie nie zadowoliły, więc walnę sobie piwko i postaram się nie mieć wyrzutów sumienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.03.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Walnij! Ja sobie walnelam wiśniówki. Rozpiję się od tych stresów I też mam w nosie odchudzanie, cały tydzień prawie nie jadłam (bo byłam chora), wlazłam dziś na wagę i... stoi. To sobie zaordynowałam najsłodszą wiśniówke, jaka była w domu. Może ruszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Gratuluję zakupu, niech mrozi, mruczy a nawet sobie podśpiewuje przez najbliższych kilka (naście) lat!!!! Życzyłabym sobie ją poznać ... może nam przedstawisz jej wysokość...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.03.2012 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Wczoraj sobie nie walnęłam, więc dzisiaj nadrobię zaległości. Z tym całym odchudzaniem to kicha kompletna jest! Schudnąć się nie da, a wyglądać, jak wyglądam, też nie mogę!!! Szkoła prywatna powstanie za dwa lata i zacznie od pierwszej klasy, więc klasie Małgo nie grozi rozpad. Małgo ma ujemne wszystkie badania na toksoplazmozę, co jest dziwne, bo z tabunami kotów się styka od urodzenia. Wszystkie inne wyniki w normie (no prawie - cośtam wygląda jak przy alergii, ale żadnych objawów alergii nie ma, więc luz). Lodówka nadal mnie cieszy. I to są trzy powody, dla których należy się dzisiaj zalkoholizować! Braza, ja już pisałam, jaką lodówkę miałam zamiar nabyć,ale co mi tam! Mogę przedstawić Jej Wysokość jeszcze raz: http://www.ceneo.pl/11715821s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Wiem, że pisałaś, i co z tego??? Niewyspana jestem, po przejściach, mam chyba prawo czasami przejawić trochę niedorozwoju, czyż nie???? Dziękuję! Czuję się zaszczycona i usatysfakcjonowana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.03.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Lodówka nadal mnie cieszy. I to są trzy powody, dla których należy się dzisiaj zalkoholizować! [ Nie żałuj sobie Kochana Zdrowie rodzinne jak i lodówka nowa niewątpliwie i mnie by ucieszyły... Wiem, że pisałaś, i co z tego??? Niewyspana jestem, po przejściach, mam chyba prawo czasami przejawić trochę niedorozwoju, czyż nie???? WYKLUCZONE... Z TWOIM DYGANIEM NIE MASZ PRAWA WYKAZYWAĆ NIEDOROZWOJU... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Osia, bo Cię kopnę!!!! Każdy ma prawo być chwilami idiotą, chociaż niektórzy wykorzystują to prawo na okrągło, ja tylko czasami (mam taką nadzieję ...) Zimno u mnie!! I co z tego, że słoneczko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.03.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Zimno u mnie!! pewnie Agdusiowa lodówka nie domknięta ciekawe czy piwo z nowej lodówki lepiej smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Nooo, muszę zadzwonić i powiedzieć, żeby domknęli drzwi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.03.2012 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Winko wczoraj było. Jakoś tak mnie angielski nastraja do picia wina. Nawet wiem, czemu. Lodówka domknięta - sprawdzałam - a u mnie też zimno Nic mi się nie chce robić w ogródku! Okna też poczekają na ocieplenie. Nie ma mowy, żebym wyziębiała chałupę i siebie tylko dlatego, że jakieś konwenanse nakazują mieć czyste okna na święta. Braza, przejawiaj sobie, co chcesz. I tak Cię lubię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts