braza 01.04.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 A co to był za film?? Ja też dziecinnieję, z Młodą oglądałam ostatnio "Zaplątanych" Disneya - nowa wersja Roszpunki - świetna, uśmiałam się jak norka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.04.2012 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Wusia, przepis Młoda tłumaczyła z angielskiego. Mogę poprosić, jeżeli Cię naprawdę interesuje. Braza, "Królewna Śnieżka". Lekko zmodyfikowana. Nie lubię poniedziałków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.04.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Nie lubię poniedziałków! odśnieżać trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.04.2012 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Wystarczy poranna rozmowa z dzieckiem, które kolejny raz ma zamiar jechać do szkoły na ósmą busem o ósmej piętnaście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.04.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 no co, zdąży na przerwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.04.2012 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Jak prawie codziennie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.04.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Może młoda i tak ma dobrze, bo bus przepełniony i nie zatrzymuje się?? Nie mogę sobie odmówić: - Ja, to proszę pana, mam bardzo dobre połączenie. Wstaję rano, za piętnaście trzecia. Latem to już widno. Za piętnaście trzecia jestem ogolony. Bo golę się wieczorem,śniadanie jadam na kolację. Tylko wstaję i wychodzę. - No, ubierasz się pan. - W płaszcz, jak pada. Opłaca mi się rozbierać po śniadaniu? - A fakt. - Do PKS mam 5 kilometry. O czwartej za piętnaście jest PKS. - I zdanżasz pan? - Nie... ale i tak mam dobrze, bo jest przepełniony i nie zatrzymuje się. Przystanek idę do mleczarni, to jest godzinka... i potem szybko wiozą mnie do Szymanowa. Mleko, wiesz pan ma najszybszy transport, inaczej się zsiada. W Szymanowie zsiadam, znoszę bańki i łapię EKD. Na Ochocie w Elektryczny do stadionu. A potem to już mam z górki. Bo tak. W 119, przesiadka w 13, przesiadka w 345 i jestem w domu, znaczy w robocie i jest za piętnaście siódma to jeszcze mam kwadrans to sobie obiad jem w bufecie. To po fajrancie już nie muszę zostawać, żeby jeść, tylko prosto do domu... I góra 22.50 jestem z powrotem. Golę się, jem śniadanie i idę spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.04.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Piekne to jest!!! I patrzcie, jaki facet szczęśliwy jest i zadowolony !! Widziałam zwiastun tej nowej wersji, i bardzo bym chciałabym obejrzeć! Czy to tutaj zły charakter gra Angelina Jolie??? Bo Śniezkę to wiem, Julia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Aguś pewnie że kcem może być i nawet po angolsku jakoś przetłumaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.04.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Braza, mnie się nie pytaj, kto gra, bo ja na bakier jestem z nazwiskami aktorów. I to wcale nie demonstracyjnie czy coś, tylko w ogóle nazwisk nie pamiętam, nawet ze znajomymi mam problem, a co dopiero nazwiska ludzi, którzy mnie nie obchodzą?! No bo Harrison Ford albo Sean Connery jakoś się zaczepili w mojej pamięci... Jako nieliczni. Zapytam Andrzeja.Też zapomniał. Pretty woman grała królową, a poza tym znałam jeszcze króla, bo grał Boromira i księcia, ale nie wiem skąd. A jeszcze karzeł z Piratów był krasnoludkiem. Wusia, jutro, bo Młoda już u siebie i nie chce mi się jej wołać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 jasne i tak dzisiaj piec nie planuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.04.2012 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Znów nie mam tego przepisu Za to musiałam sie sama wykazywać i upiec babkę do szkoły. A skoro już upiekłam do szkoły, to i do domu. A później się okazało, że Młoda pierworodna też potrzebuje do szkoły, ino koniecznie drożdżową i z rodzynkami. No to się Andrzej wykazał, bo on jest u nas specem od drożdży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.04.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Zjadłabym taką drożdzową babeczkę w domu pieczoną, oj zjadłabym!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.04.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 ja też... szczególnie jak by ktoś mi ją upiekł Jak się pisze - jakby czy jak by????? Agdus, chyba zacznę prosić o poprawianie błędów (oprócz literówek, bo ślepawa jestem i się zdarza), bo widzę, że piszę coraz gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.04.2012 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Braza, wpadnij na babeczkę! Jeżeli jutro rano zadzwonisz, że jedziesz, to może uda mi się schować przed dziećmi. Zresztą, niech stracę... jeżeli nie możesz jutro przyjechać, to upiekę albo namówię Andrzeja na pieczenie później. To jak? Kiedy będziesz? Ewa, "jakby ktoś upiekł", ale "jak by to zrobić?". A tak w ogóle, to raczej "gdyby ktoś upiekł". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.04.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Ewa, "jakby ktoś upiekł", ale "jak by to zrobić?". A tak w ogóle, to raczej "gdyby ktoś upiekł". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.04.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 http://g.wieszjak.pl/p/wieszjak.pl/www/e-kartki/wielkanocne/wielkanocne282.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2012/03/easter0191.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.04.2012 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.04.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Życzenia szczere i świąteczne zostawiam, wklejanie obrazka mi nie wychodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts