EZS 02.06.2012 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Co tam u was? Dzień dziecka celebrowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 U mnie padało wczoraj, z małymi przerwami i dzisiaj, też z małymi przerwami. Z okazji Dnia Dziecka Młoda zawiozła podanie do Połczyna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.06.2012 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 O rany, ale pracowity weekend był!A teraz gadamy z Młodą. Budzik zadzwoni za 6 godzin i 20 minut!Sąsiad dał nam dwie łychy koparkowe piaszczystej ziemi, bo robi sobie drogę i zebrał. Chwyciłam jak diabeł duszę i już prawie mam pod brzozami gotowe miejsce na te śliczne kwiatki, których Braza nie kochała. Bo w naszej glinie to one się nie czują dobrze. Trza było wykopać wielką balię w glinie i wsypać tam ziemię piaszczystą. A Andrzej zrobił kołki z resztek stempli, coby to ogrodzić. Jeszcze resztę kołków trza zaimpregnować, wsadzić, zasypać i będzie gotowe.Niby padało w piątek solidnie, a ziemia u nas sucha jak pieprz! W suchej glinie kijowo się kopie!W nagrodę wieczorem pojechaliśmy do Krakowa na Smocze widowisko. Fajnie było! Godzinny pokaz sztucznych ogni i laserów, wielkie nadmuchane helem smoki pływające na barkach po Wiśle i animowane przez aktorów w kapokach, do tego ciekawa muzyka. Podobało nam się! A dzisiaj były targi książek dla dzieci (wolę nie liczyć, ile kasy tam zostało) i zakupy dniodzieckowe. Znaczy właściwie wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.06.2012 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Jeżeli to w ogóle kogoś obchodzi, to jest parę zdjęć na blogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 obchodzi:P ale niektórzy mają załączoną wyłącznie opcję czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.06.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 A to niby czemu? Że co? Zdjęć nie widzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mój ulubiony odcinek duuuuuuuuuuuużo cudnie patrzeć mało czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.06.2012 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 No to co? Widzisz te zdjęcia, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 no zdjęcia to poszedłam teraz oglądać mnie chodziło że codziennie czytam ale pisać nie mam sama nie wiem siły/chęci/weny - wybierz dowolne:( ale te dzisiejsze to dają kopa słońce, błękit nieba, cudna woda i miasteczko które wydaje się oazą ciszy i sennego snucia się w upale:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.06.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Upał był koszmarny, straszny, okropny i nie do zniesienia!!! Magda na wspomnienie tego spacerku po murach do dzisiaj twierdzi, że mi tego nie wybaczy! No ale widoki były wspaniałe!!! Zostały nie tylko na zdjęciach, ale i we wspomnieniach.Miasteczko straszliwie zatłoczone przez turystów. Bardzo bym chciała je zobaczyć poza sezonem. Może kiedyś...Dziwne mi się wydawało, że ludzi tam mieszkają - to jakby mieszkać w muzeum albo jakoś tak. No ale na Wawelu też mieszkają przecież.Weszliśmy później do synagogi i wtedy mogłam zobaczyć, a nie tylko wyobrażać sobie, jak to jest wyglądnąć przez okno i dwa metry dalej zobaczyć kamienną ścianę. Depresyjnie jest.No ale miasto do zwiedzania fascynujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.06.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Agduś, jak ja bym chciała, żeby tamten klimat był u nas.... ale się rozmarzyłam.. ech... jak tam cudownie ciepło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Cudowne widoki ... nie mogłabym jednak tam mieszkać, też popadłabym w depresję ... Te dwa całujące się gołąbki ... piękne!!!!! Gdy przyjedziesz porozmawiamy o prawach autorskich do zdjęć i wykorzystaniu ich w celach ozdobnych w Brazoczysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.06.2012 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Ewa, gdyby taki klimat nagle przyszedł do nas, to ja zamieszkałabym w lodówce! Braza, obawiam się, że gołąbki wcale nie były tak romantyczne. Stary karmił młodego wymiotując mu do dzioba karmą z wola. Ot, szara rzeczywistość...Co do praw autorskich i zdobienia Brazoczyska możemy pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Mogłaś sobie darować ten opis, na zdjęciu wyglądają cudnie i tego się będę trzymać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.06.2012 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 W sumie to ja tego nie widziałam (znaczy wymiotowania), ale wiedziałam. Ot, jak czasem nadmiar wiedzy może świat obrzydzić! Kolejna porcyjka zdjęć z Dubrownika do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Dlatego zaczęłam segregować swoją wiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.06.2012 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 (edytowane) Segregować tak, cenzurować - nie.Pada, pada, pada. No i dobrze, bo sucho było niemożebnie, ale niewygodnie mi z tym deszczem. Nie można mieć wszystkiego...Jutro do lekarki idę. Zasięgnęłam opinii na jej temat i wiem, że pewnie sama skieruje mnie na rehabilitację. To taka Zosia-samosia jest podobno. Opis RTG optymistyczny, więc raczej nie da mi skierowania do ortopedy. Edytowane 5 Czerwca 2012 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.06.2012 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Wena mnie dopadła (nie mylić z Wenus, którą nasze młodsze dzieci zamiarują obserwować jutro od czwartej !!! rano) i opublikowałam kolejny wpis na blogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.06.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 a co w opisie optymistycznego napisz proszę a ja pójdę czytać publikację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.06.2012 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 No że zmian w kościach nie widać. "Opis" to jedno zdanie zaledwie, ale z pieczątką, że specjalista je napisał.W sumie zmiany w tych miękkich częściach kolana mogą być bardziej upierdliwe pewnie niż w twardych zapewne, ale na razie przyjęłam to za wynik optymistyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts