wu 05.06.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 aha znaczy że teoretycznie jest dobrze:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.06.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Znaczy, że szwankuje coś miękkiego, a nie kości. Jutro zapewne dostanę skierowanie na rehabilitację. Szkoda, że nie do ortopedy, bo pewnie bym się dowiedziała więcej. Kolano było dwa razy uszkodzone - dałam mu popalić, to fakt - ale nie dokuczało przez ładnych kilkanaście lat, a teraz przypomina o sobie. I to nie po jeździe na nartach, nie po łażeniu w górach, tylko tak samo z siebie. Jakiej cholery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.06.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 brak smaru w kolanach, jakiś stan zapalny tym wywołany i wiele innych powodów ale mnie się jakoś tak kolebie pod czaszką że na to to rehabilitacja jakoś nie bardzo raczej przeciwzapalne i pomagające nadrobić braki w smarze typu odnovit albo inny środek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.06.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 a na blogu byłam ale mmi mowę odebrało i powoli dochodzę do siebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.06.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 No właśnie dlatego wolałabym do ortopedy iść niż polegać na skierowaniu od lekarki ogólnej. Okaże się jutro. I co? Mowa wróciła?A to dopiero początek Dalmacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2012 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 No że zmian w kościach nie widać. "Opis" to jedno zdanie zaledwie, ale z pieczątką, że specjalista je napisał. W sumie zmiany w tych miękkich częściach kolana mogą być bardziej upierdliwe pewnie niż w twardych zapewne, ale na razie przyjęłam to za wynik optymistyczny. I tego się trzymajmy - szklanka jest zawsze do połowy pełna!!! I mnie zatkało po obejrzeniu .... Ktokolwiek stworzył ten świat jest WIELKI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.06.2012 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Wiecie, że dzisiaj był tranzyt Wenus? I oczywiście chmury u nas! Od wpół do piątej siedziałam z dziećmi w obserwatorium i oglądałyśmy relacje internetowe z różnych niezachmurzonych miejsc. Po co? Nie mam pojęcia! Przecież równie dobrze można to oglądnąć dzisiaj po południu na komputerze. No ale dziecka chciały BYĆ w obserwatorium. Ciekawe, jak tam teraz funkcjonują w szkole.Dostałam skierowanie na rehabilitację, pojechałam się zarejestrować i dowiedziałam się, że pierwszy wolny termin mają we wrześniu. A z kilku (widziałam numerek 6 nad którymś stanowiskiem) stanowisk zajęte były dwa. Pewnie taki kontrakt mają. To ja się chciałam wykazać rozsądkiem i poszłam do lekarki zaledwie po dwóch tygodniach pobolewania kolana, a teraz mam czekać trzy miesiące? Chyba bez sensu to jest. Braza, do tego ostatniego wniosku to ja dawno doszłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 O 5-ej rano oglądać w internecie .... nieeee, mnie by diabli wzięli na te chmury!!!!! Do tego ostatniego wniosku ja też doszłam dawno temu, ale ciągle głośno go wyartykułowuję !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.06.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Aguś a trzeb było tupnąć nogą i zażądać ortopedy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.06.2012 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Kie nie bardzo mogie, bo to dobra pediatra moich dzieci jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.06.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 a Ty to za stara na pediatrę nie jesteś już wychodzę i grzecznie zamykam drzwi:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.06.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Zrobiła drugą specjalizację na lekarza rodzinnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.06.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 łącznie z ortopedią ja mam szczęście do lekarza rodzinnego bo aczkolwiek bardzo kumaty to nie rwie się do leczenia wszystkiego tylko goni do specjalisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.06.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 a jednak ortopeda powinien zobaczyć. A co ci dała z tej rehabilitacji? Poza tym nie masz obowiązku iść do tej jednej poradni. Poszukaj może innej... Ale z terminami może tak być, niestety.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.06.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Wiem, będę szukała w rozsądnej odległości, cobym nie klęła na dojazdy. Nie mam pojęcia, co mi zapisała, bo to przecież lekarka jest i to dwóch specjalności, więc pismo ma podwójnie lekarskie. Ostatnie to są dwie litery - musi jakiś skrót. Spróbuję coś rozszyfrować, to napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.06.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 I co dalej z tym campingiem??? Co to za przerwa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.06.2012 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Przerwa na długi weekend. Cierpliwości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.06.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Acha, a ja od poniedziałku w Reptach siedzę a tam z netem kiepsko.. Straznie nie lubię powiesci w odcinkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.06.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Ewa z Rept to masz do mnie niedaleko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.06.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 co to znaczy niedaleko? Uważaj, bo nawet czasem bedę trochę dysponować, jeszcze ci nalot zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts