braza 06.06.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Agduś, w góry się pchacie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.06.2012 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Nie, w Opolu tym razem jesteśmy. Zabraliśmy Weronikę ze sobą. Obiecałam jej, że kiedy będziemy siedzieć wieczorem w knajpie, to postawimy ją na stoliku, żeby nie czuła się samotna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.06.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Ewa jeśli mówimy o Reptach w Tarnowskich Górach to 47 km;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.06.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 W tarnowskich Ty 47, Arnika 38... może powinnam jakiś plan podróży zrobić? Gorzej, jak się okaże, że praca 8-16 a potem przygotowanie na dzień nastepny... Zobaczę w praniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.06.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 no bo od Rept to akurat Wiola pierwsza ale od kierunku ze stolycy to ja pierwsza po drodze:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Nie, w Opolu tym razem jesteśmy. Zabraliśmy Weronikę ze sobą. Obiecałam jej, że kiedy będziemy siedzieć wieczorem w knajpie, to postawimy ją na stoliku, żeby nie czuła się samotna. Mogą Was wywalić za drzwi za niestosowne zachowanie .... Bawcie się dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.06.2012 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Śmy wrócili. Bawiliśmy się dobrze. Młoda w knajpie czuła się świetnie, drinka tylko pić nie chciała przez głośnik. A specjalnie dla niej kupiliśmy! Nawet, kiedy zdradziłam, że bezalkoholowy, nie chciała spróbować.A poza tym fajnie było. Szkoda, że ten długi weekend taki krótki był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Oj tak, o wiele za krótki!!! Teraz tylko tydzień - wystawią oceny i można wyluzować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.06.2012 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Jaki tydzień??? Zapomniałaś, że w tym roku zafundowali uczniom rok szkolny do końca czerwca? Jeszcze trzy tygodnie bite! No, może w ostatnim więcej luzu na lekcjach, bo bez oceniania, ale na ósmą trzeba być i swoje odsiedzieć, więc co za różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.06.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 No tak, oceny wystawiają 22-go - szlag i zaraza!!!!! A z tym "... na ósmą trzeba być i swoje odsiedzieć" to nie tak, moja przez ostatnie 2 lata filmy na dvd oglądała w szkole. To po ki gwizdek ja mam tracić na paliwo, skoro filmy to w domu może obejrzeć w komfortowych warunkach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.06.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Ale mi się coś przypomniało.......! W podstawówce na początku roku (o ile pamietam było to więcej niż jednego roku), we wrześniu (!) Pani na j.polskim zamykała rolety w klasie (takie wewnętrzne, ciemno było jak w d.) i ... włączała nam film! Kolumbowie ... - pamiętacie? Straszny. Ale co jest klu programu - film oglądalismy z takiego dużego terkoczącego projektora (pamietam do dziś jego cichy terkot w czasie filmu).. To dopiero było przeżycie! Tak mi się z nagła skojarzyło - ale to może raczej nie na temat w aspekcie KOŃCA roku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.06.2012 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Pamiętam "Kolumbów" i film i książkę. Straszne, ale dobre. I takie projektory też pamiętam, ale raczej w kontekście przezabawnych filmów z PO (pamiętacie taki przedmiot?).W podstawówce do końca są lekcje, chociaż najczęściej luźniejsze. Jeżeli filmy, to związane z tematami omawianymi w tym roku. Ywentualnie wycieczki. No może maluchy będą czasem wychodziły na szkolny plac zabaw. W gimnazjum różnie - niektórzy nauczyciele uczyli, ale większość dawała luz. Ja jestem okropną matką (dzieci twierdzą, że to z powodu mojego zawodu) i każę im chodzić do szkoły normalnie do samego końca. Nie ma lekko - szkoła, to szkoła! Już i tak powinny się cieszyć, że zwalniam je przedłużając długi weekend, coby gdzieś wyjechać! Oglądam mecz! Sama się sobie dziwię, ale ciekawa jestem, w jakim stylu przerżną. Zamiast piwa mam koktail truskawkowy - coby nie było zbyt typowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.06.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 No i zremisowali, wiem z medium, nie oglądałam. W jakim stylu był ten remis??? Ja tam swojej odpuszczam, jeśli tylko można - od razu widać, że nie mam nic wspólnego z edukacją (poza wyedukowaniem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.06.2012 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 A skąd ja mam wiedzieć, w jakim stylu? Przed telewizorem wprawdzie siedziałam, ale na kolanach miałam mamitopka. A po drugie, to ja się kompletnie nie znam na stylach! Nie mów tego o odpuszczaniu przy moich dzieciach, bo zechcą mnie na Ciebie wymienić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.06.2012 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Brazula remis był w bardzo dobrym stylu a nasi zdecydowanie fajniej grali;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.06.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 ..... Nie mów tego o odpuszczaniu przy moich dzieciach, bo zechcą mnie na Ciebie wymienić! Się nie da, moja jedyna będzie walczyć jak trzynaście lwic!!!! Wusia, dzięki za informacje, miło wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.06.2012 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Oj, to najwyżej będziesz miała czwórkę dzieci! Kto powiedział, że ja się wymienię? Ja oddam w dobre ręce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.06.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 I Ty myślisz, że moje ręce to akurat te dobre???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.06.2012 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 A czy kje zdanie się liczy? Dzieci tak uznają, kiedy usłyszą, że dasz im luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.06.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Agduś, jak tam Wero, w porządku wszytko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts